ewadora 25.05.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Witam. Do zakupionych szuflad mebli kuchennych chciałam dokupić maty antypoślizgowe. szuflad mam kilkanaście. Znalazłam w kilku sklepach internetowych oferty ale są w granicach 70-80 zł na szufladę.Ciekawe czemu to dziadostwo takie drogie? Czy macie sposoby co można wykorzystać zamiast takiej maty? - w rozsądnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 25.05.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 powtórzę za klasykiem:ikea jest dobra na wszystkoikea na drogę za śliską....itdmaty silikonowe 50/150 do dociecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewadora 25.05.2011 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80012853 czy to o to chodzi?- bo tu nie pisze,ze silikonowa czy antypoślizgowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalutka 25.05.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 potwierdzam, ta mata sprawdza się idealnie. z jednej strony jest gładka, z drugiej ma wypukłe kropki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewadora 25.05.2011 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Dzięki - i jest 5 x tańsza . Mam nadzieje,ze tez nie przesuwa się w środku szuflady razem z garnkami . Może jeszcze jakieś propozycje? A może ktoś mi wyjaśni dlaczego te oryginalne maty są takie drogie? W czym one są lepsze od tych z Ikei ,że tak dużo kosztują? Pytam bo ani jednej ani drugiej maty nie widziałam i będę dopiero mogła przetestować jak zakupie przez Internet - najbliższa Ikea 300 km - w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 25.05.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 ikejowska nie przesuwa się z garnkami, jest funkcjonalna, do wyboru przezroczysta, albo w kolorze przydymionego szkła. tylko przycinanie mnie wkurzało bo jest masywna i dużo tego cięcia, ale jak już jest to wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.05.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 "Mata antypoślizgowa w szufladach kuchni- z czego ?" Nie z czego a skąd? Z IKEI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 25.05.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 U mnie też z Ikei, bardzo dobrze się sprawdzają. Żałuje tylko, że nie wzięłam do wszystkich szuflad Ale zawsze jest powód, żeby odwiedzić Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewadora 25.05.2011 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Dzięki dziewczyny - to ja tez wezmę te z Ikei zamówię .Napiszcie jeszcze czy sprawdzają wam się takie przesuwne listwy do segregacji w szufladach - nie wiem jak to się nazywa- aby przedmioty nie przesuwały się? Ja na razie chce tylko te maty - a za jakiś czas jak opadnie budowlany pył z naszego konta to pomyślę o czymś jeszcze do szuflad tylko czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.05.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 (edytowane) Dzięki dziewczyny - to ja tez wezmę te z Ikei zamówię .Napiszcie jeszcze czy sprawdzają wam się takie przesuwne listwy do segregacji w szufladach - nie wiem jak to się nazywa- aby przedmioty nie przesuwały się? Ja na razie chce tylko te maty - a za jakiś czas jak opadnie budowlany pył z naszego konta to pomyślę o czymś jeszcze do szuflad tylko czy warto? Dzięki przegrodom jest porządek w szufladach. Nie wiem tylko czy można je dopasować do wszystkich szuflad czy tylko ikeowych (w ich meblach zdarzają się niestandardowe wymiary). Edytowane 27 Maja 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 30.05.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 A jak myjecie te maty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewadora 30.05.2011 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Ja jeszcze tego nie widziałam, ale wyobrażam sobie,ze je się po prostu wyciąga,że nie są na stałe wklejone do szuflady.A może się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 30.05.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Nie mylisz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 30.05.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Ale chodzi mi o mycie - szmatką, pierzecie, w zmywarce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalutka 30.05.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 ostatnio coś mi się rozlało w szufladzie i mata zaliczyła szybciutką kąpiel w wannie wg mnie nie ma sensu wkładać jej do zmywarki bo nie zmieści się i niedomyta będzie, a szybkie mycie gąbką skutecznie załatwia sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
colour 30.05.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Też mam i myję płynem do naczyń w brodziku, a same maty sprawdzają się b. dobrze, nie ma tez problemu z ich wyjmowaniem, przyklejone nie są, ale też nie przesuwają się samoistnie - w końcu to maty anty poślizgowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik137 24.02.2014 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 powtórzę za klasykiem: ikea jest dobra na wszystko ikea na drogę za śliską....itd maty silikonowe 50/150 do dociecia Kupiłam,ale nie przylega za bardzo do szuflad.Czy ją się czymś podkleja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpbud 27.02.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Ja również mam te maty z IKEI i to jest super rozwiązanie, bo nic mi się nie przesuwa w szufladach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 27.02.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Kupiłam,ale nie przylega za bardzo do szuflad.Czy ją się czymś podkleja? Poczekać aż się ułoży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts