MarJel 02.06.2011 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 MarJel dostałam odpowiedź,zrobią mi lustro w czarnej ramie:wave: Ale czarne, czarne? Czy czarne przecierane? Na ile Ci wycenili lustro? I na kiedy byś miała? A, co Ty robisz o tej porze na fm? Zawsze byłaś popołudniami:D A, co jak tak 100 pytań do...... A, i cieszę się że będziesz miała swoje wymarzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.06.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Fajnie wyglądają twoje listwy przypodłodowe i wcale nie wyglądają na wysokie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.06.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 MARJEL jeszcze pytanko o którym ciągle zapominam gdzie masz umieszczony wyłaz na strych? To tak z ciekawośći;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 02.06.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Mam dzisiaj wolne ,bo "szkopy" świętują,więc się byczę Ola u nas tez święto - łosie świętują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.06.2011 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Ale Wam dobrze Olki , a co to za święto? Mariomili, ale Ty spostrzegawcza jesteś Ano żeby zaszaleć z sufitem w holu na górze i nie psuć sobie planów wyłazem, zrobiłam go w sypialni syna. I gdy już wszystko zaplanowałam co gdzie będzie stało w pokojach dzieci (jeszcze na etapie elektryki) siostra pozazdrościła bratu tego strychu w pokoju i zamienili się na pokoje, to znaczy ona bo on jeszcze za mały, całe szczęście bo pewnie też by nie popuścił tego strychu I od nowa Polska Ludowa zmiana elektryki itd. całe szczęście że jeszcze na tym etapie tapet nie zamówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.06.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 A ja już tu kombinuję, że pewnie ukryte gdzieś w holu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.06.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 MarJel dostałam odpowiedź,zrobią mi lustro w czarnej ramie:wave: Olu, ja też mogę poprosić cenę? Mam takie samo lustro jak MarJel (170x90, srebrne) i już konsultowałyśmy, że podobnie wyszło. Ciekawa jestem, jak u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.06.2011 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 A ja już tu kombinuję, że pewnie ukryte gdzieś w holu W holu na gorze na suficie są 3 duże lampy (z karton gipsu) zwane przez nas kasetonami, wszystkie są z pleksą i z świetlówkami, jedna z lamp dodatkowo ma na strychu szybę i ta lampa ma również naturalne światło, które idzie od okna z dachu , ten kaseton zwany jest świetlikiem:D Nie dało się ukryć wyłazu w holu, ale też były takie plany. Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam http://img11.imageshack.us/img11/2222/dsc0219ix.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 02.06.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Ale Wam dobrze Olki , a co to za święto? w NO to kościelne i wszyscy mają wolne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 02.06.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Hej Pozdrawiam Te co mają dziś wolne - zazdroszczę Olu - ja także ładnie proszę o wycenę lustra U mnie dziś od 15 -będą wylewać strop - bogu dzięki wczorajszy upał ustąpił - było ponad 30 st i mega duszno Jak wszystko pójdzie oki za dwa tyg zaczynają dach:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.06.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Czarne-czarne:yes:,najszybciej byłoby na wrzesień ,ale wiesz ,że mi się nie śpieszy ,cenę podeślę zaraz na pw:D Mam dzisiaj wolne ,bo "szkopy" świętują,więc się byczę A jak dokładnie będzie wyglądać ? Masz jakąś fotkę ? Napiszesz na priv na ile wycenił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.06.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Czyli nie ma tajnego wejścia na strych ukrytego w "kasetonach":lol2: Naprawdę wajnie to wszystko wygląda:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.06.2011 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 (edytowane) A propos holu, tylko tym razem na dole, taki mały holik, a może bardziej przejście do garażu. W tym miejscu czyli na przeciwko schodów, jest taka sama czarna ściana jak w salonie, drzwi do garażu zamiast szyby tak jak w innych mają lustro, pod schodami robi się już zabudowa (biała szafa) nad srebrną komodą kinkiet( jeszcze nie wybrałam) i fotka; Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.06.2011 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 (edytowane) A teraz chwalę się a co! zamówiłam również do mojego białego skórzanego łóżka w sypialni, podłużną skórzaną białą pufo-ławeczkę, będzie stała tak jak przy tym fioletowym komplecie:D o taką Oczywiście mebelki BIAŁE, to by było na tyle z dzisiejszych niusów Edytowane 23 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.06.2011 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Jak dla mnie bomba:yes: Wiem, bo będziesz miała takie samo:P Ja się zaczęłam dzisiaj zastanawiać że może nawet lepiej w mojej sypialni wyglądałoby fioletowe do tapety by pasowało i wykładziny, ale ja to sobie lubię utrudniać życie i wyszukiwać kolejne dylematy, jak i tak już po ptokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.06.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Łóżko już Ci Martuśka pisałam kiedyś, podoba mi się baaardzo Zarówno białe jak i fioletowe.... bo ja lubie fiolety zwlaszcza wsypialni. Wogóle wszystko faaaaajnie! Kiedy Ty się kobieto przeprowadzasz! Bo ja się już Twojej przeprowadzki doczekac niemogę tak jak bym to się ja przeprowadzać miała!!! Chociaż odkąd wiem,ze teraz mieszkamy od siebie dosłownie o krok, to już Cię tak na tą przeprowadzkę nie namawiam ;P P.S Ja chyba jakaś ślepa jestem!!!!!! Dopiero teraz zauważyłąm,że ty masz ciemno szarą, chyba grafitową ścianę przy schodach A ja u siebie właśnie w nowym domku na ścianie przy schodach planowalam graficik U mnie grafit ma byc tez na 1 ścianie w salonie pod antresolą, gdzie będzie wisiał TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 02.06.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Mar Jel - czy wiesz może jaką masz wysokość od podłogi do sufitu w salonie? I jaka jest powierzchnia tej otwartej części? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.06.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Kurcze, podobają mi się Twoje pomysły meblowe Łóżko to moje marzenie, a teraz jeszcze ta pufa... Nie ma co się zastanawiać, białe mebelki o niebo lepsze Jestem też fanką srebrnej komody na czarnej ścianie i Ghosta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 02.06.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 MarJel ja też jestem bardziej za białym łóżkiem:yes: komoda srebrna beauty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomus88 02.06.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Marjel twój domek będzie po prostu ekstra cały czas przeglądam z żoną forum i dużo ciekawych pomysłów podpatrzymy chyba z Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts