ka_em 13.02.2012 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 A szaleje, a co:). Później będzie ostra dietka, w szpitalne jedzenie też do najlepszych nie należy. A Tłusty czwartek właśnie w ten czwartek. Z tymi pączkami jest tak że raczej mam straszną ochotę je piec niż jeść bo i tak więcej niż jednego nie mogę.Ale ostatnio mam straszliwą ochotę na pieczenie więc ja piekę a goście będą jeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 13.02.2012 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 P.Adam w końcu się odezwał. Niby ma zjawić się w środę i robić schody ale to już ma z mężem omówić bo mnie nie ma.Niby skruszony ale na mnie to już wrażenia nie robi. Na dniach ma też zjawić się pan od kuchni i podokańczać wszystkie niedokończone duperele oraz zamontować blaty w łazienkach. Czyli jak wrócę to będę mieć umywalki. Hura. PO cc byłoby mi cięzko sie schylać nad wanną i myć się. Teraz już jest trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 17.02.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Kasia! Mocno trzymam kciuki!Odezwij się, jak wrócisz z Kruszynką do domku:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 18.02.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Ja mam nadzieję, że Kubuś już jest na świecie - zdrowy i radosny:) A jak nie to kciuki nie puszczone. Czekamy na wieści! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mar_Mac 18.02.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Tak trochę w zastępstwie - Maluch już na świecie - od czwartku od 15:21 - dostał 10 pkt, miał 4,22 kg (tym razem USG nie kłamało) i 56 cm "wzrostu". Wszystkie wyniki ok. Obydwoje wracają jutro do domu więc jak znam życie, to pełen raport pojawi się bez zbędnej zwłoki w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.02.2012 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 no to super wieści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 18.02.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Łoł niezła waga Ogromne gratulacje dla MAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 18.02.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 19.02.2012 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Suuuuperowo!Czekamy na powrót i świeże wieści:DI zdjątka ślicznego Szkraba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 19.02.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Gratulacje! Cieszę się, że już Malucha sprowadzono na świat. I faktycznie duży chłopak. Mar_Mac pozdrów Kasię od nas koniecznie i powiedz, że forum czuwa i myśli:) A na relację i zdjęcia najmłodszego członka rodziny czekamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.02.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Gratuluję zdrowego synka! I czekamy na relację z pierwszej ręki Mar_Mac, a Tobie za podzielenie się z nami dobrą nowiną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 20.02.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 21.02.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Gratulacje! Wow jaki wielki chłopak.. to moi razem tyle nie mieli:) Życzę dużo przespanych nocy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 21.02.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 21.02.2012 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Widzę,że mój M. się ujawnił No więcjest juzMalutki na świecie! Nie mam zbytnio siły pisać co i jak bo wolno dochodze do siebie a i nie narzekam na zbyt dużo czasu. Ale jak tylko się trochę ogarnę to na pewno pokaże na chwilę tego mojego Bombla. Dzięki wszystkim za gratulacje i wsparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.02.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Widzę,że mój M. się ujawnił No więcjest juzMalutki na świecie! Nie mam zbytnio siły pisać co i jak bo wolno dochodze do siebie a i nie narzekam na zbyt dużo czasu. Ale jak tylko się trochę ogarnę to na pewno pokaże na chwilę tego mojego Bombla. Dzięki wszystkim za gratulacje i wsparcie. będziem czekać... a teraz wypoczywajcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 21.02.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Trzymajcie się cieplutko:)Odpoczywaj:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 21.02.2012 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Właśnie widzę jakiego byka walnęłam:oops: Zwalcie to proszę na moje zmęczenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 22.02.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Jesteś Super. Jeszcze raz gratulacje. Teraz odpoczywaj ile możesz, łap formę, ciesz się Maluszkiem i wracaj do nas jak trochę ochłoniesz. Mam nadzieję, że szybko uda się wrócić do formy. Trzymam kciuki i przekazuję buziaki dla Kubusia (został Kubuś?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.02.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Ka_em serdeczne gratulacje!!!! Całusy z stópki dla Malucha i uściski dla Starszego Brata:) A jak Bartuś? Podoba mu się nowy członek rodziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts