robson13 24.05.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Witam wszystkich:)Mam działkę na której za rok na wiosnę chciałbym zacząć się budować, pytanie moje jest odnośnie wyrównania terenu.Teren jest w lekkim dołku i w niektórych miejscach trzeba nawieść dobre pół metra piachu, czy opłaca się teraz równać teren skoro za rok na wiosnę trza będzie w tym miejscu kopać fundamenty ? działka ma 1000m2, doradźcie mi, bo większość w koło po nawoziła piach na działki a jeszcze się nie budują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 25.05.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Jak na moje to bym nie zasypywał czegoś, co za rok będę odkopywał. Czy obecnie stoi w tym Twoim dołku woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariusss 31.05.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 wudaje mi się ze teren jest w dołku i każdy do okoła nawozi go aby podniesc teren aby na wiosnę go nie zalewało ja bym nawiózł wyrównał przez rok by się ulerzało ,ubiło i powinno być git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FiCeK 31.05.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Witam.1.5roku temu zakupilem dzialke ktora w sumie jest rowna ale ze sasiedzi podniesli swoje budyki dosc wysoko i nawiezli ziemi to i ja musze zrobic to samo.zaluje troszke ze nie zrobilem tego wczesniej bo do tej pory ulezalaby sie wyrosla by trawa a co za tym idzie utwardziłaby sie i moglby jezdzic po niej ciezki sprzet jak pompy, gruchy itp.teraz mam problem bo kto nie przyjedzie to mowi ze nie wjedzie mi na dzialke bo jest za grzasko i caly towar zwalaja mi na droge badz przy samym ogrodzeniu :/jak masz teraz kase na taki wydatek jak ziemia zrob to teraz te koszta Cie nie omina. a to ze za rok bedziesz kopal to tej ziemi nie stracisz nadal ja bedziesz mial. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 31.05.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Od nawiezienia ziemi to działka się raczej nie utwardzi. My na początku utwardziliśmy podjazd i ciężki sprzęt mógł wjechać.Nie rozumiem po co sąsiedzi zwożą piach na działki. Co im potem na tym piachu urośnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts