MarJel 25.05.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 (edytowane) Witajcie! W pierwszym poście wklejam najbardziej aktualne zdjęcia domu, coby nie szukać i nie przedzierać przez cały mój wątek. Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel dopiski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.05.2011 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 (edytowane) Ogród miał być minimalistyczny Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.05.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 No wkońcu!!! Wklejaj te piękności, bo nie chce mi się tak daleko do Benka chodzić Yokasta, zaadaptuj stodołę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.05.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 no i się witam bo do benka latać faktycznie za daleko, no to wklejaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.05.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 O nowy wątek A ponieważ gdzieś tam na muratorze rzuciły mi się w oczy wizualizacje Twoich wnętrz MajJel (cudowne!) to wpisuję się na listę podglądaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.05.2011 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 (edytowane) Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.05.2011 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 (edytowane) Na razie oblecimy cały parter, więc kolej na łazienkę dolną. Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.05.2011 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Yokasta, o czarną łazienkę najbardziej się bałam,jak wyjdzie, że może za czarno itd., a okazało się że ją najbardziej lubię ( zaraz wkleję resztę łazienek) Każdemu kto się zastanawia nad czarną, radzę niech nie myśli tylko robi! Zdecydowanie na żywo wygląda o stokroć lepiej niż na fotkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.05.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 A jak uważasz: czy zdjęcia oddają w całości piękno czarnej łazienki ? Bo ja mam problemy ze zrobieniem konkretnych zdjęć - wychodzą tragicznie (może to powód faktury kafli - zdjecia tego nie odają zbyt fajnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.05.2011 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 A jak uważasz: czy zdjęcia oddają w całości piękno czarnej łazienki ? Bo ja mam problemy ze zrobieniem konkretnych zdjęć - wychodzą tragicznie (może to powód faktury kafli - zdjecia tego nie odają zbyt fajnie). mirela, właśnie to jest jedyny minus czarnej łazienki, że na fotkach nie widać jej całego uroku i ciężko zrobić sensowne foty. Znam Twoją łazienkę i uwielbiam ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.05.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 No piknie Pani, piknie . Ja też lubię Twoją dolną łazieneczkę. Bardzo mi się podoba też kominek, a w szczególności wielgachny wkład Teraz pytanie za 100 punktów. Co to za krechy w łazience na suficie? Czy coś się odbija, czy takie płyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.05.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 mirela, właśnie to jest jedyny minus czarnej łazienki, że na fotkach nie widać jej całego uroku i ciężko zrobić sensowne foty. Znam Twoją łazienkę i uwielbiam ją Dzięki, zawstydzasz mnie . Właśnie, trzeba pewnie być super fotografem żeby pokazać ich piękno. Widziałam czarną łazienkę efilo (a ona super zdjecia pstryka) i też łazienka w realu cudowniejsza niż na fotkach. Czekam na więcej zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.05.2011 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 (edytowane) Lecimy dalej, przeskoczą na górę i wklejam łazienkę dzieci. Zdjęcia mniej aktualne, właśnie stolarz kończy robić zabudowę kwadratowej wnęki, podwieszanych szuflad pod umywalkę, mebelki będą białe na wysoki połysk. Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 25.05.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Mar JelWitam, łazienka twoich dzieci jest po prostu idealna. Jeszcze w życiu do mnie żadna łazienka tak nie przemówiła jak ta. Z całą pewnością zaczerpnę z niej przy wykażczaniu łazienki moich synów. Booooska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.05.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Mnie się ławczka z mozaiki pod prysznicem podoba - jak w saunie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.05.2011 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 (edytowane) Skoro jesteśmy przy dzieciach, łazienkę pokazałam, teraz sypialnie dzieci. Sypialnia córci, mebelki są już kupione w Ikei:eek:, będzie też szafa zabudowana na biało, bardziej taka mini garderoba bo będzie można do niej wejść Kolor w pokoju jest wrzosowy, tapeta szaro-wrzosowa. Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.05.2011 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Mar Jel Witam, łazienka twoich dzieci jest po prostu idealna. Jeszcze w życiu do mnie żadna łazienka tak nie przemówiła jak ta. Z całą pewnością zaczerpnę z niej przy wykażczaniu łazienki moich synów. Booooska. Ojej dziękuję, cieszę się ogromnie! Na dniach będą mebelki i umywalka, specjalnie dla Ciebie zrobię fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.05.2011 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Mnie się ławczka z mozaiki pod prysznicem podoba - jak w saunie . mirela , sauna też u mnie będzie he he , ale przy niej jest mini łazienka, ale o tym później. Teraz czas na pokój synia 2latka 4 miesiące, córcia 10 lat, tak dla ciekawskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.05.2011 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 (edytowane) Pokój synkam mebelki będą w kolorach tapety, turkusowo zielone, część odziedziczył po starszej siostrze Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.05.2011 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Yokasta, masz rację. Ale zanim mały podrośnie i pójdzie do szkoły to pewnie pokój będzie do remontu, po pierwsze że zniszczy(znając mojego syna), po drugie że mebelki trzeba będzie zmienić, kupić biurko dopasować do reszty.Tak jak wyżej pisałam oświetlenie i meble będzie miał po siostrze ( tak że już nie pierwszej młodości) do tego wszystkiego właśnie dopasowałam tą tapetę, a praktycznie całą resztę mam, oprócz łóżka.Żeby było sprawiedliwie to za parę lat i jemu trzeba będzie kupić meble i wtedy też pewnie zedrze się tapetę, więc wiele nie stracimy;)Gdybym nie miała w ogóle mebli to pewnie bym pokój urządziła tak aby mu dłużej posłużył, ale chciałam wykorzystać to co już mam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts