Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mata antypoślizgowa w szufladach kuchni- z czego ?

ewadora

Recommended Posts

Witam. Do zakupionych szuflad mebli kuchennych chciałam dokupić maty antypoślizgowe. szuflad mam kilkanaście. Znalazłam w kilku sklepach internetowych oferty ale są w granicach 70-80 zł na szufladę.Ciekawe czemu to dziadostwo takie drogie?

Czy macie sposoby co można wykorzystać zamiast takiej maty? - w rozsądnej cenie

Dzięki - i jest 5 x tańsza :). Mam nadzieje,ze tez nie przesuwa się w środku szuflady razem z garnkami :).

Może jeszcze jakieś propozycje?

A może ktoś mi wyjaśni dlaczego te oryginalne maty są takie drogie?

W czym one są lepsze od tych z Ikei ,że tak dużo kosztują? Pytam bo ani jednej ani drugiej maty nie widziałam i będę dopiero mogła przetestować jak zakupie przez Internet - najbliższa Ikea 300 km - w Warszawie :(

Dzięki dziewczyny - to ja tez wezmę te z Ikei zamówię :).Napiszcie jeszcze czy sprawdzają wam się takie przesuwne listwy do segregacji w szufladach - nie wiem jak to się nazywa- aby przedmioty nie przesuwały się? Ja na razie chce tylko te maty - a za jakiś czas jak opadnie budowlany pył z naszego konta :p to pomyślę o czymś jeszcze do szuflad tylko czy warto?

Dzięki dziewczyny - to ja tez wezmę te z Ikei zamówię :).Napiszcie jeszcze czy sprawdzają wam się takie przesuwne listwy do segregacji w szufladach - nie wiem jak to się nazywa- aby przedmioty nie przesuwały się? Ja na razie chce tylko te maty - a za jakiś czas jak opadnie budowlany pył z naszego konta :p to pomyślę o czymś jeszcze do szuflad tylko czy warto?

Dzięki przegrodom jest porządek w szufladach. Nie wiem tylko czy można je dopasować do wszystkich szuflad czy tylko ikeowych (w ich meblach zdarzają się niestandardowe wymiary).

Edytowane przez agalind

• 2 years później...