MarJel 26.07.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 (edytowane) Fototapeta w gabinecie, oprócz fotela i lampy które dopiero zamierzam kupić, na resztę pomysłu brak:rolleyes:Gabinet znajduje się za szklanymi przesuwnymi drzwiami w salonie. Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.07.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Martusia już tylko się wprowadzać ci pozostało, wszystko pięknie i cudnie ale te lampy w jadalni nie teges i kolor ale to juz wiesz ale i ten ksztalt mi się nie widzi, tzn gdyby ona nie zwężała się ku górze i była szersza po obwodzie to byłaby super, ale to może być tylko moje odczucie Renatko właśnie ten stożkowy kształt mnie urzekł w tych lampach:lol2:, a przede wszystkim to że mają szybkę zasłaniającą żarówkę i inne flaki, po za tym dzięki temu światło nie wali po oczach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.07.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Rozumiem ze właśnie z tego powodu się skusiłaś, tak więc to pewno tylko moje odczucie, to kiedy pierwsza noc w nowym domku?A powiedz mi co stoi za future na pierwszym zdjęciu, coś przypadkowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.07.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 (edytowane) Jedna z szaf na dole skończona, ta w korytarzyku będzie pełnić szafę na wszystkie nasze buty. Dalej widać sypialnie dla gości Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.07.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Rozumiem ze właśnie z tego powodu się skusiłaś, tak więc to pewno tylko moje odczucie, to kiedy pierwsza noc w nowym domku? A powiedz mi co stoi za future na pierwszym zdjęciu, coś przypadkowego? Kiedy pierwsza noc? Jak będzie kuchnia i schody, może koniec sierpnia:) A drugiego pytania Reni nie rozumie, jakie future? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.07.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 za twoją wanną coś tam stoi, chyba jakieś wiadro ale może coś tam dobudowane jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.07.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 za twoją wanną coś tam stoi, chyba jakieś wiadro ale może coś tam dobudowane jest? aaa ale ze mnie blondi:lol2: tak to wiadro, obudowa kranu przy wannie jeszcze nie skończona, jeszcze będzie tam prysznic i półki na szampon i żel:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.07.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 no widzisz czyli jeszcze jakaś półeczka będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 26.07.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Hihi, aż się cofnełam do zdjęć łazienki żeby zobaczyć co tam reni wypatrzyła. Teraz też dojrzałam zakamuflowane wiadro MarJel, jak zwykle świetny klimat u Ciebie panuje. Dobrze zrobiłaś, że abażury wymieniłaś na białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.07.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 (edytowane) Żyrandol zawisł w naszej sypialni, wersja bez i z abażurkami, na początku myślałam aby zostawić bez abażurów, teraz się zastanawiam(nie ma jeszcze żarówek) Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.07.2011 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Dobrze zrobiłaś, że abażury wymieniłaś na białe Uff, myślałam że już świruję ( tak stwierdził mój m jak postanowiłam że abażury do wymiany:eek:) Dzięki rere:) Renia, tak na tym czarnym słupku gdzie zamontowany kran, będą czarne lacobelowe półki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.07.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Wspominałam że na górze w holu na jednej ze ścian mam zamiar stworzyć galerię zdjęć, ramki powoli kupuję, ale nie wiem za bardzo jak je wieszać, dzisiaj zrobiłam próbę Chyba jakoś tak to ma wyglądać http://img683.imageshack.us/img683/5808/dsc05902ri.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.07.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 żyrandol mi się bardziej z abażurkami podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 26.07.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Marjel a te lampy co chcesz wymienic to co to? jak firma? A wogole to fajnie bardzo prezentuje sie wasz domek!;-0 pieknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 26.07.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Ale SIUUUUPEL !MarJel ja już chyba raz pytałam o tapetę w sypialni ale ponawiam pytanie....... ? (jeśli można) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.07.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Marjel a te lampy co chcesz wymienic to co to? jak firma? Ja chcę tylko abażury wymienić na jaśniejsze;) to lampy geneve 50cm, ja zamawiałam tu http://allegro.pl/show_item.php?item=1729819653 psosin, przy okazji piękną macie kostkę, też zamówiłam w podobnej kolorystyce, ta Wasza to jaka firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 26.07.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 nasz to Libet, a kostka nazywa sie Piccola Nero i bianco. A ty jaką wybrałas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 26.07.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Bardzo mi się podoba dobór lamp w całym Waszym domu ja głosuję na białą (w miejsce ecri) i bez abażurków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.07.2011 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Agniecha tapeta piazza 51509 http://sklep.decorations.home.pl/pl/p/Tapeta-ekskluzywna-na-flizelinie-do-salonu-WALLQUEST-PIAZZA-ZZ-51509/4374 psosin u nas będzie kostka SEMMELROCK - Naturo, a schody wejściowe Libet venetia lasche , dzięki, muszę przyznać że mobilizuję mnie jeden pan i to nie jest mój szanowny monsz, a mój wykonawca który tylko jak pojawię się w domu wytyka mi palcem dyndające kabelki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 26.07.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Marjela nie boisz sie ze bedzie slisko na wejsciu do domu? u nas miał tez byc libet przed drzwiami wejsciowymi ale zrezygnowalismy bo nam jeden wykonawca powiedział ze tego typu płyty jak pada deszcz czy jest slizgawka to sa bardzo sliskie.. Taras to inna sprawa bo mozna nie wychodzic ale jak sie dostac do domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts