muzyk84 29.05.2011 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 OK, dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Nie pojawiło się żadne poważne uzasadnienie dla którego miałbym zrezygnować w pomysłu dlatego zdecydowałem że zrealizuje mój plan : ) zanim jednak wykończę kominek podłączę go "na sucho" i przetestuję działanie. Wkrótce (za jakieś 2 tyg) zrelacjonuję efekty mych działań by dla innych ten eksperyment stał się lekcją kreatywności bądź też przestrogą... zobaczymy : )pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzyk84 29.05.2011 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 PS: House4life - Laudel ma 14 KW http://www.uniflam.pl/?o=53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house4live 30.05.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 PS: House4life - Laudel ma 14 KW http://www.uniflam.pl/?o=53 Uniflam i Laudel stosują taki "myk". Jako moc wkładu podają moc grzewczą, która odpowiada mocy maksymalnej, która to jest osiągana w szczytowych momentach palenia w palenisku. Moc nominalna tego wkładu oscyluje w granicach 10-11 kW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zolthar 17.01.2015 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 OK, dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Nie pojawiło się żadne poważne uzasadnienie dla którego miałbym zrezygnować w pomysłu dlatego zdecydowałem że zrealizuje mój plan : ) zanim jednak wykończę kominek podłączę go "na sucho" i przetestuję działanie. Wkrótce (za jakieś 2 tyg) zrelacjonuję efekty mych działań by dla innych ten eksperyment stał się lekcją kreatywności bądź też przestrogą... zobaczymy : ) pozdrawiam! Temat pewnie dawno wystygły ale może konstrukcja ta doszła do skutku, albo wykonał ją ktoś inny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oto 26.01.2015 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Witam was. Jeśli ktoś ma problem z kominkami skontaktujcie się z firmą MODEROWANO Na temat kominków, wymienników i wkładów możecie dowiedzieć się bardzo dużo i prawie na każdy palący problem potrafią dać rozwiązanie. Pozdrawiam oto. Edytowane 26 Stycznia 2015 przez finlandia Reklamy są zabronione(regulamin pkt 5.2), więc proszę o faktyczną wymianę doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts