slonko 31.12.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć, z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!http://2.bp.blogspot.com/-baECGGWXqmU/UBUIwMOoE1I/AAAAAAAACTs/w5O3JIByWBs/s400/Happy+New+Year+Wallpaper+2013.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 01.01.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Martuś, dziękuję za życzenia Życzę dobrego roku 2013, spełnienia choć jednego marzenia, nie tylko wnętrzarskiego;), miłości, przyjaźni i zdrowia dla Ciebie i całej Twojej Rodziny:) PS. Nowe zdjęcia cudne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula13 01.01.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Witam.Jestem nowa na forum ,trafiłam tu przypadkowo.Jestem na etapie wykańczania wnętrz.Marjelko masz piękne drzwi wew.czy możesz mi podać nazwe firmy oraz model.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 01.01.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 (edytowane) Hej Martuśka witam się w tym nowym roku!!! Oby Był lepszyyyy dla Ciebie;);) Gratuluję Tylu "fanów". Ja osobiście nabiłam Ci parę stówek odwiedzin :P:P Czasami tez fajnie posiedzieć w domku w sylwestra a nie bawić się na siłę My mieliśmy domówkę u nas. Było bardzo fajnie, choć spokojnie. Klimatycznie, dobra muza, whisky, winko, jedzonko:rolleyes: Parapetówa pod koniec stycznia więc już nie będzie tak grzecznie:P Ja dziś na dobry początek nowego roku zamówiłam spodnie w Zarze i tą samą koszulę w kratę co ostatnio się nam pokazywałaś A co tam, Ty wyglądałaś w niej jak laska to ja nie moge:P:P Uściski noworoczne :bye: Edytowane 1 Stycznia 2013 przez Magdzinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 01.01.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Magdzinska wszystkiego dobrego w nowym roku! Kiedy kolejna porcja nowych fotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.01.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Hej Martusia Jak tam w nowym roku ???? Magdzińska Prosze Cie kobieto kochana , masz ise spiąć, założyć galerię i jużżżżżżżżżżżżżżżż!!!! Ja chce nowych fotek Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 01.01.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Magdzinska wszystkiego dobrego w nowym roku! Kiedy kolejna porcja nowych fotek? Bardzo dziękuję, również życzę wszystkiego najlepszego w 2013!!! Muszę się zebrać i sfotografować salon, więcej nie ma co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 01.01.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Magdzinska wszystkiego dobrego w nowym roku! Kiedy kolejna porcja nowych fotek? Bardzo dziękuję, również najlepszego w nowym roku!! Muszę się zebrać i zrobić zdjęcia salonu, oprócz tego nie ma więcej niż ciekawego Karolcia pisałam kiedyś, że ja nie zbyt obowiązkowa do takich rzeczy jak dzienniki, blogi (miałam kiedyś jeden;)) Dlatego boję się, że mogłoby mi to obrzydzić forum, a teraz jest to dla mnie ogromna przyjemność :rolleyes: Pisałabym pewnie rzadko, nieregularnie a potem "ze wstydu" bym się "ukrywała" i nie pokazywała na FM w ogóle, tak więc zostanę tutaj jako gość i będę Was zamęczać w moich ukochanych wątkach:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 02.01.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Madzia napiszę priva, żeby Cię ta ciekawość nie zżarła Ej, Martus, ja tez chce wiedziec Gratuluje miliona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.01.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Ej, Martus, ja tez chce wiedziec Gratuluje miliona miliona w toto-lotka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 02.01.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 miliona w toto-lotka;) Nooo, to wszystko tłumaczy;) dlaczego jej nie ma na fm:p Marjelka szaleje po sklepach i wydaje wygrany milion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.01.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Nooo, to wszystko tłumaczy;) dlaczego jej nie ma na fm:p Marjelka szaleje po sklepach i wydaje wygrany milion albo na Seszelach urlopuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 02.01.2013 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 albo karnawał w Rio obchodzi http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 02.01.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Martuś wszystkiego dobrego w Nowym Roczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.01.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Witam się w nowym roku Bardzo Wam dziewczęta dziękuję za te wszystkie cudne życzenia:hug: Jaki kolor na zewnątzr i w środku ???? U nas oba czerne, Artura ma rudą skóre a mój ma kremową Karoluś, nasz czarny, a skóra taka w kolorze toffi MarJel URL] A teraz perełka - byłam w butiku Prady,Louis Vuitton, Miu Miu i jeszcze paru innych marek - torebka która mi wpadła w oko kosztowała jedyne 8 tys. zł Taka okazja i nie kupiłaś ;) Witam.Jestem nowa na forum ,trafiłam tu przypadkowo.Jestem na etapie wykańczania wnętrz.Marjelko masz piękne drzwi wew.czy możesz mi podać nazwe firmy oraz model.pozdr Witaj paula Drzwi zamawiane w firmie kozłowski drzwi, model mi nie znany z nazwy, gdyż zamawialiśmy według naszych wymiarów( szerokość szybki i boczki) wcześniej tych drzwi nie mieli w ofercie chyba, a teraz nie wiem Hej Martuśka witam się w tym nowym roku!!! Oby Był lepszyyyy dla Ciebie;);) Gratuluję Tylu "fanów". Ja osobiście nabiłam Ci parę stówek odwiedzin :P:P Czasami tez fajnie posiedzieć w domku w sylwestra a nie bawić się na siłę My mieliśmy domówkę u nas. Było bardzo fajnie, choć spokojnie. Klimatycznie, dobra muza, whisky, winko, jedzonko:rolleyes: Parapetówa pod koniec stycznia więc już nie będzie tak grzecznie:P Ja dziś na dobry początek nowego roku zamówiłam spodnie w Zarze i tą samą koszulę w kratę co ostatnio się nam pokazywałaś A co tam, Ty wyglądałaś w niej jak laska to ja nie moge:P:P Uściski noworoczne :bye: Madziu, świetnie, że impra zaliczona do udanych Ja pierwszy raz na sylwestra w domu z mężem i dziećmi, ale nie narzekam...zgodnie stwierdziliśmy że sylwester jest przereklamowany :lol2: Koszulę bardzo lubię, niech Ci się dobrze nosi kochana:P Nooo, to wszystko tłumaczy;) dlaczego jej nie ma na fm:p Marjelka szaleje po sklepach i wydaje wygrany milion albo na Seszelach urlopuje;) Dowcipnisie :P:P, ażebyście wiedziały że chwilkę pobuszowałam, ale już tłumów nie było, za to jakieś resztki zostały choć udało mi się coś kupić a! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.01.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Martunia wszystkiego dobregow tym Nowym Roku:hug: Zdrowia dla calej rodzinki a Tobie zapomnienia zeszlorocznych klopotow i aby pozostaly jedynie w sferze wspomnien . Wiesz ze ja bylam tak zakrecona ze wkoncu nie kupilam tych skrzydelek-moze poczekaja na mnie do nastepnych Swiat Dalej nieustannie walcze z czasem i kijowym netem ktory lubi znikac w momencie kiedy najbardziej jest potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.01.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Martsia to chyba to wasze toffi to, to co ja u Artura nazwam rudą skórą Mój Artur twiedzi,ze czarny na zewnątrz z ta własnie skórą jest najbardziej męski Wiec żeby się nam nie myliły wziełam sobie włsanie kremową, bo nasze oba czarniutkie, no ale nie tak cudnie nowe, wypasione i pachnące fabryką jak Wasz A do naszej sexy lady już pisąłam u siebie,że musimy się wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.01.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Dziewczyny, czy te Wasze cudne auta to takie, które z przodu wygladają jak przewiązane wstążką?Wybaczcie ciekawskiej, ale jak tak piszecie o nich to mi z jednym tylko się kojarzy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.01.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 yuka, ja nie mam pojęcia czy one tak wygladają Czujnie odpowiedz na privka poszła Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.01.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Dzięki:)No to teraz moja babska ciekawość została zaspokojona;)Ale sama bym też taki chciała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts