mojachatka 12.02.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Witam, słyszałam, że powstał nowy sklep w Łodzi, na Piotrkowskiej koło katedry, przy ul. Czerwonej. Czy ktoś tam był? I czy warto zaglądać? To większy kawałeczek drogi ode mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 17.02.2014 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Polecam jeszcze TTW OPEX ta galeria już nie istnieje większość sklepów z TTW Opex przeniosła się do galerii " Nowy Roźdzeń" w Katowicach Aleja Roździeńskiego 199 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
now77ak 14.03.2014 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 (edytowane) Witajcie,Pytanie do ludzi z Krakowa i okolic. Jesteście w stanie polecić jakieś salony meblowe (mniejsze/większe) w Krakowie w okolicach autostrady? W okolicach ul. Zakopiańskiej np.? Nie drogie, ale warte odwiedzenia... Będę przejazdem, na pewno w Agacie i w tych okolicach ale mam sporo czasu, więc chętnie bym się porozglądał. Z góry dzięki za rady Pozdrawiam! PS. aha, głównie będę się rozglądał za łóżkiem/meblami do sypialni Edytowane 14 Marca 2014 przez now77ak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wichman 07.10.2014 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Szukam miejsca w Warszawie, gdzie bezproblemowo zamówię sedes, stelaż, glazurę, materiały budowlane (płyty GK, profile), z transportem. Możecie coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts