martaibartek 07.12.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 janiseya - cercolor seria Wenecka bardzo, bardzo w moim guście a co do pracy to ja mam takie samo podejście co gospodyni dziennika mi został jeszcze miesiąc macierzyńskiego i miesiąc urlopu i w lutym: witaj praco :) bardzo się cieszę, bo uwielbiam swoja pracę, a martwię tylko tym czy uda nam się z mężem pogodzić opiekę nad dzieciakami z pracą bez częstego proszenia o pomoc rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 07.12.2011 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Pociesz się, że w ogóle macie taką możliwość aby się z mężem opiekować wymiennie szkrabami, a tylko posiłkować się rodzicami. U nas byłaby to osoba z zewnątrz i koszt z tą opieką związany, ale jest to oczywista oczywistość. Cercolor ma piękne kolekcje, co jedna to piękniejsza.Chciałam wkleić kilka zdjęć ale jest ich tak dużo, że lepiej link do strony zapodaćhttp://www.cerkolor.com.pl/index.php?ms=8&id=239Po prostu podejmując decyzję będę się kierować wrażeniami z oględzin i macania;) oraz ceną.Najpierw wybierzemy gres na podłogi apotem dobierzemy do tego płytkę do kuchni.Raczej skłaniam się w neutralność czyli dekor w tej postaci odpada. Lubię pierdółki, które tworzą klimat a dekor już narzuca pewien styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 10.12.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Kochane mamusie, popieram ideę chodzenia dzieci do przedszkola całą sobą. Moje córki swoje przedszkole i panie uwielbiały, a najmłodsza odwiedza je do dzisiaj. Obecnie ma osiem lat, a poszła jako dwu i pół latek. Niestety sporo chorowała i to był jedyny minus edukacji przedszkolnej! Chodziłam cały czas do pracy i może dlatego nie wyszłam z obiegu:) Ale to były nie kryzysowe czasy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 11.12.2011 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Agusiazet ja także jestem za tym aby pracować.Cały czas do tego dążę.My z siostrą też byłyśmy przedszkolakami, ja od najmłodszej grupy zaczynałam edukację przedszkolną, jeszcze trochę pamiętam. Fakt, na rynku pracy teraz jest jakoś "inaczej", ani wykształcenie, ani doświadczenie zawodowe nic nie gwarantują. Jednak szukam nadal wierząc, że ta praca "moja" gdzieś na mnie czeka;). Trochę nam dziennik z tematyki budowlanej był odbiegł. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu już jakieś działania budowlane zostaną na powrót powzięte i będzie się czym pochwalić. Miłego dnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 12.12.2011 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Witam, dzień rozpoczął się bardzo ładnie, słoneczko świeci, a na budowę powrócili dekarze:D. Właśnie łacą daszek na domku. No i super, oby tak dalej. Miłego dnia:)C.D.N.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 12.12.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Super! czyli wreszcie coś się dzieje pogoda wam sprzyja więc pewnie szybko im pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biała_dama 12.12.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Zaglądam z rewizytą i co widzę?"Moja" seria wenecka z Celkoloru zastanwiam się nad nią do kuchni . Szkoda że z tego typu płytek taki mały wybór, potem połowa forumowiczów będzie miała te płytki I mam podobne zdanie jak wy na temat pracy . Ja siedziłałam z małym od urodzenia do skończenia 2 lat, pod koniec już wariowałam . Poszłam do pracy i jestem super zadowolona , choć czasem ciężko. Mały poszedł do przedszkola jako 2,5 latek i miałz tego wielką frajdę Tylko teraz bidula ciągle chory siedzi w domu z babcią już 2 tyg. W takich chwilach mi szkoda że pracuję , ale tak poza tym to bardzo lubię swoją pracę , a synuś przedszkole. Jak tam dekarze ostro działają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 13.12.2011 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Witam miłego gościa:D, działają dekarze, działają. Deszcz pada, ale praca ostro idzie do przodu.Domek już ołacony, teraz budynek gospodarczy. Tam dach mniejszy, to i roboty mniej. Po południu może uda się zrobić zdjęcia. Co do pracy, to wczoraj dowiedziałam się, że nie ma szans na powrót tam gdzie kiedyś pracowałam. Nie mam takiej "siły przebicia";). Pozostaje zdwoić siły na wolnym rynku choć nie mam już koncepcji co mogłabym zrobić więcej. Zastanawiam się też nad skorzystaniem z jakiejś agencji pośrednictwa pracy, np. Architekci Kariery z Pracuj.pl, ale nic się jeszcze nie dowiadywałam w tej materii(głównie mnie interesuje koszt takiej usługi i skuteczność). Miłego dnia:) C.D.N... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maldarec 14.12.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Czekamy na zdjęcia z niecierpliwością. Na temat agencji pośrednictwa pracy nie moge sie wypowiedzieć, bo nie mam w tym temacie doświadczenia. W UK jest to powszechne i się sprawdza w 100% może i w nas jest skuteczne? ja zagladałam codziennie na wszystkie portale i bip-y urzędów (i tych ofert jest całkiem sporo), tylko że po ilus tam rozmowach widziałam pewne schematy, tzn. albo mieli znajomą do zatrudnienia i rozmowa to była "przykrywka" do jej zatrudnienia albo naprawde kogoś szukali i zatrudniali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 14.12.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Moim zdaniem nasze biura pośrednictwa pracy, te stacjonarne, są zupełnie nieskuteczne! Natomiast te internetowe zdecydowanie bardziej, choć na dobre ofert też nie można liczyć. Te rozchodzą się pocztą pantoflową!Czekam na zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 14.12.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Ja szukanie pracy wspominam koszmarnie... a więc współczuję i życzę powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 15.12.2011 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Jeszcze nie spotkałam nikogo, kto mógłby mi polecić jakąś konkretną agencję pośrednictwa pracy. Myślę, że w Polsce jeszcze nie jest to popularny sposób szukania pracy. Co do ofert pracy na bip-ie to ja mam odczucie, że są to ogłoszenia już "obsadzone", tylko procedura narzuca obowiązek upublicznienia takiego ogłoszenia. Kilka lat temu jeszcze robili "formalne" rozmowy z "innymi" kandydatami, ostatnio jak wysyłałam już sobie tym głowy nie zawracali. Na stronie po jakimś czasie po prostu ukazuje się komunikat z już dokonanym wyborem. Ale szukam, szukam. Wysyłam w zasadzie na każde, które odpowiada zakresem mojego wykształcenia/doświadczenia. Budynki ołacone, wczoraj miała się pojawić koparka obsypać fundamenty na zimę przywiezioną ziemią, nie pojawiła się. Wczoraj też mieli poukładać paczki z dachówką na dachach, nikt sie nie pojawił.Dziś też nie ma żywej duszy:mad:.Widocznie uważają, że na wszystko jest czas. Dziwne podejście w połowie grudnia:o.Wczoraj jedynie udało się zrobić mały kroczek w kwestii przyłącza prądowego, podpisaliśmy zgody na wejście w teren i dokumentacja idzie dalej. Pan, który się tym zajmuje całkiem sensowny jest.Oby się nie zepsuł tfu, tfu . Jutro i w sobotę mąż(ja się w tym czasie kształcę) ma spotkania na budowie w sprawie wycen elektrycznej i CO. No i mamy dużo sprzątania, wczoraj usprzątałąm 7 worów. A zostało jeszcze, że ho ho......, no i jeszcze będzie nowa partia, bo podobno jutro lub w sobotę zaczynają dachówkę kłaść. Miłego dnia C.D.N... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 16.12.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 janiseya co tam sprzątanie najważniejsze, że praca idzie do przodu; jeszcze trochę i domek zyska czapę na zimę super! pamiętam jak ja na to czekałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 17.12.2011 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Witam,pogoda paskudna,wije i leje, ale panowie ekipa od rana ostro pracują. Trwa wciąganie paczek dachówek, ułożona jedna strona dachu na domku:lol2:, przyjechała ziemia.Ma jeszcze dotrzeć do nas koparka. Spotkanie z panem od CO przełożone na jutro. Pogoda zmotywowała mnie aby przywlec do domu wczoraj odkryty u naszej cioteczki skarb- starą ramę okna, chyba z domu moich pradziadków. Na razie w suchym poleży i wyschnie, w przyszłości będzie wisiała na ścianie, odnowiona oczywiście. Wygląda na to, że mąż już się z tym oswoił. No i puściłam w eter informację, że stare drewniane drzwi poszukiwane. Najważniejsze, że się dzieje. martaibartek sprzątanie dla mnie w tym przypadku to sama przyjemność.Już dawno mi się to marzyło, budujący to mają jednak inne postrzeganie rzeczywistości i tego co jest przyjemne;). Miłego dnia:)C.D.N.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 17.12.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Zdjęcia konieczne, aby było co podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 17.12.2011 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Oczywiście, co by człowiek nie napisał, to i tak najważniejsze foty;). Już uzupełniam: http://images40.fotosik.pl/1263/44e409278313a6acmed.jpg http://images39.fotosik.pl/1218/e812c0a586b848a7med.jpg http://images37.fotosik.pl/1234/99e0260e9a02f1f4med.jpg Pozdrawiam:).C.D.N.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maldarec 18.12.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Pięknie, od razu domek zyskał na wyglądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 18.12.2011 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Witam,maldarec nam też się podoba:D.Zdjęcia z wczoraj nie oddają w pełni uroku dachówki, dziś pokazało się słońce, jeśli uda się zrobić zdjęcia dachówka powinna się prezentować jeszcze ładniej:D. Pozdrawiam, miłej niedzieli:)C.D.N.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 19.12.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Super!!!! trzymam kciuki za pogodę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 20.12.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 no no no pięknie!!!! do wigili pewnie będzie już gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts