rkowal79 20.08.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Witaj Luminda. Gratulacje z okazji narodzin nowego członka w waszej rodzinie. Życzę córeczce samego zdrowia, aby szybko rosła i się rozwijała. Wam natomiast powodu do dumy z niej oraz szybkiego ukończenia budowy. Radek samozwańczy budowlaniec z Borów Tucholskich :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 21.08.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 hej podoba mi sie koncepcja jasnych drzwi i listew, osobiscie drzwi w domu zrobie bez przeszklenia i najlepiej w miare gladkie, bo oobecnie mam w mieszkaniu z 5 okienkami szklanymi i krew mnie zalewa jak je pucuje i albo robie cos nie tak albo zrobione mam to z jakiegos materialu, ze bardzo ciezko jest idealnie wyczyscic te szybki, denerwuja mnie smugi czy inne drobne niedociagniecia na szybach podobaja mi sie takie drzwi: http://www.grupasolo.pl/content/oferta/drzwi_wewnetrzne/ps_drzwi_malowane/fiord/min/fiord_MALE(1).jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luminda 21.08.2012 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 rkowal79 - dziękuję w imieniu naszym i córy za życzenia a co do budowy- to masz rację, mogłaby już się zakończyć. Nie mogę się doczekać kiedy się przeprowadzimy ahhhh greywolf - cieszę się, że kolorek Ci się podoba w świetle dziennym jest jeszcze ładniejszy, bo bardziej kremowy kjuta - dziękujemy za życzenia co do drzwi to masz rację, te z przeszkleniami wymagają sporo pracy. W obecnym mieszkaniu mamy drzwi z szybkami- naszczęście są z jakimś delikatnym wzorkiem i nie widać jak zostaną jakieś smugi tym samym utwierdziłaś mnie w przekonaniu, że lepiej będzie jak zainwestuję w drzwi bez szyb łazienkowe też można dać bez szyb- trzeba by było tylko dorobić otwory wentylacyjne. Te co pokazałaś też ładne- wiesz co to za model i producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 22.08.2012 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 pol-skone model fiord, drzwi malowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hoffi 01.09.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Witaj Aniu! Dawno tu nie zaglądałam a tu proszę na świat przyszła nowa mieszkanka domu. GRATULACJE, niech się zdrowo chowa i da mamusi pospać by miała dużo sił do wybierania mebli i dodatków.. oj bo tego dużo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luminda 01.09.2012 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Dziękuję Dorotko Powiedz jak się mieszka- jakie wrażenia? Niedługo chyba pierwszy rok minie, prawda...? Pozdrawiam, A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acici 15.09.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 No nie... nie wierzę!! Glazurnik zwiał?? Nie wiem - śmiać się, czy płakać... Choć... u moich teściów pan kuchnię skończył, wyszła co prawda pięknie... ale miał zjawić się z ostatnim uchwytem do szuflady i po swoje 900 zł... i rozpłynął się w powietrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 15.09.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 No nie... nie wierzę!! Glazurnik zwiał?? Nie wiem - śmiać się, czy płakać... Choć... u moich teściów pan kuchnię skończył, wyszła co prawda pięknie... ale miał zjawić się z ostatnim uchwytem do szuflady i po swoje 900 zł... i rozpłynął się w powietrzu. niezłe ale oszczędnosc jest pozytywnym aspektem sprawy. a przy okazji sie przywitam. Tez budujemy Kasjopeę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luminda 16.09.2012 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 No nie... nie wierzę!! Glazurnik zwiał?? Nie wiem - śmiać się, czy płakać... Choć... u moich teściów pan kuchnię skokńczył, wyszła co prawda pięknie... ale miał zjawić się z ostatnim uchwytem do szuflady i po swoje 900 zł... i rozpłynął się w powietrzu. Teraz już się z tego śmieję, ale na początku zbieram szczękę z podłogi- szok! Do tej pory w głowie mi się to nie mieści... co sobie przypomnę to krew mi się buzuje. Ta sytuacja utwierdziła mnie w tym, że nie ma co robić interesów ze znajomymi. niezłe ale oszczędnosc jest pozytywnym aspektem sprawy. a przy okazji sie przywitam. Tez budujemy Kasjopeę. witaj oszczędność finansowa jest- to mnie cieszy... ale z drugiej strony strata czasu, żeby dopieścić te łazienki. W tym czasie można by było robić coś innego co bardziej zbliżyłoby nas do przeprowadzi a tak.. wszystko się opóźnia a lecę do Twojego dziennika pozdrawiam i zapraszam częściej A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 18.09.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Dzień dobry Lumindo - widziałam, że wybrałaś piekarnik i mikrofalę Gorenje, czy mogłabyś się podzielić wrażeniem stylistycznym jak Ci się to zgrywa?Zastanawiam się miedzy innymi nad tym zestawem, tylko ze mam wszystko w jednym slupku i chcialabym, zeby mi się to spasowało. Z góry dziekuję za podzielenie się opinią. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luminda 18.09.2012 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 MSU, niestety jeszcze nie mogę się wypowiedzieć w tym temacie. Sprzęty stoją na razie w pudłach i jeszcze do nich nie zaglądałam. Liczę na to, że wszystko będzie do siebie pasować, bo powiem szczerze, że zamawiałam piekarnik i mikrofale w ciemno tylko z obrazków i opinii w necie. A więcej będę mogła powiedzieć jak zamontują kuchnie, czyli być może w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam, A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 19.09.2012 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Ok, to w takim razie czekam na fotki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hoffi 20.09.2012 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Dziękuję Dorotko Powiedz jak się mieszka- jakie wrażenia? Niedługo chyba pierwszy rok minie, prawda...? Pozdrawiam, A. Witaj Luminda masz rację za 2 miesiące roczek, kolejny powód do świętowania hihi mieszka się .... rewelacyjnie, naprawdę nic bym nie zmieniała czytam i oczom nie wierze, że na budowie ciągle są jakieś problemy a to z budowlańcami a to z projektem, u nas poszło gładko, wszystko idealnie aż się się dziwie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luminda 20.09.2012 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Hoffi, u nas od początku wszystko pod górkę, więc zdziwiłabym się jakby końcówka przebiegła gładko i szybko Cieszę się, że dobrze się mieszka. Ja już nie mogę się doczekać Ja teraz na etapie wykańczania bym zmieniła kilka rzeczy- przede wszystkim przydałyby się drzwi przesuwne, chowane w ścianę w łazience przy sypialni oraz garderobie. Na tradycyjne drzwi trochę brakuje miejsca i trzeba kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 21.09.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 wpadam z rewizytą Ostatnio dużo się dzieje i nie ma czasu na aktualizację dziennika. W domu pojawił się nowy członek rodziny - 2 sierpnia na świat przyszła nasza pierworodna - Sandra w dniu urodzenia ważyła 4310g przy wzroście 60cm niezły z niej klocuszek Jak na razie to całą swoją uwagę skupiłam na Niej, ale sprawy budowlane nie zeszły na dalszy plan. nasze córeczki urodziły się tego samego dnia dziennik przeczytam to bede komentował Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acici 21.09.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 (edytowane) Anuś, u nas lecą z tynkami Bardzo ciekawa jestem jak u Was wyjdą szarości na ścianach, bo my też mamy zaplanowane w kuchni, jadalni i salonie, ale ja strasznie się boję tej palety - mam nadzieję, że jak pomieszamy z białym i śliwką w dodatkach różne odcienie szarego to jakaś sensowna, nie'ponura kompilacja wnętrz wyjdzie... Czekam na malowanie u Was, to wtedy podglądnę i wrednie zmałpuję szare które nam najbardziej podejdą Według mnie Beckers w ogóle górą - ma rewelacyjne odcienie szarego - ciekawe porównanie na zdjęciach zamieściłaś, bardzo przydatne! Edytowane 21 Września 2012 przez acici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luminda 22.09.2012 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Anulka, z niecierpliwością czekam na zdjęcia Waszych tynków od razu inaczej to wygląda, prawda? My raczej kupimy Beckersa- malowaliśmy tymi farbami w mieszkaniu (lateks) i jak dotąd super się sprawuje- myję, szoruję a kolor wciąż ten sam. A od malowania minęły już jakieś 3-4 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcela_a 09.10.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Hejka mamuska,Jak macierzynstwo?jak niunia? grzeczna? spi?kiedy przeprowadzka.odezwij sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luminda 10.10.2012 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Hej Marzenko U nas wszystko dobrze- Niunia grzeczna śpi pięknie (tfuu tfuuu, żeby nie zapeszać)- już od paru dni przesypia pięknie nockę co mnie bardzo cieszy A co do przeprowadzki to hmmm.. nie wiem Kasa na koncie rozpływa się w zastraszającym tempie- trzeba wybierać na co ją wydać, niektóre rzeczy będą musiały poczekać jak zwrócą VAT. A jak wszystko pójdzie dobrze to jakoś przed Świętami powinniśmy się wprowadzić- trzymaj kciuki, żeby się udało Buziaki dla WAS Dziewczynki :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
water-sprite 21.10.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Fajny ten Wasz klocuszek właśnie szukałam dzienników osób budujących domy piętrowe bo sama taki też wybrała, a tu proszę. Będę zagląć, trzymam kciuki i aby końcówka była mniej problemowa niż początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts