Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Skibusiu,

pytanie-rzeka... Byłoby łatwiej, gdybyś napisała, jaki styl mebli Cię interesuje ;)

W Krakowie dodatki kupuję we Flo, Nanu-nanie, sklepikach na Grodzkiej. W Warszawie - w TkMaxxie, Flo, w Domotece i przydrożnych sklepikach.

• Odpowiedzi 63
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Joliska - klasyczne, stylowe, nowoczesne, shabby, prowansja, ogólnie eklektycznie u nas będzie więc jesteśmy zainteresowani wszystkim. Dodatki dodatkami ale nam potrzebne są w 1 kolejności meble, bo tych nie mamy poza łazienkami i kuchnią. A jakie sklepiki na Grodzkiej polecasz?

Nie znam nazwy - taka malutka galeria niedaleko UJ jest - mają dodatki ubraniowe i wnętrzarskie właśnie.

W W-wie chyba najlepszym rozwiązaniem będzie Domoteka: http://www.domoteka.pl/shops.php?miId=13&lang=pl

A okolice Katowic i Bielska Białej?

własnie - znacie jakieś sklepy retro bądź dobre sklepy z lampami ? u mnie w Rybniku z retro jest AF Decorations...fajny,

z lampami w sumie też jeden fajny,

Agata Meble,

z Katowic to lubię Rawę , Agata Meble i Witek - wszystko koło siebie przed IKEA

w Silesia CC jesli sie nie myle to jest Duka i Flo ... ?

• 1 month później...
  • 3 weeks później...
  • 4 weeks później...

Już parę namierzyłam...

Selene - Sopot na Niepodległości

Komfort Snu - Gdańsk Kartuska

Topmaterace24 - Gdynia ul.Chwaszczyńska 19

kiedyś na galerii w geanie też był spory salon selene, ale ze 100 lat tam już nie byłam, więc nie umiem powiedzieć czy to aktualne.

poza tym wyrka sa w matatnii, tam na tej części koło eurofiran i tk maxxa

poza tym na podwalu staromiejskim "sleeping expert" / 7stref.pl, Hastens vis-a-vis hali awf.

lokalna trójmiejska www do szałowych nie należy, ale wyszukiwarka jest całkiem sprawna:

http://katalog.trojmiasto.pl/dom_i_budownictwo/sypialnie/

• 1 month później...
Cześć! Doradźcie gdzie kupić płytki do kuchni i łazienki w Poznaniu lub/i okolicach? Mieszkam tu od niedawna, a czeka mnie remont mieszkania, które odziedziczyłam w spadku. Będę wdzięczna za rady:) pozdrawiam Julia
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 3 weeks później...
Przypominam - zwłaszcza płatnym profilom - że w tym wątku namiary na sklepy pojawiają się jako odpowiedź na konkretne zapytanie :) Każdy inny post jest kasowany.
  • 1 month później...
  • 3 months później...
  • 2 months później...

dla odmiany

W Brukseli jest fajna ulica pełna "dziwnych " sklepów z wyposażeniem wnętrz

Rue Blaes

sporadycznie tylko meble seryjne

w przeważającej większości zbieranina przedmiotów z całego świata !

upiększane starocie ( to lubię )

rasowe antyczne graty i takie których pierwotne prznaczenie zupełnie odbiega od tego do czego współcześnie chce się ich użyć

Polecam