Ola.U 03.07.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ola z nieba mi spadłaś , ależ on cudny ciekawe czy to tylko zabaweczka czy porządny sprzęcior? Martuś najlepszy z najlepszych .Apple ma najlepsiejszy sprzęcior i oprogramowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.07.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Martucha - Macbook no chyba wiesz jaki to laptop ?!:P Ola U dała linka do nowego MAcbok Air, ja mam starszy model Macbook Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.07.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ale do pracy tylko stary poczciwy pecet Pecet :rotfl: A mówiłyście że są tylko 3 do wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.07.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Jeśli chcesz laptopa to tak jak pisze Ola- tylko z Apple Macbooka- model do wyboru Najlepszy sprzęt- mój mąż jako informatyk dostawał z pracy już wiele laptopów, a teraz pracują tyko na Macbookach i mi też do domu kupił podobny:wiggle: Teraz ciężko byłoby mi się przestawić na inny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.07.2013 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ola Madziu, no staram się to jakoś pojąc Mąż nie uwierzy ,że mam wybranego laptopa i znowu forum maczało w tym łapki Poczytam opinie na nacie, jak się okaże wporzo, biere Ola Jak zwykle o cenę nie zapytałam , i będzie zaraz jak z tą bransoletką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czapkaa 03.07.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ufff, myślałam , ze Ci przeszła faza psychofana, no to mnie uspokoiłaś Czapulku listwa ma 10cm tak jak wszystkie listwy na dole, a tam pod granitem jest może z 15cm tak na oko , teraz zapuściłam żurawia Także listwa nie styka się z granitem, jest kawałek białej ściany Zaczaiła? ooołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł uuuhhhhhmmmmmmmm,ekzakli, normalnie git majonez teraz:cool: kurde a ja na swojego samsunga galaxy tab nie narzekam, a teraz też bym chciała tego ledowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.07.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 AAA czy laptop ledowy do taki z podświetlaną klawiaturą ? Ola ratuj:P Bo jeśi tak to ja mam właśnie taki - bo te Macbooki wszystkie są świecące -super sprawa. Teraz siedzę po ciemku i piszę do Was - oszczędność prądu hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.07.2013 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Czapka, planujesz podobny kominek do mojego ? tak tylko pytam. Madziu, ja nie wiem czy łon świeci czy nie. Alę się cieszę :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 03.07.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Marta ,no cena jak za Apple ,czyli wysoka ,ale ja uważam ,że warto Madziu ,czy ledowy to zależy od baterii ,monitora ,etc.,raczej nie od podświetlanej klawiatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 03.07.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 AAA czy laptop ledowy do taki z podświetlaną klawiaturą ? Ola ratuj:P Bo jeśi tak to ja mam właśnie taki - bo te Macbooki wszystkie są świecące -super sprawa. Teraz siedzę po ciemku i piszę do Was - oszczędność prądu hehe a czy sam monitor (w trakcie korzystania) nie oświetla klawiatury?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 03.07.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Już Ci zazdroszczę tego Lapka :P,a też mogłam go już mieć ,to mi się zachciało tableta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.07.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Cena się zaczyna od 4400zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.07.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ola no widzisz- a już się ucieszyłam :P Ida2- dawno nie używałam innego laptopa bez podświetlanej klawiatury, ale jeśli dobrze pamiętam to chyba ciężko byłoby na nim pisać po ciemku, licząc tylko na światło z monitora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czapkaa 03.07.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Czapka, planujesz podobny kominek do mojego ? tak tylko pytam. jes of kors, pisząc ładnie, to czerpię inspiracje, po mojemu to rżnę niemiłosiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.07.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Cena się zaczyna od 4400zł Mąż Cię na pewno bardzo kocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 03.07.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Cena się zaczyna od 4400zł Dobrze, że sprawdziłaś NIe będziesz zdziwiona przy odbiorze Magdziska ja tam i po ciemku sobie radzę W większości i tak z pamięci piszę Ale zapewne z podświetleniem byłoby łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.07.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Idę lulu :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.07.2013 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 jes of kors, pisząc ładnie, to czerpię inspiracje, po mojemu to rżnę niemiłosiernie Aaaahaaaa No to w podzięce musisz mi go pokazać Mąż Cię na pewno bardzo kocha Po pierwsze, kocha Po drugie, laptop nie będzie od niego Po trzecie, już poleciałam się pochwalić i opalić sprawę na tarasie i sznowny stwierdził, że 4400 to ta najtańsza i najsłabsza wersja, ze ma system z którym sobie nie poradzę i że do przeglądania moich stronek internetowych nie potrzebny mi taki wypas Szczelam focha i śpię w gościnnym Dobrze, że sprawdziłaś NIe będziesz zdziwiona przy odbiorze :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.07.2013 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Idę lulu :bye: Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.07.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 (edytowane) Muszę to jeszcze napisać!!! Właśnie przeglądam skrzynki na listy w google i znalazłam jedną - cena szok 1999 zł !!! chyba szalony kupi głupią skrzynkę na listy za tyle kasy ;) Keilbach Glasnost Metal -gdyby ktoś był jednak zainteresowany Kolejna 2499 zł !!!!! Szok.... Edytowane 3 Lipca 2013 przez Magdzinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts