karoka9 24.05.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Moze nie z najwyzszej polki ale tej firmy, i jestem nie zadowolona. Lozko mam ktore mi stasznie takie dziurki porobilo,myslalam ze bedzie ona bardzo mocna jak to sprzedawca mowil. I nie jest to napewno moja wina bo niedawno mieszkalam u mamy i tam mialam panele takie zwykle, i byla mocniejsza,i wile przeszla:) tylko to jest najgorsze ze to naprawde mnie duzo kosztowalo,a podloge robi sie chyba na ladne lata..?( a umnie na miesiac:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kornik 1 24.05.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 (edytowane) Łóżko trzeba było podkleić. Edytowane 24 Maja 2011 przez kornik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 25.05.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Lozko mam ktore mi stasznie takie dziurki porobilo,myslalam ze bedzie ona bardzo mocna jak to sprzedawca mowil. I nie jest to napewno moja wina bo niedawno mieszkalam u mamy i tam mialam panele takie zwykle, i byla mocniejsza,i wile przeszla:) tylko to jest najgorsze ze to naprawde mnie duzo kosztowalo,a podloge robi sie chyba na ladne lata..?( a umnie na miesiac:( 1. Po pierwsze to Lozko powinno dziurki naprawic na własny koszt! Porozmawiaj z nim, a jak to nie pomoże to postrasz sądem... albo tymi strzelajacymi parapetami i oknami! 2. Jak niedawno mieszkałas u mamy to wiadomo że nie Towja wina... ot złośliwe lozko i tyle. 3. podłoge robi się i na ładne lata i na takie pochmurne też... z reszta na wiosny zimiy i jesienie też sie przydaje.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Best.technik 30.05.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 po pierwsze wszystkie meble należy bezwzględnie podkleić filcem, po drugie po ułożeniu podłogi najlepiej ją od razu zaolejować. najlepiej gdy olej jest również UV, bo drewno się odbarwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redcode 30.05.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Albo zamiast filcu niektórym po prostu dokęcić nózki, zwykle wtedy na gumie stoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts