myszonik 12.04.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Super!Jak ma ciekawy układ drewna - na środku usłojenie w jedną stronę a bokami w drugą. Dawaj jakieś konkrety: jakie ma wymiary, rozkłada się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 12.04.2012 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 NIestety sie nie rozkłada ale jest spory: 100x190. Stwierdziliśmy, że dla tych kilku razy w roku nie ma sensu kupować większego a dodatkowy mniejszy mamy w domu i w każdej chwili mozemy dostawić. Udało nam sie trafić na okazję i skusiliśmy sie od razu. Reszta później bo włąśnie wpadł mój brat w odwiedziny i muszę zmykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.04.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Ka-em - fajowy stół !!!! I jak wielgachny Odlicz od długości blatu 2 x grubość nogi i pozostałą część podziel na 60. Wyjdzie Ci ile swobodnie krzeseł ustawisz po długośći. Chodzi o to, że zeby (ponoć) wygodnie zjeść 1 osoba potrzebuje ok 60cm miejsca przy stole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 12.04.2012 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Dzięki, czyli wychodzi, że z luzem 2 a lekko na ścisk 3 osoby. Wstępnie kupimy 6 krzeseł ale zastanawiamy si nad 8 stąd to pytanie. Stół właśnie spodobał nam sie, że coś sie na nim dzieje. Jakbyśmy chcieli zamawiać stół to właśnie o czyms takim byśmy myśleli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 18.04.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Witam:) Dziękuję za odwiedziny i miłe słowa, i za wsparcie. Niestety nie przejrzałam jeszcze Twojego wątku, bo od wczoraj walczymy z ospą Ale jak tylko uporam się z naszą Dwójeczką i plamkami - odwiedzę Was na dłużej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 16.05.2012 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Dawno nie zaglądałam bo i czasu brak i nie było zbytnio co pisać. A u nas co nieco się ruszyło. P. Adam w końcu do nas zawitał i akcja schody ruszyła do przodu.I tak widząc, że domek zaczyna nabierać kształtów nabraliśmy z M. chęci do dokończenia odłożonych na później spraw. Zaczęliśmy od garderoby. W weekend przysiedzieliśmy jak już dzieciaczki poszły spać i zabraliśmy się do roboty. Niestety takie zarwane noce wychodzą w ciągu dnia i teraz cały tydzień muszę nabierać sił by zabrać sie do pokoju Bartka. Ale najważniejsze, że są już i zapał i chęci - bo w sumie tego naprawdę brakowało. Jak tylko odzyskam aparacik to cyknę kilka fotek i wstawie nasze schody i garderobę. A teraz kilka zaległych fotek (łazieneczka i dokończona kuchnia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 16.05.2012 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Łazienka z wstawionym blatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.05.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 (edytowane) Pieknie lazienka :jawdrop:Te biale plytki (kosc sloniowa) to taki cieply odcien -prawda?Jestes zadowolona z plytek -szczegolnie bialych na podlodze? Edytowane 16 Maja 2012 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.05.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Ka_em, ta lazienka to Wam sie naprawde udala! Jest idealna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 16.05.2012 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Z płytek jestem mega zadowolona. Cenowo super - niecałe 70 zł/m2. Jedyne z czym mieliśmy problem to jak juz jakis czas temu wspomniałam przez płytke przechodza taki żółtawe rysy. Na wystawce tego nie było widać bo światło sztuczne. Dopiero jak przyszła dostawa to w świetle dzinnym to zauważyliśmy. Jednak po ułożeniu wyszło, ze nie jest towidoczne. Naprawdę trzeba się przyjrzeć płytkom z bliska by cos zauważyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 16.05.2012 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 To jeszcze kuchnia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.05.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Dzieki U nas w lazience szyba mleczna wiec tym bardziej nie powinno nic widac Masz super plyte w kuchni no i kolorki ale o tym chyba juz kiedys wspominalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 16.05.2012 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Dzięki, Z płyty jestem bardzo zadowolona. Właśnie u Balbiny ją omawiamy i aż wstyd sie przyznać nie zajrzałam jeszcze do instrukcjiAle obiecałam dziewczynom to uczynić i zdac relację o jej możliwościach.A i sama się wreszcie co nieco nauczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 16.05.2012 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 kakusku musisz założyc swój wątek i sie pochwalić swoim domkiem. Sama jestem ciekawa jak u was idzie. Czytam tylko szczątkowe relacje i zastanawiam się jak wam to wszystko wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 16.05.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Ka_em jedno słowo PIĘKNIE! Jakie to płytki w łazience? Pewnie już kiedyś pisałaś, ale nie mam siły szukać , a w kuchni? A co do płyty, czekamy na dalsze wieści o jej możliwościach . PS jak dzieciaczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 17.05.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Ka_em, cudna wyspa!!!Czy możesz podać jej wymiary?(tj. osobno części wyspowej, osobno stołu, oraz różnicę wysokości) - będę wdzięczna, muszę sprawdzić, czy u mnie podobny układ się zmieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 18.05.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Ależ mnie daaawno nie było. Czasu mam tyle co zero":) Cieszę się, że temat ze schodami w końcu ruszył, choć czas realizacji to jakiś totalny kosmos....Łazienka wyszła super:)A kuchnię już chyba komplementowałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 18.05.2012 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 adk płytki w łazience to Rako Sandstone Plus - bardzo je sobie chwalę i za cenę i za jakość. W kuchni to Marca Corona Marmo Blanco. Dzieciaczki ok. Sa dni kiedy nieźle dają w kość(nie mam wtedy pojęcia, który głośniej płacze;)) - ale na szczęście o wiele więcej tych lepszych chwil kiedy serduszko bardzo się cieszy z powodu tych brzdąców. A że człowik zmęczony? Zmęczenie przejdzie a chwile spędzone z chłopakami są naprawdę bezcenne.I muszę pochwalić mego M. (buziaczki dla ciebie) - mam wielkie wsparcie męża, który dzielnie po pracy zajmuje się chłopakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 18.05.2012 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Sharlotka wyspa bardzo się sprawuje. Początkowo miała być mniejsza ale okazało sie, że miejsca w kuchni jest więcej niż myśleliśmy i ją troszkę powiększyliśmy.Wymiary:wyspa 90x120stół 85x90różnica wysokości 12cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 18.05.2012 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Myszonik w koncu znalazłaś chwilkę by do nas zajrzeć. Domyślam się, ze ciężko z czasem. Sama mam dni kiedy nawet nie otworzę FM. Po przeprowadzce tematy budowlane już nie są takie pilne i życie codzienne idzie na pierwszy plan. ALe zaglądaj tu czasem bo brakuje ciebie. Schodów niestety nadal nie mogę pokazac bo nie mam aparaciku. Jak tylko dostanę to wrzucę kilka fotek. Do ich skończenia jeszcze sporo brakuje ale najważniejsze, że jest barierka i obudowany strop. Dzięki temu zrobił sie spory porządek na górze. No i możemy ruszyć z wieloma sprawami,które były odkładane ze wzgledu na brak barierki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts