Adamus 05.03.2004 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Pytanie głównie kieruję do mieszkających w tego typu domach, WARTO CZY TEŻ TO PIC NA WODĘ ??? ponownie wybralibyście ten materiał ? chodzi mi o walory uzytkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 05.03.2004 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Polecam prześledzić wątki jaki pokazały się do tej pory o B.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.03.2004 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 No właśnie śledziłem ale niewiele z nich wynika ciągła wojna o wyższość Świąt Bożego Narodzenia nad.... a mnie chodzi o proste opinie ludzi którzy juz jakiś czas mieszkaja w tego typu domach, napewno maja jakieś doświadczenia... bo póki co to wiele osób buduje a później... ??? wyburzecie je i stawiacie ze zwykłego BK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamus 05.03.2004 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Sorki, to wyżej to Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 05.03.2004 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Myślisz, że po wybudowaniu ma jakiekolwiek znaczenie czy to ytong czy zwykły bk? Ja mam ytong. Do czasu aż go nie otynkowałem to było widać, z czego mam ściany (po nadprożach). Ale teraz to pozostały mi już tylko zdjęcia. W ścianie mam beton komórkowy - zwykły.Czy bym wybudował drugi raz z tego samego? Nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.03.2004 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 ... bardzo duże znaczenie ( nie pytasz o parametry, tylko o materiał ) 1. firma, która Ci to sprzeda - zarobi - która to firma będzie ? 2. firma, która Ci wybuduje, albo lepiej będzie jej się robiło albo gorzej, a walory użytkowe ? a powiedz/napisz jak zamierzasz używać tego Ytonga/BK i do czego po wybudowaniu domu ??? Cz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts