fredo79 24.05.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Witam! Chciałbym zapytać czy ktoś miał już jakieś doświadczenia z płytami MFP?Ze specyfikacji można zauważyć istotne różnice między tą płytą a płytą OSB. Zastanawiam się nad zastosowaniem właśnie tych płyt na poddasze. Ciekawi mnie to, czemu jak na parametry lepsze od OSB ta płyta jest nieco od niej tańsza. Gdzie jest haczyk? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 24.05.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Witam! Chciałbym zapytać czy ktoś miał już jakieś doświadczenia z płytami MFP? Ze specyfikacji można zauważyć istotne różnice między tą płytą a płytą OSB. Zastanawiam się nad zastosowaniem właśnie tych płyt na poddasze. Ciekawi mnie to, czemu jak na parametry lepsze od OSB ta płyta jest nieco od niej tańsza. Gdzie jest haczyk? Pozdrawiam zabudowa wiórów jest prostsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 24.05.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Ja kupiłem MFP , ale co do opnii to coś powiem za 2-3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fredo79 16.06.2011 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Tyle piszą o tych płytach a mało jest użytkowników/posiadaczy ... hmmm - czy to daje coś do myślenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts