Sharlotka 27.07.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 MarJel,no fajnie, że znowu jesteś, Ty to umiesz mocno rozkręcić towarzystwo na FM:lol2:!!! Nie muszę pisać, że dom masz przepiękny, ogród bajkowy, ogrodzenie boskie, a Twój zestaw tarasowy to już w ogóle wymiata!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 27.07.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 gołe klaty gołe klaty powiadasz hmm, mąż w pracy to mogę poogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.07.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 foszę się, dam się przeprosić tylko gołymi klatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 27.07.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 (edytowane) Gołe klaty łoj jojjoj Ja swojego małżonka od maja nie widziałam więc też piszę się na jakieś fotki;) Martuśka a jak będziesz robić zdjęcia to pstryknij też jakieś swoim nowym zasłonom w salooonie, bo się jeszcze nie pochwaliłaś Przeglądając Twoje zdjęcia ostatnio, przypomniałam sobie, że je ukryłaś przed nami- a wiesz, że tak łatwo nie będzie:wiggle: Dawaj foty i to już:popcorn: ............... Co do czajnika to zaryzykuje i każe kupić ten"plastikowy brylantowy", najwyżej pójdzie kiedyś do wymiany:rolleyes: Dam znać co i jak, jak go zobacze na żywo- ale to dopiero we wrześniu Edytowane 27 Lipca 2012 przez Magdzinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.07.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 foty, foty ,foty..................................:wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 27.07.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 foty, foty ,foty..................................:wiggle::wiggle: :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 27.07.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Martuś Ja sie jeszcze nie wypowiadałam w spr zazdrości:-) Nie wiem co tam się stało i kto co złego Ci powiedział (jak będziesz chciała podzielić się- na priv- chętnie bym się dowiedziała) Ale nie powinnaś wogóóóóóóóóle się przejmować !!!! Jak będzie Ci żle - zawsze wianuszek pseudo koleżaneczek będzie płakał razem z Tobą Ale jak coś się uda (a dom udał Ci się wyśmienicie I muszę to napisać Tak fajny i spójny i nowoczesny a jednocześnie przytulny) - zawsze znajdzie się jakiś zazdrośnik co żle życzy... No to jakiejś wstrętnej babie nerwy z zazdrości póściły.....Niestety także wiem na własnej skórze jak to "dom" w oczy co poniektórych kłuje... Smutne to ale prawdziwe Ale taka Fajna Babka jak ty powinna to olać totalnie Złośliwcom zawsze odpowiadam "No pracuję dużo to i mam to i owo ))) Całusy MEGA Dla Ciebie PS I oczywiście dołączam do klubu "gołych klat" i czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.07.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 "No pracuję dużo to i mam to i owo ))) i tego należy się trzymać, ja mówię znacznie dosadniej " zapier..... to mam" a na klaty tez czekam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.07.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 a dajcie spokój z tą zazdrością, pod tym względem to się zawsze ktoś życzliwy musi znaleźć ja zawsze mówię jak mi koleżanka jakaś narzeka że trzeba było jak ja 15 dni po skończeniu matur wyjechać do obcego miasta, bez rodziny, znajomych, przyjaciół(mając tylko męża, z którym wiadomo mogłam się pokłócić i kaput) i mieć rozmowy kwalifikacyjne w trakcie matur pisemnych to też by miały. Każdy chce mieć, tylko najlepiej niczego w życiu nie zmieniać, a ja mówię że mam bo zapracowałam, a nie ukradłam. Dawaj te gołe klaty, znaczy plac zabaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.07.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 A Marta pewnie na te klaty patrzy;) marta ja pewnie znowu będę miała problem, żeby się podniesc po ujrzeniu Twojego placu zabaw, u mnie w planach więc moze się zainspiruję Apropo ludzi i ich gadania ja mam to głęboko w d....ie, zwsze gadali i będą gadać, niektórzy sa od tego uzależnieni...oczywiście oczerniać bym się nie pozwoliła ale jak coś do mnie dotrze, że coś ktoś powiedział to po mnie to spływa...sama staram się być wierna mojemu wewnętrznemu prykazowi, żeby nie mówić o kimś niczego czego bym tej osobie w oczy nie powiedziała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.07.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 no tak dziewczyny się napaliły a tu nici, myślicie że tak długo można robić zdjęcia z ukrycia, Martusia chyba się rozgadała i uśmiechem chłopów kusi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 27.07.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Marta no dawaj fotki:popcorn: placu z tymi atrakcjami dodatkowymi;) i ogrodu więcej plisssssssssssss:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 27.07.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 i tego należy się trzymać, ja mówię znacznie dosadniej " zapier..... to mam" a na klaty tez czekam:lol2: Bardzo mi się Twoje motto podoba 'zapier...to mam" Zmieniam swoje na to bo lepsze;-) hahahah Pozdrawiam Reni Mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.07.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Marta no ile mozna się na gołe klaty gapić? no chyba , że się już z Mężusiem żegnasz to jesteś usprawiedliwiona;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.07.2012 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Dziewczęta! a co wy takie wyposzczone mężowie na wczasach czy gdzie? że, gołe klaty wam w głowach a kysz zboczuchy Kawałek placu zabaw dziś wam musi wystarczyć Uprzedzam trawa pod huśtawką do wymiany Udajemy że jej nie widzimy Oprócz tego na dniach dojdzie piaskownica i trampolina, aha i nie spodziewajcie się cudów bo plac zabaw to tylko tak pięknie brzmi , a to raptem huśtawka i ślizgawka Gdzieś tam jeszcze na fotkach kawałek ogrodu się przewinie, na resztę musicie poczekać, jak dojdzie altanka i wymienią kilka cisów i pare placków uschniętej trawy http://img593.imageshack.us/img593/1502/20120727180637.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img716.imageshack.us/img716/7954/20120727174056.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img33.imageshack.us/img33/1039/20120727174126.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img593.imageshack.us/img593/1825/20120727174453.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img207.imageshack.us/img207/4715/20120727174219.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img442.imageshack.us/img442/1186/20120727174242.jpg Uploaded with ImageShack.us :http://img84.imageshack.us/img84/808/20120727174254.jpg Uploaded with ImageShack.us PIASKOWNICA kolorowa lub bardziej spokojna to jeszcze do uzgodnienia, choć jednak skłaniam się do tej tak samo impregnowanej jak drewno na huśtawce i ślizgawce Na pewno z baldachimem Czyli ta druga. http://img829.imageshack.us/img829/6523/02ac.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img809.imageshack.us/img809/9902/pnew4.jpg Uploaded with ImageShack.us ps zasłon jeszcze ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.07.2012 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 To ja spadam żegnać męża ykhm tzn się, pakować go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.07.2012 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Olu ile my kombinowaliśmy z tym naszym nierównym terenem:eek: w końcu powstała tak skarpa , ale łatwo nie było:rolleyes: Wolelibyśmy prosty teren, nigdy nie chciałam schodów z tarasu, no ale mam i się nawet przyzwyczaiłam B latał za mną i lał mnie wodą z takiej pompki specjalnej, którą sama zresztą mu kupiłam drań jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.07.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 ... jakby to powiedzieć człowiek wybacza,ale nie zapomina Niestety też to znam , część historii już znasz, resztę opowiem następnym razem nigdy nie chciałam schodów z tarasu, no ale mam A ja chciałam a nie mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 27.07.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Marta :jawdrop: boziuuuuuuuuuuuu Twój ogród wygląda, jakbyś tam już ładnych kilka lat mieszkała:eek:. PIĘKNIE!!!!!! normalnie nie wiem, co napisać - zatkało:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.07.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts