janiseya 19.02.2013 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Witam,czas oczekiwania na belkę trwa. Planowo powinna być czwartek/piątek. Pozdrawiam:)C.D.N... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 24.02.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 I gdzie ta belka? Bo chciałabym już widzieć kominek w pełnej krasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 24.02.2013 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Witam,niestety krokusia nie mogę pochwalić się kominkiem w pełnej krasie. Belka i deski odebrałam od kuriera i stoją w pokoju zapakowane. Przymierzanie do kominka ma nastąpić w środę. Co najgorsza muszę wybrać kolor bejcy i mam zgryza. Pozdrawiam:)C.D.N... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 05.03.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 I co słychać w tematach budowlanych|? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 06.03.2013 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Witam agusiazet,a dzieje się dzieje. Kominek się wykańcza,ponad to mamy zamontowane parapety, właz-schodki na stryszek i.....2 ściany wyłożone klinkierem. Na razie oswajam się czy nie jest to aż nadto klinkieru w jednym wnętrzu. Mąż dziś przywozi gres na podłogę 100m.kw. Problem z kolorem na belkę kominkową się rozwiązał. Pan od kominka doradził nam bezbarwną bejcę, aby tylko podkreśliła słoje drewna. I to był strzał w dziesiątkę. Cześć zdjęć już mam, ze względów technicznych w tej chwili ich nie wrzucę, postaram się wieczorem:D. Pozdrawiam:)C.D.N.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 06.03.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 No to czekamy 100m kw.? na cały doł macie już kafle? no to się będzie teraz działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 06.03.2013 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Msdracula praktycznie cały dół będzie wyłożony jednym rodzajem płytek. Mamy otwarty dół i jakoś pasuje mi taka jednolita powierzchnia. Kotłownia i łazienka mają mieć inne płytki. Termin na płytkarza mamy dopiero na lipiec. Wcześniej musimy popodpinać CO,ogrodzenie ma być robione i jednak trochę trzeba wygładzić ściany. A potem już płytki:lol2:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 06.03.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Msdracula praktycznie cały dół będzie wyłożony jednym rodzajem płytek. Mamy otwarty dół i jakoś pasuje mi taka jednolita powierzchnia. Kotłownia i łazienka mają mieć inne płytki. Termin na płytkarza mamy dopiero na lipiec. Wcześniej musimy popodpinać CO,ogrodzenie ma być robione i jednak trochę trzeba wygładzić ściany. A potem już płytki:lol2:. Z tymi płytkami na dole to podobnie bedzie i u nas, też otwarta przestrzeń, cała w płytkach, bo łatwo posprzątać. Na zdjęcia też czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 09.03.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Witam,wklejam zaległościhttp://img62.imageshack.us/img62/6910/dsc0016wf.jpg http://img850.imageshack.us/img850/8421/dsc0017xu.jpg http://img829.imageshack.us/img829/3202/dsc0014lx.jpg http://img703.imageshack.us/img703/7615/dsc0019mjs.jpgPlanowane płytki do górnej łazienki. Tylko układane w poziomie. Pozdrawiam:)C.D.N... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 10.03.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Pięknie, na prawdę pięknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 11.03.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Cud, miód i powidło Piękne te cegiełki, a kominek już lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 16.03.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Dawajcie zdjęcia, co jeszcze zrobiliście, fajnie się ogląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djcezar 16.03.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Witajcienapiszcie jaki to macie klinkier czy cegły na ścianie pomiędzy kuchnią? Dajcie jakieś większe zdjęcia tej ściankiPozdrawiam Dj_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 20.03.2013 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Witam,djcezar na ścinkach jest cięta cegła Rustic CRH. Postaram się o jakieś lepsze zdjęcia. Uderzenie zimy spowodowało zatrzymanie się planów z zakupem płytek na górę do łazienki. A teraz się zastanawiam bo oczytałam się , że one takie nierówne strasznie. I teraz nie wiem...są jednymi z niewielu które nam się podobają na górę. Pozdrawiam:)C.D.N.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djcezar 23.03.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Janiseya Proszę odbierz wiadomość. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 29.03.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 http://i1.fmix.pl/fmi2129/8bc083f9001810425155c7b9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 03.04.2013 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 http://img703.imageshack.us/img703/7615/dsc0019mjs.jpg Planowane płytki do górnej łazienki. Tylko układane w poziomie. Płytki zaklepane, zaliczkowaliśmy i może jeszcze w tym tygodniu przywieziemy. Zima zwariowała, wiosna chyba się gdzieś błąka:eek:. Pozdrawiam:) C.D.N.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 03.04.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Bardzo dobra decyzja co do płytek A jak się ma "mój" kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 04.04.2013 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam,Krokusia "Twój" kominek stoi i nic poza tym:(. Pogoda jest jak widać .....tragiczna, prac na budowie nie czynimy żadnych. Ja byłam nawet nie pamiętam kiedy, chyba jak kończyli kominek. W połowie kwietnia mamy się konkretnie umawiać z panem od gładzi, zobaczymy co nam powie. Nie lubię gipsu na ścianach ale te pajączki które mamy wkurzałyby mnie jeszcze bardziej gdyby tak straszyły spod farby. Obudziły nam się muchy w pokoju:lol2:. Czy to może świadczyć o zbliżającej się wiośnie:cool:? Pozdrawiam:)C.D.N.... P.S. Jeszcze poszukuję szafek do łazienki, to co jest w sklepach z nakładanymi umywalkami mi nie pasuje. Jeśli nie znajdę szafek to pan płytkarz wymuruje nam konstrukcje do zamontowania blatu z umywalką i drzwiczek. Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez janiseya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 21.04.2013 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 fajnie wyszedł kominek i płytki do łazienki też przyjemne. Wiosna chyba przyszła, już kilka dni temu lataliśmy po dworze na krótki rękaw i w sandałkach, a teraz znowu jakby nieco się ochłodziło, ale na reszcie chyba 'po zimie' )) no i też już kilka much wybiłam co tam u Was, jak prace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts