Gość mario135 05.03.2004 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 nie wiem czy dogrzewanie kominkiem z płaszczem wodnym jest dobrym pomysłem, a z drugiej strony kominek z rozprowadzeniem ciepła kanałami będzie wiązało się z częstym malowaniem pomieszczeń. Doradźcie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość pl 10.03.2004 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 nie wiem czy dogrzewanie kominkiem z płaszczem wodnym jest dobrym pomysłem, a z drugiej strony kominek z rozprowadzeniem ciepła kanałami będzie wiązało się z częstym malowaniem pomieszczeń. Doradźcie proszę. Kominek z płaszczem wodnym wraz ze sterowaniem i niezbędnymi zabezpieczeniami jest chyba droższy od kominka z DGP. Ale jeśli instalacja c.o. i tak ma być (czy jest) wykonana, to jest to dobre rozwiązanie. Kominek z DGP jest rozwiązaniem prostszym, może trochę bardziej prymitywnym i mniej komfortowym, ale za to bardziej niezawodnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts