Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Oczywiście z tym piwem to był żart :p Byłam tylko raz, ale tylko za to że Pan musiał robić jedną rzecz dwa razy bo kobieta zmienną jest i chciałam mu za to podziękować :D

Co do mojej obecności na FM to jestem codziennie tylko albo jestem zmęczona i nie chce się pisać, albo po prostu nie mam weny ;)

:hug:

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ida, eeee a,mi się wydaję, że delikatny ten napis:rolleyes::rolleyes:

Tak właśnie myślę co tu kupić :rolleyes: chciałam coś nie dużego, żeby w torebce nosić, żeby też za bardzo skomplikowane w obsłudze nie było ;) W ogóle się nie znam na tych sprzętach i też techniczna nie jestem:eek:

Oczywiście z tym piwem to był żart :p Byłam tylko raz, ale tylko za to że Pan musiał robić jedną rzecz dwa razy bo kobieta zmienną jest i chciałam mu za to podziękować :D

Co do mojej obecności na FM to jestem codziennie tylko albo jestem zmęczona i nie chce się pisać, albo po prostu nie mam weny ;)

:hug:

Doobra małe pifffko ujdzie ;)

To prawda , ja też często wolę czytać niż pisać :cool:

Madziu, kiedy pochwalisz się efektami ?

Ida, eeee a,mi się wydaję, że delikatny ten napis:rolleyes::rolleyes:
:lol2::lol2::lol2:

Tak właśnie myślę co tu kupić :rolleyes: chciałam coś nie dużego, żeby w torebce nosić, żeby też za bardzo skomplikowane w obsłudze nie było ;) W ogóle się nie znam na tych sprzętach i też techniczna nie jestem:eek:

to zostaje notebook ;)

Ja na tablecie pisać NIE lubię :bash:

Helloł :bye:

No ja moją bransoletkę z grupą krwi lowjam bardzo :lol:.I według mnie jest tak delikatna ,że nawet jak ubieram inną ,lub zegarek ,to jej nie ściągam :no:

W ogóle to myślalam ,że te sznureczki liche są ;),tymczasem noszę ją juz ponad 2 lata (dotałam 2 lata temu na dzień dziecka :))-bez zdejmowania i nic złego się z nią nie dzieje :no:

Marta kupuj lapka ;).Ja się napaliłam na I'pada "z jabłuszkiem " :p,jak gooopia ,więc dostałam od m na urodziny w zeszłym roku .......i co ???i teraz wolę mojego starego laptopka ;).Pisanie to porażka ,wstawia sobie co chce ,pozatym przy kazdym poście i przy każdym odświeżeniu strony muszę się logować :o

Fajny tylko do auta ;)

Niestety przęsła będą dopiero pod koniec sierpnia więc będzie tak stało rozwalone;) Choć może to i dobrze bo mamy ostatnio masę wydatków, mąż w końcu kupił sobie nową furę i odwodnienie jeszcze planujemy Murarz robi murki już teraz bo ma akurat wolny termin, a potem mógłby nie dać rady, a jest świetny fachowiec więc nie było innego wyjścia jak zrobić koło domu znowu plac budowy :p

Ola, dzięki za opinie , czyli jednak stary tradycyjny laptop, a ja też chciałam być nowoczesna :cool: i kupić cos z tych nowości wyżej wymienionych , ale co rusz od Was słyszę jak klniecie na nie, rób widzę że byki robicie ;):lol2:

Madziu, chwal się co to za fura :popcorn:

Na ogrodzenie poczekamy, najważniejsze że pierwsze koty....teraz to już z górki ;)

Psychofan ???!!! I tyle Cię nie było???!!!! , ze Cię nie poznałam :p

Dokładnie tak, jest tam listwa :yes:

Co nie było, co nie było?? Jestem codziennie, kilka razy dziennie :D więc bez takich mi tu :p

Ja swój status Pierwszego Oficjalnego Psychofana celebruje i nie mam zamiaru go stracić :p :P

Polazłam nawet za Tobą na fb i tam też soczystego privka Ci posłałam :D

Dzięki za odp, ale tak jeszcze k woli ścisłości, ta listwa pod kominkiem wypełnia Ci tam całą przestrzeń?? Tzn półka z granitu zaczyna się, jak kończy się listwa, tak??

Mam nadzieję, że zrozumiale zapytałam :eek:

Według mnie najlepszy laptop ledowy :yes:.Cieniutki ,leciutki :yes:

No jeszcze są ultrabooki ,ale to chyba mniej -więcej to samo co laptop led :rolleyes:

Laptop ledowy :jawdrop: O Boże ! no nic notuję , bo pierwsze słyszę o czymś takim :)

Właśnie taki cieniutki byłby fajny , ehh:rolleyes:

Co nie było, co nie było?? Jestem codziennie, kilka razy dziennie :D więc bez takich mi tu :p

Ja swój status Pierwszego Oficjalnego Psychofana celebruje i nie mam zamiaru go stracić :p :P

Polazłam nawet za Tobą na fb i tam też soczystego privka Ci posłałam :D

Dzięki za odp, ale tak jeszcze k woli ścisłości, ta listwa pod kominkiem wypełnia Ci tam całą przestrzeń?? Tzn półka z granitu zaczyna się, jak kończy się listwa, tak??

Mam nadzieję, że zrozumiale zapytałam :eek:

Ufff, myślałam , ze Ci przeszła faza psychofana, no to mnie uspokoiłaś ;)

Czapulku ;) listwa ma 10cm tak jak wszystkie listwy na dole, a tam pod granitem jest może z 15cm tak na oko , teraz zapuściłam żurawia ;) Także listwa nie styka się z granitem, jest kawałek białej ściany :rolleyes:

Zaczaiła?

Ja bym chciała takiego Laptopka :lol:.Ale przez mojego I'podzika muszę teraz trochę odczekać ,żeby m nie płakał :p

Ola z nieba mi spadłaś :hug:, ależ on cudny :jawdrop: ciekawe czy to tylko zabaweczka czy porządny sprzęcior?

Boszeee nawet nie wiem o czym Ola U pisze :p Ja też noga z takich rzeczy:o

Ja bym swojego Macbooka nie zamieniła na żaden inny laptop. Też jest lekki i mały i klawiatura się fajnie świeci :p:P

Macbooka, że co??????!!!! :jawdrop::eek::rotfl: