Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć, z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!

http://2.bp.blogspot.com/-baECGGWXqmU/UBUIwMOoE1I/AAAAAAAACTs/w5O3JIByWBs/s400/Happy+New+Year+Wallpaper+2013.jpg

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Martuśka witam się w tym nowym roku!!! Oby Był lepszyyyy dla Ciebie;);););)

Gratuluję Tylu "fanów". Ja osobiście nabiłam Ci parę stówek odwiedzin :p:P:P

Czasami tez fajnie posiedzieć w domku w sylwestra a nie bawić się na siłę;) My mieliśmy domówkę u nas. Było bardzo fajnie, choć spokojnie. Klimatycznie, dobra muza, whisky, winko, jedzonko:rolleyes: Parapetówa pod koniec stycznia więc już nie będzie tak grzecznie:P

Ja dziś na dobry początek nowego roku zamówiłam spodnie w Zarze i tą samą koszulę w kratę co ostatnio się nam pokazywałaś:p A co tam, Ty wyglądałaś w niej jak laska to ja nie moge:P:P

Uściski noworoczne :bye::bye:

Edytowane przez Magdzinska

Magdzinska wszystkiego dobrego w nowym roku! Kiedy kolejna porcja nowych fotek? :)

Bardzo dziękuję, również najlepszego w nowym roku!!

Muszę się zebrać i zrobić zdjęcia salonu, oprócz tego nie ma więcej niż ciekawego ;)

Karolcia pisałam kiedyś, że ja nie zbyt obowiązkowa do takich rzeczy jak dzienniki, blogi (miałam kiedyś jeden;)) Dlatego boję się, że mogłoby mi to obrzydzić forum, a teraz jest to dla mnie ogromna przyjemność :rolleyes::rolleyes: Pisałabym pewnie rzadko, nieregularnie a potem "ze wstydu" bym się "ukrywała" i nie pokazywała na FM w ogóle, tak więc zostanę tutaj jako gość i będę Was zamęczać w moich ukochanych wątkach:P:P

Witam się w nowym roku :lol:

Bardzo Wam dziewczęta dziękuję za te wszystkie cudne życzenia:hug:

Jaki kolor na zewnątzr i w środku ???? :D

U nas oba czerne, Artura ma rudą skóre a mój ma kremową ;)

Karoluś, nasz czarny, a skóra taka w kolorze toffi :rolleyes:

MarJel :hug:

URL]

A teraz perełka - byłam w butiku Prady,Louis Vuitton, Miu Miu i jeszcze paru innych marek - torebka która mi wpadła w oko kosztowała jedyne 8 tys. zł :lol2:

Taka okazja i nie kupiłaś :o;)

Witam.Jestem nowa na forum ,trafiłam tu przypadkowo.Jestem na etapie wykańczania wnętrz.Marjelko masz piękne drzwi wew.czy możesz mi podać nazwe firmy oraz model.pozdr

Witaj paula

Drzwi zamawiane w firmie kozłowski drzwi, model mi nie znany z nazwy, gdyż zamawialiśmy według naszych wymiarów( szerokość szybki i boczki) wcześniej tych drzwi nie mieli w ofercie chyba, a teraz nie wiem :rolleyes:

Hej Martuśka witam się w tym nowym roku!!! Oby Był lepszyyyy dla Ciebie;);););)

Gratuluję Tylu "fanów". Ja osobiście nabiłam Ci parę stówek odwiedzin :p:P:P

Czasami tez fajnie posiedzieć w domku w sylwestra a nie bawić się na siłę;) My mieliśmy domówkę u nas. Było bardzo fajnie, choć spokojnie. Klimatycznie, dobra muza, whisky, winko, jedzonko:rolleyes: Parapetówa pod koniec stycznia więc już nie będzie tak grzecznie:P

Ja dziś na dobry początek nowego roku zamówiłam spodnie w Zarze i tą samą koszulę w kratę co ostatnio się nam pokazywałaś:p A co tam, Ty wyglądałaś w niej jak laska to ja nie moge:P:P

Uściski noworoczne :bye::bye:

Madziu, świetnie, że impra zaliczona do udanych :wiggle:

Ja pierwszy raz na sylwestra w domu z mężem i dziećmi, ale nie narzekam...zgodnie stwierdziliśmy że sylwester jest przereklamowany :lol2::lol2:

Koszulę bardzo lubię, niech Ci się dobrze nosi kochana:P

Nooo, to wszystko tłumaczy;) dlaczego jej nie ma na fm:p

Marjelka szaleje po sklepach i wydaje wygrany milion ;)

albo na Seszelach urlopuje;)

Dowcipnisie :p:P:P, ażebyście wiedziały że chwilkę pobuszowałam, ale już tłumów nie było, za to jakieś resztki zostały choć udało mi się coś kupić a! :p:P

Martunia wszystkiego dobregow tym Nowym Roku:hug: Zdrowia dla calej rodzinki a Tobie zapomnienia zeszlorocznych klopotow i aby pozostaly jedynie w sferze wspomnien . Wiesz ze ja bylam tak zakrecona ze wkoncu nie kupilam tych skrzydelek-moze poczekaja na mnie do nastepnych Swiat :rolleyes:

Dalej nieustannie walcze z czasem i kijowym netem ktory lubi znikac w momencie kiedy najbardziej jest potrzebny :p

Martsia to chyba to wasze toffi to, to co ja u Artura nazwam rudą skórą :rolleyes: ;)

Mój Artur twiedzi,ze czarny na zewnątrz z ta własnie skórą jest najbardziej męski :rolleyes: ;) :D

Wiec żeby się nam nie myliły wziełam sobie włsanie kremową, bo nasze oba czarniutkie, no ale nie tak cudnie nowe, wypasione i pachnące fabryką jak Wasz :p

A do naszej sexy lady już pisąłam u siebie,że musimy się wybrać :yes:

:hug: