Boniex 22.05.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Witam wszystkich na forum. Proszę o pomoc tych doświadczonych. W przyszłym roku ruszamy z budową domu Głogowiec DM-6103 Mamy już gotową piwnice ze stropem. Przygotowuję się do zakupu materiałów. Na poczatek stan surowy otwarty. Przygotowałem wstępnie listę materiałów, proszę o pomoc czy czegoś nie pominąłem. ŚCIANY NOŚNE1.Pustaki porotherm 25 P+W, cegły2.Cement/wapno/piach3.Nadproża/steropianSTROP1.Belki nośne stropu/pustaki kerm.2.Wylewka 5 cm DACH Więźba 16 metrów wd. projektuDachówka+ inne elementy według projektu W projekcie wymienione są wszystkie materiały ja chciał bym znać te podstawowe dla stanu surowego. Potrzebuje informacje ''ABC materiały stan surowy otwarty'' http://www.projekty.domow.pl/katalog/index.php?ProjectID=301&Action=Project&Section=2 Z góry dziękuję za informacjęPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts