Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Yokasta, o czarną łazienkę najbardziej się bałam,jak wyjdzie, że może za czarno itd., a okazało się że ją najbardziej lubię ( zaraz wkleję resztę łazienek) Każdemu kto się zastanawia nad czarną, radzę niech nie myśli tylko robi! Zdecydowanie na żywo wygląda o stokroć lepiej niż na fotkach.

A jak uważasz: czy zdjęcia oddają w całości piękno czarnej łazienki ? Bo ja mam problemy ze zrobieniem konkretnych zdjęć - wychodzą tragicznie (może to powód faktury kafli - zdjecia tego nie odają zbyt fajnie).

mirela, właśnie to jest jedyny minus czarnej łazienki, że na fotkach nie widać jej całego uroku i ciężko zrobić sensowne foty.

Znam Twoją łazienkę i uwielbiam ją:yes:

mirela, właśnie to jest jedyny minus czarnej łazienki, że na fotkach nie widać jej całego uroku i ciężko zrobić sensowne foty.

Znam Twoją łazienkę i uwielbiam ją:yes:

Dzięki, zawstydzasz mnie ;).

Właśnie, trzeba pewnie być super fotografem żeby pokazać ich piękno. Widziałam czarną łazienkę efilo (a ona super zdjecia pstryka) i też łazienka w realu cudowniejsza niż na fotkach.

Czekam na więcej zdjęć.

Lecimy dalej, przeskoczą na górę i wklejam łazienkę dzieci. Zdjęcia mniej aktualne, właśnie stolarz kończy robić zabudowę kwadratowej wnęki, podwieszanych szuflad pod umywalkę, mebelki będą białe na wysoki połysk. Edytowane przez MarJel

Skoro jesteśmy przy dzieciach, łazienkę pokazałam, teraz sypialnie dzieci.

Sypialnia córci, mebelki są już kupione w Ikei:eek::lol:, będzie też szafa zabudowana na biało, bardziej taka mini garderoba bo będzie można do niej wejść :yes:

Kolor w pokoju jest wrzosowy, tapeta szaro-wrzosowa.

Edytowane przez MarJel

Mar Jel

Witam, łazienka twoich dzieci jest po prostu idealna. Jeszcze w życiu do mnie żadna łazienka tak nie przemówiła jak ta. Z całą pewnością zaczerpnę z niej przy wykażczaniu łazienki moich synów. Booooska.

Ojej dziękuję:oops:, cieszę się ogromnie! Na dniach będą mebelki i umywalka, specjalnie dla Ciebie zrobię fotki :D

Mnie się ławczka z mozaiki pod prysznicem podoba - jak w saunie :).

mirela , sauna też u mnie będzie he he :cool:, ale przy niej jest mini łazienka, ale o tym później.

Teraz czas na pokój synia 2latka 4 miesiące, córcia 10 lat, tak dla ciekawskich ;)

Yokasta, masz rację. Ale zanim mały podrośnie i pójdzie do szkoły to pewnie pokój będzie do remontu, po pierwsze że zniszczy(znając mojego syna), po drugie że mebelki trzeba będzie zmienić, kupić biurko dopasować do reszty.

Tak jak wyżej pisałam oświetlenie i meble będzie miał po siostrze ( tak że już nie pierwszej młodości) do tego wszystkiego właśnie dopasowałam tą tapetę, a praktycznie całą resztę mam, oprócz łóżka.

Żeby było sprawiedliwie to za parę lat i jemu trzeba będzie kupić meble i wtedy też pewnie zedrze się tapetę, więc wiele nie stracimy;)

Gdybym nie miała w ogóle mebli to pewnie bym pokój urządziła tak aby mu dłużej posłużył, ale chciałam wykorzystać to co już mam:D