Magdzinska 03.07.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Oczywiście z tym piwem to był żart Byłam tylko raz, ale tylko za to że Pan musiał robić jedną rzecz dwa razy bo kobieta zmienną jest i chciałam mu za to podziękować Co do mojej obecności na FM to jestem codziennie tylko albo jestem zmęczona i nie chce się pisać, albo po prostu nie mam weny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.07.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ida, eeee a,mi się wydaję, że delikatny ten napis:rolleyes: Tak właśnie myślę co tu kupić chciałam coś nie dużego, żeby w torebce nosić, żeby też za bardzo skomplikowane w obsłudze nie było W ogóle się nie znam na tych sprzętach i też techniczna nie jestem:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.07.2013 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Oczywiście z tym piwem to był żart Byłam tylko raz, ale tylko za to że Pan musiał robić jedną rzecz dwa razy bo kobieta zmienną jest i chciałam mu za to podziękować Co do mojej obecności na FM to jestem codziennie tylko albo jestem zmęczona i nie chce się pisać, albo po prostu nie mam weny Doobra małe pifffko ujdzie To prawda , ja też często wolę czytać niż pisać Madziu, kiedy pochwalisz się efektami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 03.07.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ida, eeee a,mi się wydaję, że delikatny ten napis:rolleyes: :lol2: Tak właśnie myślę co tu kupić chciałam coś nie dużego, żeby w torebce nosić, żeby też za bardzo skomplikowane w obsłudze nie było W ogóle się nie znam na tych sprzętach i też techniczna nie jestem:eek: to zostaje notebook Ja na tablecie pisać NIE lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.07.2013 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ida, czy oprócz laptopa, tableta i notebooka mam coś jeszcze do wyboru ? I nie śmiać mi się tu ze mnie, ja się na prawdę nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 03.07.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 CHyba raczej nie Znam tylko te 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 03.07.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Helloł No ja moją bransoletkę z grupą krwi lowjam bardzo .I według mnie jest tak delikatna ,że nawet jak ubieram inną ,lub zegarek ,to jej nie ściągam W ogóle to myślalam ,że te sznureczki liche są ,tymczasem noszę ją juz ponad 2 lata (dotałam 2 lata temu na dzień dziecka )-bez zdejmowania i nic złego się z nią nie dzieje Marta kupuj lapka .Ja się napaliłam na I'pada "z jabłuszkiem " ,jak gooopia ,więc dostałam od m na urodziny w zeszłym roku .......i co ???i teraz wolę mojego starego laptopka .Pisanie to porażka ,wstawia sobie co chce ,pozatym przy kazdym poście i przy każdym odświeżeniu strony muszę się logować Fajny tylko do auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.07.2013 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 CHyba raczej nie Znam tylko te 3 To jedno trzeba będzie wykreślić i rzucę monetą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.07.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Niestety przęsła będą dopiero pod koniec sierpnia więc będzie tak stało rozwalone;) Choć może to i dobrze bo mamy ostatnio masę wydatków, mąż w końcu kupił sobie nową furę i odwodnienie jeszcze planujemy Murarz robi murki już teraz bo ma akurat wolny termin, a potem mógłby nie dać rady, a jest świetny fachowiec więc nie było innego wyjścia jak zrobić koło domu znowu plac budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 03.07.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ida, czy oprócz laptopa, tableta i notebooka mam coś jeszcze do wyboru ? I nie śmiać mi się tu ze mnie, ja się na prawdę nie znam Według mnie najlepszy laptop ledowy .Cieniutki ,leciutki No jeszcze są ultrabooki ,ale to chyba mniej -więcej to samo co laptop led Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.07.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ola, dzięki za opinie , czyli jednak stary tradycyjny laptop, a ja też chciałam być nowoczesna i kupić cos z tych nowości wyżej wymienionych , ale co rusz od Was słyszę jak klniecie na nie, rób widzę że byki robicie Madziu, chwal się co to za fura Na ogrodzenie poczekamy, najważniejsze że pierwsze koty....teraz to już z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czapkaa 03.07.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Psychofan ???!!! I tyle Cię nie było???!!!! , ze Cię nie poznałam Dokładnie tak, jest tam listwa Co nie było, co nie było?? Jestem codziennie, kilka razy dziennie więc bez takich mi tu Ja swój status Pierwszego Oficjalnego Psychofana celebruje i nie mam zamiaru go stracić :P Polazłam nawet za Tobą na fb i tam też soczystego privka Ci posłałam Dzięki za odp, ale tak jeszcze k woli ścisłości, ta listwa pod kominkiem wypełnia Ci tam całą przestrzeń?? Tzn półka z granitu zaczyna się, jak kończy się listwa, tak?? Mam nadzieję, że zrozumiale zapytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 03.07.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ja bym chciała takiego Laptopka .Ale przez mojego I'podzika muszę teraz trochę odczekać ,żeby m nie płakał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.07.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Boszeee nawet nie wiem o czym Ola U pisze Ja też noga z takich rzeczy:o Ja bym swojego Macbooka nie zamieniła na żaden inny laptop. Też jest lekki i mały i klawiatura się fajnie świeci :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.07.2013 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Według mnie najlepszy laptop ledowy .Cieniutki ,leciutki No jeszcze są ultrabooki ,ale to chyba mniej -więcej to samo co laptop led Laptop ledowy O Boże ! no nic notuję , bo pierwsze słyszę o czymś takim Właśnie taki cieniutki byłby fajny , ehh:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 03.07.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Boszeee nawet nie wiem o czym Ola U pisze ,no bo ja gadżeciara jestem :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.07.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Tablety są przydatne. Laptopy są fajne. Ale do pracy tylko stary poczciwy pecet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.07.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 ,no bo ja gadżeciara jestem :rotfl: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.07.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Co nie było, co nie było?? Jestem codziennie, kilka razy dziennie więc bez takich mi tu Ja swój status Pierwszego Oficjalnego Psychofana celebruje i nie mam zamiaru go stracić :P Polazłam nawet za Tobą na fb i tam też soczystego privka Ci posłałam Dzięki za odp, ale tak jeszcze k woli ścisłości, ta listwa pod kominkiem wypełnia Ci tam całą przestrzeń?? Tzn półka z granitu zaczyna się, jak kończy się listwa, tak?? Mam nadzieję, że zrozumiale zapytałam Ufff, myślałam , ze Ci przeszła faza psychofana, no to mnie uspokoiłaś Czapulku listwa ma 10cm tak jak wszystkie listwy na dole, a tam pod granitem jest może z 15cm tak na oko , teraz zapuściłam żurawia Także listwa nie styka się z granitem, jest kawałek białej ściany Zaczaiła? Ja bym chciała takiego Laptopka .Ale przez mojego I'podzika muszę teraz trochę odczekać ,żeby m nie płakał Ola z nieba mi spadłaś , ależ on cudny ciekawe czy to tylko zabaweczka czy porządny sprzęcior? Boszeee nawet nie wiem o czym Ola U pisze Ja też noga z takich rzeczy:o Ja bym swojego Macbooka nie zamieniła na żaden inny laptop. Też jest lekki i mały i klawiatura się fajnie świeci :P Macbooka, że co??????!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.07.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Tablety są przydatne. Laptopy są fajne. Ale do pracy tylko stary poczciwy pecet Ania:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts