janiseya 17.07.2013 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 agusiazet co do firanek to wiem, że za szybko nic nie zakupię właściwego bo nie będzie za co:rolleyes:. Makarony a i owszem podobają mi się ale u kogoś. Mi się jakoś nie komponują z koncepcją. Bardziej coś ala szydełko, to pewnie do kuchni a do reszty pokoi nie mam bladego pojęcia. Widzi mi się coś takiego jak gaza czy cuś, nie wiem jak się to fachowo nazywa. I nie wiem czy nie powstrzyma mnie przed takowymi, że zabierają dużo światła. Się okaże. Pozdrawiam:)C.D.N.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 18.07.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Racja mogą być za ciemne i cena w porządku, nasze ciut tańsze ale pełne, bez plastra miodu. Jaśniejsze też fajne tylko może bardziej jednolite w kolorze? Mi makarony się kompletnie nie podobają na razie mam tylko koncepcje na salon, a reszta to nie mam pojęcia i.....kasy czemu takie pierdoły są tak drogie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 18.07.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Fajnie ta podłoga wyszła. Bardzo. Jak kamienna Ja myślałam o drzwiach raczej białych... Jakoś za ciemne te ciemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 18.07.2013 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Istnieje też możliwość, że jak zobaczę drzwi na żywo to wybiorę jeszcze inne:rolleyes:. Zdjęcie nie zawsze jest wiarygodne. Poza tym trzeba to jeszcze z panelami zgrać i podłogą płytkową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 19.07.2013 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Witam, okazało się, że główne drzwi wejściowe musimy wymienić. Są odkształcone. Za tyle kasy . Dobrze, że w ramach gwarancji. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 19.07.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 No, to faktycznie niemiła niespodzianka, czyli tak zwany zonk:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 20.07.2013 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Mieliście drewniane drzwi? Ja się obawiałam i mamy stalowe, ale drewniane piękne są to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 20.07.2013 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 A no mamy drewniane drzwi. Do wymiany jest samo skrzydło bo dołem nie dolega idealnie. Chcieliśmy metalowe takie jak mamy w kotłowni ale nie robią tego modelu z dostawką i tym sposobem musieliśmy się zdecydować na drewniane. Podłogi zmierzają ku końcowi. Został kawałek spiżarni i korytarza do wypłytkowania. Na przyszły tydzień planowane sufity podwieszane. Co do łazienek to się jeszcze nam płytkarz nie objawił i nie określił kiedy przybywa. A 28 lipca wyjeżdżamy na URLOP, nad nasze polskie kapryśne morze. Pozdrawiam:)C.D.N... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 20.07.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 janiseya kupę lat mnie nie było a wy już płytkujecie super! bardzo ładne te płyteczki mi makarony też się nie widzą :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 20.07.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 A no mamy drewniane drzwi. Do wymiany jest samo skrzydło bo dołem nie dolega idealnie. Chcieliśmy metalowe takie jak mamy w kotłowni ale nie robią tego modelu z dostawką i tym sposobem musieliśmy się zdecydować na drewniane. Podłogi zmierzają ku końcowi. Został kawałek spiżarni i korytarza do wypłytkowania. Na przyszły tydzień planowane sufity podwieszane. Co do łazienek to się jeszcze nam płytkarz nie objawił i nie określił kiedy przybywa. A 28 lipca wyjeżdżamy na URLOP, nad nasze polskie kapryśne morze. Pozdrawiam:) C.D.N... Moje najmłodsze dziecię właśnie siedzi nad morzem i twierdzi, że pogoda jest piękna!!! Więc i Wam się uda:) Udanego wypoczynku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 23.07.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Makarony wyglądają na oknie ładnie, ale w użytkowaniu się nie sprawdzają, przynajmniej na moim oknie balkonowym, ciągle się zahaczają i plączą, więc już są skreślone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 25.07.2013 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Witam, pan od łazienek zaczyna dziś działać. Dokładnie to pan od podłóg będzie robił dolną łazienkę a pan od łazienek górną i podwieszane sufity. Czyli tak jak przypuszczaliśmy we wrześniu panele, drzwi wewnętrzne i malowanie. I oczywiście kuchnia:rolleyes:. Na wrzesień październik planowana jest też elewacja tylko nie wiem za co:eek:. Pozdrawiam:) C.D.N.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 10.08.2013 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Witam, prace w dolnej łazience trwają na całego, ściany praktycznie wypłytkowane. Niestety przeciąga nam się to niemiłosiernie wszystko. Płytkarze mieli kończyć w sierpniu a tu najgorsza praca czyli górna łazienka nawet nie jest zaczęta:rolleyes:. Teraz pozostaje nam się uzbroić w cierpliwość. I wybierać kolory ścian, bo jak na razie mam ogólnie dobrane tylko do 2 pomieszczeń a gdzie reszta:bash:. Postaram się uzupełnić zdjęcia, w końcu mamy ochłodzenie i można normalnie funkcjonować. Pozdrawiam wekendowo:) C.D.N.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maldarec 10.08.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 janiseya łazienki pójdą szybko, na pewno płytkarze w tydzień zdołają się z nimi uporać. Pokaż choć kawałeczek tych łazienek, bo chyba nie zamieszczałaś zdjęć płytek z łazienki? jaka to firma? jakie kolory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 10.08.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Zdjęcia, zdjęcia, prosimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 11.08.2013 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Tadadam, a oto zdjęcia..... http://img189.imageshack.us/img189/7742/9z5t.jpg http://img42.imageshack.us/img42/4664/zyn9.jpgWiadomo co będzie na tej ścianie;-), poza przybytkiem jeszcze umywalka. http://img600.imageshack.us/img600/470/bq4g.jpgKącik na pralkę. Docelowo ma być zabudowana szafką ale jeszcze nie mam wyobrażenia co i jak. http://img163.imageshack.us/img163/9629/dz7t.jpgKamuflaż dla wentylacji, czyli z czystej konieczności zrobiliśmy w kuchni podwieszany sufit. http://img837.imageshack.us/img837/6388/rqsj.jpg http://img138.imageshack.us/img138/6680/kzbm.jpgW spiżarni,kotłowni i w kuchni za szafkami mamy takie oto cokoły. http://img850.imageshack.us/img850/3127/jevh.jpgGaraż. Stan ostateczny, podłoga do rozważenia-posadzka przemysłowa czy gres techniczny oto jest pytanie. Już nam się przeprowadzka przesuwa o miesiąc. Jak do Bożego Narodzenia się wyrobimy to będzie super. Pozdrawiam:)C.D.N.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 12.08.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 No, no - na Boże Narodzenie też fajnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maldarec 13.08.2013 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Jakie Boże Narodzenie? przecież masz wszystko prawie gotowe, zamontować prysznic, pomalować ściany i można się wprowadzać No może jeszcze meble w kuchni mogą się przydać, masz już wybrane? zamówione? W garażu zrobiłabym posadzkę przemysłową, my położyliśmy płytki ale teraz wiecznie są brudne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 13.08.2013 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 No już prawie wszystko gotowe a meble to pikuś, można sobie powoli kupować odpowiednie My płytek w garażu nie będziemy robić , bo zimą wieczni będą mokre i brudne ( woda nie wsiąka) zostawiamy beton, a potem jakaś przemysłówkę zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 16.08.2013 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Witam,msdracula my zrobimy pewnie tak samo. Zostaje beton na ten rok a co potem to się okaże. Teraz kładziemy nacisk na wnętrze domu. Płytki do górnej łazienki okazały się problematyczne:bash:. I to wszystko tak długo trwa..... Pozdrawiam:)C.D.N.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts