skibusia 16.05.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Kochani! Jeśli posiadacie jakąkolwiek wiadomość na temat sklepów meblowych w Berlinie lub okolicach, gdzie można obejrzeć kanapy, stoły, łóżka, szfy, ogólnie elementy wyposażenia wnętrz, to bardzo proszę podajcie nazwę (ew. adres jak macie). Chcielibyśmy pojechać tam wkrótce i rozejrzeć się za meblami, ale nie wiemy gdzie warto jechać. Możecie podzielić się również waszymi uwagami nt. kupowania w niemczech - warto/nie? Z góry dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 17.05.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Berlin Na prawdę nikt nic nie wie w tym temacie? Nie wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 17.05.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Berlin Podpinam się pod pytanie, ale również w kwestii AGD/RTV. Czy opłaca się wyskok po sprzęt do Niemców zakładając, że mam czym go przewieźć a do Drezna dojadę w 3 godziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radi79 18.05.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Berlin Ja mieszkając kiedyś w Szczecinie praktycznie każdy sprzęt RTV kupowałem w Niemczech i różnice w cenach były ogromne. Szczególnie korzystnie wypadały oferty z promocji, które w przeciwieństwie do naszych oszukańczych ofert typu "Zakupy bez VAT" w MM są faktycznymi promocjami/wyprzedażami. Teraz pewnie też jest taniej (choćby ze względu na niższy VAT), ale warto zainteresować się jak wygląda sprawa z gwarancją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 18.05.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Ja mieszkając kiedyś w Szczecinie praktycznie każdy sprzęt RTV kupowałem w Niemczech i różnice w cenach były ogromne. Szczególnie korzystnie wypadały oferty z promocji, które w przeciwieństwie do naszych oszukańczych ofert typu "Zakupy bez VAT" w MM są faktycznymi promocjami/wyprzedażami. Teraz pewnie też jest taniej (choćby ze względu na niższy VAT), ale warto zainteresować się jak wygląda sprawa z gwarancją. No właśnie, może ktoś się orientuje - jak z gwarancją? Na moją logikę powinna ona obowiązywać bez względu na miejsce zakupu. Skończyły sie czasy, gdy realizuje sie gwarancję za pośrednictwem sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 18.05.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Berlin skibusia, musiałabyś sprawdzić czy ten sklep jeszcze istnieje, ale kiedyś całkiem sporo agd i mebli było w a10 zenter - to jest takie centrum handlowe na berliner ringu, nie pamiętam jak się ten węzeł dokładnie nazywa (jakoś na w), ale to tak jakby z centrum berlina na schonefeld jechać.ostatni raz byłam tam ze 2 lata temu (jezu 2 lata bez vaterlandu...), ale coś niecoś się kupiło (akurat wtedy agd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 18.05.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Berlin Dzięki za jakiś odzew. Może jeszcze coś? Gdzie lampy/dodatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radi79 19.05.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Berlin skibusia, musiałabyś sprawdzić czy ten sklep jeszcze istnieje, ale kiedyś całkiem sporo agd i mebli było w a10 zenter - to jest takie centrum handlowe na berliner ringu, nie pamiętam jak się ten węzeł dokładnie nazywa (jakoś na w), ale to tak jakby z centrum berlina na schonefeld jechać. ostatni raz byłam tam ze 2 lata temu (jezu 2 lata bez vaterlandu...), ale coś niecoś się kupiło (akurat wtedy agd) http://www.a10center.de/ - miejscowość to Wildau. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 19.05.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Berlin Dzięki, wiem, już sprawdziłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 19.05.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Berlin Dzięki za jakiś odzew. Może jeszcze coś? Gdzie lampy/dodatki? http://lampensitz.de/ znam tylko online, ale widze, że mają w belinie siedzibę jakąś. cudne nowoczesne lampy, ale ceny jak dla mnie zbyt hardkorowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 19.05.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Berlin Duś, a w tym a10 to co można zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 19.05.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Berlin jak byłam tam ostatnio to było dużo agd (ja kupiłam jakieś drobiazgi w stylu gofrownicy i czajnika) - jakiś sklep w klimacie mediamarkt tam był a także spory sklep z meblami do jadalni, salonów, sypialni. na meble tylko rzuciłam okiem, bo wracając z nart tradycyjnie wjechaliśmy po proszki i płyny do prania, więc na jakiekolwiek meblowe zakupy nie mieliśmy miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 19.05.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
genmaicha 24.05.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 witam jakie sklepy wnętrzarskie polecacie odwiedzić w Krakowie? pozdrawiam wykańczających:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 24.05.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Zebrałam do jednego wątku wszystkie dotychczasowe miasta. UWAGA: Wątek będzie monitorowany - usuwane będą posty od debiutantów (< 10 postów na liczniku) i od płatnych profili Nie piszemy o miastach, o które nikt nie pyta: najpierw pytanie, potem odpowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikka27 24.05.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 :)Ajakie sklepy polecacie w Łodzi? Interseuje mnie styl glamour i shabby shic P.S. Joliska- gdzie kupowałaś swoje krzesła i fotel? Boskie są W ogóle masz piękne mieszkanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 08.06.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 A okolice Katowic i Bielska Białej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 13.06.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Podłączam się o pytanie dot. Krakowa.Jutro się wybieram :)Jakie adresy możecie mi polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 24.06.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Podłączam się o pytanie dot. Krakowa.Jutro się wybieram :)Jakie adresy możecie mi polecić? Ja również się podpinam pod pytanie o kraków, choć widzę, że po połączeniu wątków zapanowała tu cisza. Do moderatorów: może jednak rozłączycie, bo spadek zainteresowania jest wyraźny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 11.07.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Witam. Czy możecie polecić mi sklepy z wyposażeniem wnętrz (wszystkie pokoje w domu nie mają mebli) w tych 2 miastach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts