monsanbia 14.09.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 No dobra, gafa, przepraszam Bartoszka Ale czy grzejnik jest instal projektu? Model Cover V? Czy tylko podobny? Ja zamówiłam w ciemno i dlatego się tak dopytuję Kiedy pokażesz stół? Może powinnam zmienić zamówienie na nogi 13? Napiszesz mi ile za swój zapłaciłaś? Bo ja wzięłam wersję rozsuwaną i jakiegoś mam kaca, że za bardzo popłynęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.09.2011 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Za stół jeszcze nie zapłaciłam:lol2:, na razie tylko zaliczka, ale coś ok. 3480zł/3500zł będzie:D o kaloryferze napiszę u Ciebie wieczorem jak wróci mąż bo za diabła nie pamiętam edit. kurcze nie wiem jakie te nogi Ci doradzić, ja dzisiaj znów wybrałabym 13cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.09.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Za stół jeszcze nie zapłaciłam:lol2:, na razie tylko zaliczka, ale coś ok. 3480zł/3500zł będzie:D Kurcze, dlaczego mój jest tyle droższy (a mniejszy przecież - 230x105) Nierozsuwany ponad 4, rozsuwany 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.09.2011 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Kurcze, dlaczego mój jest tyle droższy (a mniejszy przecież - 230x105) Nierozsuwany ponad 4, rozsuwany 6 O rany no coś ty, dziwna sprawa. Ja zamawiałam pod koniec maja, hmm może ceny poszły w góre, jak zobaczyli duże zainteresowanie (np. 100tys. e mali od dziewczyn z forum) Sprawdziłam maila z zamówieniem i nie pomyliłam się, mam nadzieję że cena nie uległa zmianie, bo tak jak pisałam na razie tylko zaliczka moja wpłynęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.09.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 O rany no coś ty, dziwna sprawa. Ja zamawiałam pod koniec maja, hmm może ceny poszły w góre, jak zobaczyli duże zainteresowanie Może to wynikać z faktu że jest bielony? Kurcze, coś*za duża ta różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.09.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Sama bylam bliska zamowienia stolu w MD:yes:, mechanizm ktory jest zastosowany w rozsuwanych stolach Manu jest drogi, nawet bardzo drogi, stad ta cena:yes:. Mi przed niemal rokiem taki dab bielony , rozsuwany wycenili na 5 tys. Ostatecznie mam bardzo podobny ale z House Doctor:D - dab poszarzany, byla okazja 70% taniej z powodu 50 lecia sklepu wiec kupilam i przytachalam z Oslo:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.09.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Nie mogę się doczekać tego stołu, bo podejrzewam, że będzie piękny A gabinet będę podglądać, bo u mnie to trudny orzech do zgryzienia - nie podobają mi się meble do gabinetu w stylu nowoczesnym (zbyt "biurowa" atmosfera), a nie chcę, żeby zgrzytało z resztą domu, dlatego nie mam pojęcia, w którą stronę skręcić Twoje wyboru są super W takim pokoju na pewno będzie przytulnie i przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 14.09.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 MarJel, gabinet rewelacja się zapowiada Zupełnie w stylu mojego męża. Ja tam bym mu nowocześnie urządziła, ale on chce bibliotecznie, stylowo, klimatycznie... A jak jeszcze by drabinkę miał, to ho, ho... Aż mu się boję te zdjęcia pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulka_p 14.09.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Dzięki za odpowiedź, wczoraj właśnie dowiedziałam się o farbach Para, przeczytałam o nie u Darcy, która też ma piękne wnętrza jak ty. Darcy właśnie też ma podobne kolory.Wydawało mi się że to odcienie beżu, bo takie planuje, kolor jest naprawdę super. A jak farby ? Czy wykonawca Tobie ją polecił i zachwalał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.09.2011 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Może to wynikać z faktu że jest bielony? ( Po tym co napisała Anetka, chyba ta różnica w cenie to przez wybarwienie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.09.2011 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 nie podobają mi się meble do gabinetu w stylu nowoczesnym (zbyt "biurowa" atmosfera) Dokładnie tak jak mi, dlatego między innymi mój wybór, druga sprawa gabinet zawsze kojarzył mi się tak jak napisała ania- bibliotecznie, stylowo, klimatycznie. Ilonka zauważ, że w nowoczesnych domach, właśnie gabinet często odstaje od reszty, musi być jakiś wspólny punkt odniesienia i da się to jakoś połączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.09.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 MarJelko, czy beda dzis jakies fotki? bo wiesz...TapMadl niedługo a pewnie znów wystąpią u mnie: kłopoty z koncentracją, slinotok, bezsennosc i takie tam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.09.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Dzięki za odpowiedź, wczoraj właśnie dowiedziałam się o farbach Para, przeczytałam o nie u Darcy, która też ma piękne wnętrza jak ty. Darcy właśnie też ma podobne kolory.Wydawało mi się że to odcienie beżu, bo takie planuje, kolor jest naprawdę super. A jak farby ? Czy wykonawca Tobie ją polecił i zachwalał. Pozdrawiam Agulka, moja szarość ta jaśniutka jest bardzo ciepła i może i wpada delikatnie w beż. Pamiętam mój pierwszy wybór jasnej szarości, ładna na próbce,(wybrany z chłodnej tonacji), a na całości siny, zimny, ohydny:sick: Wykonawca polecił mi farby para i benjamin, cenowo podobne. Szarości, beże o niebo ładniejsze w parze:D- Polecam, szczerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.09.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Dokładnie tak jak mi, dlatego między innymi mój wybór, druga sprawa gabinet zawsze kojarzył mi się tak jak napisała ania- bibliotecznie, stylowo, klimatycznie. Ilonka zauważ, że w nowoczesnych domach, właśnie gabinet często odstaje od reszty, musi być jakiś wspólny punkt odniesienia i da się to jakoś połączyć Dlatego marzę o połączeniu ciepłego drewna, ciężkiego biurka, wygodnego fotela z nowoczesnością, chociaż nadal nie wiem, jak to zrobić Wolę jednak - jak faktycznie i celnie ujęła to Anna - efekt "biblioteczny" niż "biurowy" hazeleyes1982, widzę, że czekamy na ten sam program Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.09.2011 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 MarJelko, czy beda dzis jakies fotki? bo wiesz...TapMadl niedługo a pewnie znów wystąpią u mnie: kłopoty z koncentracją, slinotok, bezsennosc i takie tam ... Dzisiaj skupiamy się na TapMadl:lol2:, zdecydowanie środy na fotki odpadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.09.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 e no co wy, kto to ogląda, Marta dawaj foty i to już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulka_p 14.09.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 MarJel jakbyś dorwała wykonawce to weż spisz od niego nazwy w wiatrołapie. Kolor jest cudny właśnie o coś takiego mi chodzi beż z szarością może być. Wielkie dzięki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.09.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Dziewczyny Wy powaznie z tym programem czy jaja sobie robicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.09.2011 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Reni, ja tak tylko wam mydlę oczy tym topmadl, bo fetek ni ma dzisaj. Agulka, załatwi się Anetka, ja przyznaję się bez bicia -oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.09.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 aneta chyba sobie jaja robią a Martusia zła dziewczyna trzyma w niepewności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts