Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

No dobra, gafa, przepraszam Bartoszka ;) :lol2:

Ale czy grzejnik jest instal projektu? Model Cover V? Czy tylko podobny? Ja zamówiłam w ciemno i dlatego się tak dopytuję

Kiedy pokażesz stół?

Może powinnam zmienić zamówienie na nogi 13?

Napiszesz mi ile za swój zapłaciłaś?

Bo ja wzięłam wersję rozsuwaną i jakiegoś mam kaca, że za bardzo popłynęłam

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Za stół jeszcze nie zapłaciłam:lol2:, na razie tylko zaliczka, ale coś ok. 3480zł/3500zł będzie:D

o kaloryferze napiszę u Ciebie wieczorem jak wróci mąż bo za diabła nie pamiętam :p

edit.

kurcze nie wiem jakie te nogi Ci doradzić, ja dzisiaj znów wybrałabym 13cm.

Kurcze, dlaczego mój jest tyle droższy (a mniejszy przecież - 230x105)

Nierozsuwany ponad 4, rozsuwany 6

O rany no coś ty, dziwna sprawa. Ja zamawiałam pod koniec maja, hmm może ceny poszły w góre, jak zobaczyli duże zainteresowanie (np. 100tys. e mali od dziewczyn z forum):lol2:

Sprawdziłam maila z zamówieniem i nie pomyliłam się, mam nadzieję że cena nie uległa zmianie, bo tak jak pisałam na razie tylko zaliczka moja wpłynęła.

Sama bylam bliska zamowienia stolu w MD:yes::cool:, mechanizm ktory jest zastosowany w rozsuwanych stolach Manu jest drogi, nawet bardzo drogi, stad ta cena:yes:. Mi przed niemal rokiem taki dab bielony , rozsuwany wycenili na 5 tys. Ostatecznie mam bardzo podobny ale z House Doctor:D - dab poszarzany, byla okazja 70% taniej z powodu 50 lecia sklepu wiec kupilam i przytachalam z Oslo:lol2:

Nie mogę się doczekać tego stołu, bo podejrzewam, że będzie piękny :)

A gabinet będę podglądać, bo u mnie to trudny orzech do zgryzienia - nie podobają mi się meble do gabinetu w stylu nowoczesnym (zbyt "biurowa" atmosfera), a nie chcę, żeby zgrzytało z resztą domu, dlatego nie mam pojęcia, w którą stronę skręcić :( Twoje wyboru są super :) W takim pokoju na pewno będzie przytulnie i przyjemnie :)

Dzięki za odpowiedź, wczoraj właśnie dowiedziałam się o farbach Para, przeczytałam o nie u Darcy, która też ma piękne wnętrza jak ty. Darcy właśnie też ma podobne kolory.Wydawało mi się że to odcienie beżu, bo takie planuje, kolor jest naprawdę super. A jak farby ? Czy wykonawca Tobie ją polecił i zachwalał. :) Pozdrawiam

nie podobają mi się meble do gabinetu w stylu nowoczesnym (zbyt "biurowa" atmosfera)

Dokładnie tak jak mi, dlatego między innymi mój wybór, druga sprawa gabinet zawsze kojarzył mi się tak jak napisała ania- bibliotecznie, stylowo, klimatycznie.

Ilonka zauważ, że w nowoczesnych domach, właśnie gabinet często odstaje od reszty, musi być jakiś wspólny punkt odniesienia i da się to jakoś połączyć:yes:

Dzięki za odpowiedź, wczoraj właśnie dowiedziałam się o farbach Para, przeczytałam o nie u Darcy, która też ma piękne wnętrza jak ty. Darcy właśnie też ma podobne kolory.Wydawało mi się że to odcienie beżu, bo takie planuje, kolor jest naprawdę super. A jak farby ? Czy wykonawca Tobie ją polecił i zachwalał. :) Pozdrawiam

Agulka, moja szarość ta jaśniutka jest bardzo ciepła i może i wpada delikatnie w beż. Pamiętam mój pierwszy wybór jasnej szarości, ładna na próbce,(wybrany z chłodnej tonacji), a na całości siny, zimny, ohydny:sick:

Wykonawca polecił mi farby para i benjamin, cenowo podobne. Szarości, beże o niebo ładniejsze w parze:D- Polecam, szczerze :lol:

Dokładnie tak jak mi, dlatego między innymi mój wybór, druga sprawa gabinet zawsze kojarzył mi się tak jak napisała ania- bibliotecznie, stylowo, klimatycznie.

Ilonka zauważ, że w nowoczesnych domach, właśnie gabinet często odstaje od reszty, musi być jakiś wspólny punkt odniesienia i da się to jakoś połączyć:yes:

Dlatego marzę o połączeniu ciepłego drewna, ciężkiego biurka, wygodnego fotela z nowoczesnością, chociaż nadal nie wiem, jak to zrobić :-? Wolę jednak - jak faktycznie i celnie ujęła to Anna - efekt "biblioteczny" niż "biurowy" :yes:

hazeleyes1982, widzę, że czekamy na ten sam program ;)