maysee 20.05.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Witam, no wlasnie potrzebuje Waszej pomocy. Czas powrocic do kraju po ponad 5ciu latach tulaczki, musze na szybko wybrac nawigacje gps do auta. Przeznaczam na ten cel max 500zl. Czy ktos moglby pomoc, doradzic, podpowiedziec? Duzo czytam ale sa ich tysiace, licze na opinie doswiadczonych uzytkownikow. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 23.05.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Duzo czytam ale sa ich tysiace, licze na opinie doswiadczonych uzytkownikow. Pozdrawiam. Możesz czytać do znudzenia i tak nie dobierzesz sobie na tej podstawie pewnie nic tak rozsądnego, żebyś był happy. Nie mam jakiegoś wielkiego doświadczenia, ale za mało podałeś chyba danych, żeby doradzić coś na tej podstawie, co by Cię zadowoliło. Używam najczęściej z przyzwyczajenia darowanego Larka i w Polsce jest OK! Tani do tego. W miarę szybki, ma podstawowe funkcje, chociaż przy trudnej pogodzie, na ciężkim zadupiu lubi się czasem zgubić na chwilę. Ale moje potrzeby nie są wygórowane, nie rozwożę pizzy i w czasie jazdy nie robię zdjęć ani nie oglądam filmów.Od tego i tylko do tego jest... oryginalna nawigacja w aucie . Łatwy dostęp do aktualizacji i softu. Ma aktualne 3D view na kraj.Fajnie się na tym jeździ , chociaż to tylko gadżet. Za granicą już nie styka , nie ta mapa. Tam wolę używać Navigona ale cena już ponad 5 stów. Za karę za to, ładnie chodzą liczne funkcje POI i podaje info o korkach. U nas nic z tych rzeczy po za niezbędnym POI, do tego city view - tylko Warszawa i Kraków.12 miechów darmowej korekty map. Ma za to "blutufa" i wifi co hardcorowcom szczególnie się przydaje. Oryginalnie montowane NaviPlus z A6 mam w wiecznym nieużywaniu. Raz włączyłem i powiedziałem nigdy więcej chociaż ma ze 30 kanałów i odbiera dvd, no i w Niemczech jakoś od biedy się sprawdza, ale dodatkowe bzdury ze zmieniarką, to już kompletny idiotyzm. Patrz po potrzebnych funkcjach a być może dobierzesz sobie nawet jakiego Peyinga z Chin. Ponoć oprócz uchwytów reszta jest cacy. Brat ma, bardzo dużo jeździ po mapie i chwali sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 23.05.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Pepeg, przepraszam ale nie moglem sie powstrzymac, to moj 666 post, yeah, rakyn!http://img694.imageshack.us/img694/5972/666mi.jpg Ave Morbid Angel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 23.05.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Co do navi to masz racje, trzeba miec na uwadze czego sie oczekuje. Na poczatku chcialem wydac nie wiadomo ile ale tak przegladam, rozne warianty i sklaniam sie ku czemus takiemu: http://www.ceneo.pl/9673727s P.S. Tak naprawde to tylko zabieg majacy odwrocic moja uwage od ciezkiej akcji przerzutowej i szoku kultourowym po powrocie. No coz, jak spiewa poeta: "bylo bardzo ciezko ale zeby zacisnela..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darlon 23.05.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Na pewno odradzam Larka - kupiłem na szybko i gorzej trafić nie mogłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 24.05.2011 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 P.S. Tak naprawde to tylko zabieg majacy odwrocic moja uwage od ciezkiej akcji przerzutowej i szoku kultourowym po powrocie. No coz, jak spiewa poeta: "bylo bardzo ciezko ale zeby zacisnela..." Rozumiem, że przygotowujesz się na wstrząs, ale czy w związku z tym nie lepiej zamiast nawigacji kupić relanium ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 24.05.2011 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 nie lepiej zamiast nawigacji kupić relanium ? Tak, masz racje. Chyba zdecyduje sie na solidny zapas litokainy i wodki Wyborowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 24.05.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Tak, masz racje. Chyba zdecyduje sie na solidny zapas litokainy i wodki Wyborowej. E, no! Wódkę to se zmień! Piołunówka, wytwórni Baczewski na przykład... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 24.05.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 E, no! Wódkę to se zmień! Piołunówka, wytwórni Baczewski na przykład... Zwłaszcza, że się po niej wyraźnie nawigacja poprawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 24.05.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 (edytowane) Zwłaszcza, że się po niej wyraźnie nawigacja poprawia. ......a nawet rozmnaża. Jeśli wjeżdzając do Polski zobaczysz ,że A4 ma sześć pasów w każdą stronę ,będzie to dowód na niedopasowanie nawigacji do rzeczywistości Edytowane 24 Maja 2011 przez galka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 24.05.2011 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Juz wynotowalem, dzieki. Wszedzie dobrze ale w naszym "wymagajacym" kraju najlepiej... czyz nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 25.05.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 jesli mogę Ci coś podpowiedzieć z autopsji: weż ekran większy niż 3,5" , ja teraz zdecydowałbym się na 5'' poza tym zwróć uwagę na procesor powinien mieć chociaż te 400mhz, by się ne spóźnial z manewrami! dla mne te dwie rzeczy były decydujące i dlatego pozbyłemsię Larka 35.0... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts