Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

(..) i stwierdził, że do przeglądania moich stronek internetowych nie potrzebny mi taki wypas :p

Szczelam focha i śpię w gościnnym

Nic się nie martw, mój stwierdziłby to Samo :lol2::lol2::lol2:

Telefonu tez nie muszę mieć full wypas, bo przecież ja tylko dzwonię i smsy piszę ;)

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kurdę tak sobie myślę, mam nadzieję, że się nie gniewasz, że zerżnęłam??

z tym odgapieniem to nie jest do końca tak. Najpierw znalazłam foty robocze kominka, a że po nitce do kłębka, to wpadłam w Twój wątek i zostałam.

"Twój" kominek u mnie został mocno zmodyfikowany, gdyż ponieważ metraż nie ten, brak jednej ściany, prostopadłej do kominka - u Ciebie ściana telewizyjna, generalnie inne ustawienie salonu,

Marta, jesli chodzi o komputery to zalezy do czego jest Ci potrzebny czy glownie do pisania na fm lub fb:). Jesli tak, to wydaje mi sie ze laptop sprawdzi sie tu najlepiej. Tym bardziej jesli ty z technologia troche do tylu jestes:p IPad tez fajna sprawa, ale trzeba troche cierpliwosci na poczatek;) Ja mam Ipad mini i bardzo go lubie, bo prawie do kazdej torebki mi sie miesci:cool: :D

puk puk.. ja tylko daje znac ze dolecialam cala i zdrowa, moje panny tez :)

czy ktos wie jak wlozyc mini karte do tableta zeby dzialal mi net? wczoraj kupilam w orange i pytalam czy ta karta do galaxy pasuje..on ze tak...kupilam i nici:P

teraz czekam az moj M doplynie jutro do mnie i mi przywiezie modem..moze wtedy bede polaczona ze swiatem FM :D

klikam nie od siebie...

pozdrawiam i smigam..bo na nadrobienie zaleglosci nie mam czasu :rolleyes:

:hug::bye:

Marta doczytała że kompa szukasz ... mam tego http://www.x-kom.pl/p/120912-ultrabook-13-3-samsung-530u3c-i5-3317um-12gb-120500-win8.html leciutki, szybki, malutki do torebusi się mieści i nawet bardzo się go nie czuje ... jedyny minus to windows8 :( ale teraz oprócz appla to chyba nie ma innej opcji ;) . Generalnie b. porządnie wykonany, szukałam ideału przez pół roku, konsultując wybór z dwoma zaufanymi kolegami (świrami sprzętowymi) z czego obaj mi mojego sprzętu po trosze zazdraszaczają ... ale tyko dlatego że przenośny ;) bla bla ... Zależało mi na tym żeby mega szybko śmigał, był leciutki, bateria trzymała i żebym nie musiała go wymieniać za przysłowiowe 2 lata ... jeżeli zależy ci na duuuużym dysku to spokojnie możesz zrezygnować z dysku SSD, nadal nie są za duże bo sporo kosztują, ale komp włącza się w sekundę :p. POLWCAM i jak na parametry 12 RAM i SSD to koszt b. przyzwoity!!! Miłej nocki :D

Czapka , rżnij ile wlezie ;) Po to to forum żeby się inspirować , czy rżnąć jak kto woli ;)

I nie wstydaj się się tylko przesyłaj fotkę jak skończycie kominek :cool:

Silwero W sypialni ,zasłony są szyte z tafty od zewnątrz, a od wewnątrz podszyte satyną, te z salonu to coś mniej eleganckiego, mną się i już nie są takie eleganckie.... ale co to za rodzaj materiału nie wiem niestety :rolleyes:

Gumisiu , dwa lata mamy czekać? Ja już w przyszłym roku będę nękać:p

Mariomili, dzięki za kolejną opinię :)

Melisko , ja się nie znam ani na kartach, ani tabletach, nie pomogę w tym temacie. Życzę udanego pobytu w Pl :)

Magdzińska , ja również przytulam :hug:

Toffe, , dzięki :hug: podoba mi się twoja propozycja! Ma wszytko co potrzebne, na moje potrzeby, cena też względna, porównując do jabuszka ;)

Muszę teraz z mężem obgadać :rolleyes:

Pozdrawiam Wszystkich serdecznie, przepraszam, że tak szybciutko i na chwilę:rolleyes: Tak wygląda u mnie okres letni, troszkę będzie mnie tu mniej, ale będę wpadać ;):hug:

:bye:

Witam i jak tu nadążyć poruszacie wiele fajnych tematu w których chciało by się uczestniczyć....ale ten czas i czas a co będzie jak się zdecyduje na Benia.Pytanko do MARTY w jakim biurze zakupiliście Benia i czy polecasz jakiegoś do rzeczy architekta bo zapewne wniosła bym trochę zmian w tym projekcie.

Witaj MarJel :) Chyba przyszła pora aby sie ujawnić. Przeczytałam twój wątek od deski do deski juz kilka tygodni temu i jestem zachwycona twoim domem. Wszystko mi sie podoba. Na pewno będę dalej podglądąć i jak to mówią inne dziewczyny "inspirować się", czyli pewnie kilka rzeczy "totalnie skopiuję":P Na przykład altanę, która jest cudowna. Jesli tylko znajdziesz chwilkę prosze napisz mi jaką macie elewację tzn. jaki kolor i jaki tynk polecasz. I drugie pytanko: za 2-3 tygodnie bedziemy kłaśc płyty Libet Venetia na schody i taras. Proszę podpowiedz czy wy kładliście te płyty na klej czy tak jak kostkę na suchą zaprawę? U przedstawiciela, u którego zamawialiśmy te płyty powiedziano nam, że można i tak i tak. Acha i czy wy macie te płyty wypełnione fugą?Dziękuję.

Marjelko mam do Ciebie parę pytań :rolleyes :Z jakiej firmy masz okna i jaki profil, oraz jakiego typu masz rolety zewnętrzne, chodzi mi o to czy dostęp do nich jest od środka domu czy od zewnątrz??montowane naokiennie czy podtynkowo??a także jeśli możesz mi podać nazwę cegły klinkierowej jaką masz na ogrodzeniu? Dziękuję z góry za odpowiedź:):hug: