Darlon 23.05.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Witam, W piątek zamykam budynek i szukam sprawdzonej ekipy od kominków - możecie kogoś z czystym sumieniem polecić? Mam na myśli oczywiście Poznań i okolice (budowa jest w Tarnowie Podgórnym). Z góry Wielkie Dzieki za każdy namiar Pozdrawiam Darlon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 23.05.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Witam, W piątek zamykam budynek i szukam sprawdzonej ekipy od kominków - możecie kogoś z czystym sumieniem polecić? Mam na myśli oczywiście Poznań i okolice (budowa jest w Tarnowie Podgórnym). Z góry Wielkie Dzieki za każdy namiar Pozdrawiam Darlon Chodzi mi po głowie jedna firma z Łazisk k/Wągrowca , tylko jak ją sprawdzić ?! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 23.05.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Wiem o kilku firmach z tych okolic: http://www.ekogrzanie.com http://www.kominkigniezno.pl http://www.grum.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi1977 24.05.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Witam, Ja skorzystalem z http://kominyikominki.pl/. Sa z Zielonej Gory, ale montaz robia w calej Polsce. Mi montowali w Poznaniu, a koledze w Czerwonaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house4live 24.05.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Witam! Mogę polecić dwie firmy z pomorza. Jeżeli jest pan zainteresowany, proszę wysłać maile z konkretnymi informacjami na adresy: [email protected] [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi08 26.05.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Polecam I.L.P Chodzież ul. Wiosny Ludów, sprawdzona firma. Fachowe doradztwo, obsługa i montaż. Naprawdę godni polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi08 26.05.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 (edytowane) Nie polecam Łazisk k/ Wągrowca Edytowane 26 Maja 2011 przez Tomi08 brak dalszej części wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 27.05.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Czy to Tarnowo to od strony Przeźmierowa? Mamy kilku dilerów w Poznaniu i okolicach możemy podpowiedzieć . Jaki ma byc ten kominek zimny czy ciepły ?? Wodny czy powietrzny ?? Nie wszyscy robią wszystko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 27.05.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Czy to Tarnowo to od strony Przeźmierowa? Mamy kilku dilerów w Poznaniu i okolicach możemy podpowiedzieć . Jaki ma byc ten kominek zimny czy ciepły ?? Wodny czy powietrzny ?? Nie wszyscy robią wszystko . zimny kominek - to dla klientów którzy nie mają komina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 27.05.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Eniu, no tak nie byłeś na kwietniowym szkoleniu w polskim centrum szkoleniowym kominki Batura (CSKB).Zimny kominek utarło się nazywać kominek z zimnymi ścianami. Czyli obudowę wystawioną w starej technologi z Kartonu i wełny, lub według nowszej technologi z konstrukcyjnych płyt izolacyjnych.Oczywiście każdy kominek bedzie zimny jak w nim nie napalimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 28.05.2011 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Nieobecność Enia w trakcie szkolenia ??? ;):) Bohusz : .. CSKB czy PL CSKB a może już EU CSKB ?? Niestety tego nie wiem bo mnie tam mieli poszczuć psami.. Muszę się spotkać z Piotrem , najlepiej na piwku z Czarnkowa, w jakiś neutralnym terenie. Kominki"ciepłe":) są fajne jak w nich palimy , z całego serca polecam i zalecam , te "zimne":P są niestety w naszym kraju dniem powszednim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quba71 24.01.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Witam,pozwolę sobie odświeżyć temat, bo sam obecnie poszukuję sprawdzonej i nie drogiej ekipy, która zrobiła by prosty kominek z wkładem i obudową g-k.Oczywiście Poznań i okolice - dom ok.15km na płn-zach od Poznania.Dużo jest różnych sklepów i sklepików pt. "kominki", ale odnoszę wrażenie, że niektórzy nawet nie wiedzą co sprzedają, nie mówić już o jakimś omówieniu prac i montażu.Czy możecie kogoś polecić ?Interesuje mnie ekipa, która samodzielnie i bezpośrednio wykonuje takie prace - pośrednikom od razu serdecznie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 25.01.2014 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Quba71. Musisz bardzo uważać kto poleca, kogo i dlaczego. Najlepszy przykład masz kilka postów wyżej, na które nawet nie reagowałem przez tyle lat. Spróbuj znaleźć ekipę, która pracuje w technologii płyt krzemianowych. Będzie to świadczyć, że rozwijają się i interesują rynkiem kominkowym, że dotarła do nich informacja o szkodliwości wełny. Wykonawstwo z płyt GK jest dużo tańsze gdy robisz kominek sam. Firma której trzeba zapłacić, używając płyt krzemianowych skraca znacznie czas montażu. W sumie wychodzi niewielka różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaAdamek 18.08.2015 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Jeżeli ktoś zna się na samodzielnym instalowaniu kominka to może się zdecydować, z pewnością taki kominek będzie napawał go dumą. Ale co do fachowca w Poznaniu, to wiem że firma wykonująca mój kominek ma oddział na ul. Steszewskiej tel: 530-693-009. Każdemu życzę, aby trafił na tak rzetelnych fachowców. Praca wykonana szybko i sprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 18.08.2015 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Jeżeli ktoś zna się na samodzielnym instalowaniu kominka to może się zdecydować, z pewnością taki kominek będzie napawał go dumą. Ale co do fachowca w Poznaniu, to wiem że firma wykonująca mój kominek ma oddział na ul. Steszewskiej tel: 530-693-009. Każdemu życzę, aby trafił na tak rzetelnych fachowców. Praca wykonana szybko i sprawnie. To jeszcze podaj telefony do Białegostoku i do Świnoujścia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 19.08.2015 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 o Bielsku nie zapomnij Piotrze, tam można kupić wkład w najlepszej cenie do samodzielnego montażu tylko nazwy strony nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz_21 24.08.2015 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Bierz w ciemno Piotra, u mnie był i mogę polecić jego ekipę bez zastrzeżeń. Jak chcesz wiedzieć więcej napisz. Pyskuje na forum ale mądrze, dzięki jego argumentacji mam to , com chciał i gęba mi się śmieje jak patrzę na to co po sobie zostawił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lion 14.09.2015 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Bierz w ciemno Piotra, u mnie był i mogę polecić jego ekipę bez zastrzeżeń. Jak chcesz wiedzieć więcej napisz. Pyskuje na forum ale mądrze, dzięki jego argumentacji mam to , com chciał i gęba mi się śmieje jak patrzę na to co po sobie zostawił! również szukam wykonawcy - rozumiem, że jakościowo ok, a cenowo konkurencyjnie? robiłeś na płytach krzemianowych? jakieś fotki z realizacji możesz wrzucić? - może być na PW :] z góry dziękuję, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz_21 20.11.2015 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 (edytowane) Niezbyt często odwiedzam forum, stąd przeoczyłem Twój wpis. Jeszcze raz potwierdzam Piotr jest the best. On mi chyba wp.... za to że tak Go wychwalam. Cenowo gadaj z Piotrem, wszystko zależy co byś chciał i co Guru zaproponuje i wiedz, że na pewno nie zrobi Ciebie w balona. Wnętrze piecyka i akumulatora jest obudowane płytkami/cegłami szamotowymi co stanowi ścianę- monolit, na to tynk i malunek mojego "autorstwa". Zdjęcia z realizacji są wątku - http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172514-Taki-sobie-piecyk-ceramiczny. wyślę kilka zdjęć tylko podaj adres e mail. pozdrawiam. Edytowane 20 Listopada 2015 przez janusz_21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lion 20.11.2015 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 @janusz_21:Ja dziękuję za odpowiedź, kto inny podziękuje za reklamę, w każdym razie zdjęcia nie będą potrzebne. Pan Guru nie był zainteresowany samą zabudową, ponieważ posiadam już wkład - problemem było to, że nie u niego zakupiony. Oczywiście padło wcześniej pytanie jaki mam wkład i najwyraźniej mój model nie zaliczył się do tych godnych uwagi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts