ewa 17.05.2002 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2002 Będę miał u siebie przydomowa oczyszczalnie.Czy warto samemu dokonać montażu ?Czy ktoś robił to sam ?Z wyceny jaką dostałem wynika, że sam projekt kosztuje 600 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekodom 17.05.2002 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2002 Jakiego typu będzie oczyszczalnia? Niektóre typy wymagają zgody urzędów i wrysowania w projekt, czytaj uzgodnienia jej położenia z Gminą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winston 14.06.2002 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2002 SEBO!Powiem brzydko ...chrzań taka firme, która chce od Ciebie 600 stówek za projekt. Znam osobiscie firmy, które sprzedają i montują oczyszczalnie i nie biorą złamanego grosza za projekt, jeżeli zamówisz u nich to cacko.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof 17.06.2002 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2002 Ja projekt zrobiłem sam!!! Firma, w której zamówiłem oczyszczalnie dostałem projekt typowy, który musiałem zaadoptować do warunków gruntowo-wodnych!!!Nie obeszło się bez badania gruntu przez geologa!!!!Jeśli chodzi o montaż, to zależy ile kosztuje i co obejmuje!Mi zaoferowali robociznę wraz z niezbędnymi materiałami za jakieś 2500 PLN!!!!Trochę dużo!!! (W tym cement, kruszywo, no i faktura!!!). [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Krzysztof dnia 2002-06-17 11:26 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts