Gosiek33 21.11.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Już się ucieszyłam zdjęciami łazienki, że już tak do przodu jesteście, ale widzę, że jeszcze nie bardzo się da zamieszkać, szczególnie z małym dzieckiem. Raczkowaniem bym się nie przejmowała i tak żadna barierka nie pomoże, ani ścianka (ale to chyba nie z kartongipsu?) i tak zainwestuj w barierki na górze i na dole, by dziecko samo bez nadzoru na razie po schodach nie mogło łazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luminda 21.11.2012 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 (edytowane) zainwestuj? wow chyba nie o takie rady chodziło a jak już inwestować to w ostateczne barierki a nie tylko takie, żeby zamknąć dostęp do schodów. czemu uważasz, że z małym dzieckiem jeszcze daleka droga do przeprowadzki? One raczej mega wypasionych i luksusowych wnętrz nie potrzebują chyba, że o czymś nie wiem... Edytowane 21 Listopada 2012 przez Luminda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.11.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 zainwestuj? wow chyba nie o takie rady chodziło a jak już inwestować to w ostateczne barierki a nie tylko takie, żeby zamknąć dostęp do schodów. czemu uważasz, że z małym dzieckiem jeszcze daleka droga do przeprowadzki? One raczej mega wypasionych i luksusowych wnętrz nie potrzebują chyba, że o czymś nie wiem... To skrót myślowy - barierki = zastawki, by dziecię na schody wejść samo nie mogło o takie coś a to ceną nie zabija a jeśli chodzi o dzieci, to jakoś ubrdało mi się, że jeszcze malować ściany będziesz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luminda 21.11.2012 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 To skrót myślowy - barierki = zastawki, by dziecię na schody wejść samo nie mogło o takie coś a to ceną nie zabija a jeśli chodzi o dzieci, to jakoś ubrdało mi się, że jeszcze malować ściany będziesz:rolleyes: o takich barierkach myślałam... o ile montaż na dole jest możliwy to na górze pojawia się problem, bo nie ma ścianki z obu stron... a malować będziemy jeszcze... tak jak pisałam zresztą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 24.11.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Witaj, pytanie troszke inne, trudno rozliczyć faktury do zwrowu VAT? czy korzystałas z jakis firm czy tez samemu.Zabieram się od jakiegoś czasu ale ciągle cos innego, a faktury leżą ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luminda 24.11.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Hej, Faktury rozliczam sama z racji wykonywanego zawodu. Jest przy tym sporo pracy, bo każdą pozycje trzeba zweryfikować. Z początku myślałam, aby oddać faktury do jakiegoś biura i nie bawić się w to sama.. Ale jak zaśpiewali mi opłatę w wysokości 5% od kwoty zwrotu to stwierdziłam, że przesiądę do tego pomiędzy kamieniem, przewijaniem i zabawą z dzieckiem Pozdrawiam, A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 27.11.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 hello, będe musiał sam do tego jednak przysiąść, bo koniec roku zapasem ...... dzięks ...... kibicuje w dalszych boich w wykańczaniu ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 11.02.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Luminada każdy dzień zaczynam od odwiedzić Twoejgo dzienniika,tojuz taka tradycja. z niecierpliowścią czekam na każdy wpis,fotkę obejrzałam podłogęw sypialni i tak się romarzyłam ahhh.Zazdroszczę Wam już tego etapu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luminda 11.02.2013 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Fajnie, że jeszcze Ci się nie znudziło i dalej do mnie zaglądasz Nie ma co zazdrościć, zanim się obejrzysz będziecie na podobnym etapie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubinowa 11.02.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Lu, a czym wypełnisz pod umywalką? Może tak:http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ga/gd/av3d/1thL8ksfrBC0c7Si0B.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luminda 11.02.2013 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 rubinowa, ciągle dumam jak to zrobić... W czarnym stoliku chyba dam tradycyjny czarny lakierowany front... Sama nie wiem.. :/ jeżeli zdecyduję się na jakieś kombinacje to w naszej łazience- tej z białym stołem i fioletową mozaiką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubinowa 11.02.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Zobaczyłam, że macie podobne postumenty, te drzwiczki przesuwane M sam zrobił, w środku są półki i bardzo sobie chwalę to rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luminda 11.02.2013 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 To może i mojego namówię na coś z cyklu 'zrób to sam' dzięki za inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ifarrg 29.07.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Witam.. Buduję podobny domek, z tej samej pracowni (a raczej na nim wzorowany). Zazdroszczę etapu prac, ja dopiero jestem przy dachu. I mam pytanie. Kiedy, jak i czym ocieplaliście strop nad garażem? Bo to mnie teraz męczy i nie wiem, jak to zrobić prawidłowo... Styrpoian i na to jakaś wylewka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts