anna-maria3 09.11.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Stolik świetny. A cóż to takiego? Co to za sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.11.2011 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 (edytowane) Skoro poruszyłyśmy u Agawi kwestię Twoich "nieszczęsnych" kinkietów i udostępniania info na forum to przywitam się w końcu Piękny dom, masz świetny gust i trzymam kciuki za sprawną przeprowadzkę!!! powodzenia! Pominęłam nie chcący Kasiu Twój wpis:oops:, Witaj, dzięki, a kinkiety będą jutro, też były z nimi chwilowe problemy ale już ok. dostałam info że zostały wysłane, oczywiście nie będą to carltony:D Saly nie pomogę niestety, ja nie składałam tej lampy, tylko tkz. Maniek , a instrukcja już dawno w śmieciach:roll: Wrzucam jeszcze dzisiaj pralnie, jetem miło zaskoczona nadstawką na której stoi pralka, wyciąga się z niej półeczka na której stawia się miskę i wyciąga pranie z suszarki ( zapomniałam i nie zrobiłam fotki) inaczej sobie nie wyobrażam wyciągania prania, tzn. domyślam się jakby to wyglądało i na pewno byłoby to bardzo nie wygodne, a tak jest gites Jeszcze przyjedzie z domu żelazko, prasowalnica i suszarka, staną na tej pustej ścinie, przy drzwiach. http://img442.imageshack.us/img442/7016/dsc06912b.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img85.imageshack.us/img85/3272/dsc06932d.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img696.imageshack.us/img696/8679/dsc06942q.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img684.imageshack.us/img684/9894/dsc06922dx.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img252.imageshack.us/img252/5371/dsc06952a.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 19 Listopada 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.11.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Jestem Martusia i czekam na dalsze foty...galeria wypasiona, stolik bardzo pasuje do Twoich wnetrz.Jest sliczny.To mamy juz taka mala tradycje:TapMadl=foty u Martulki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 09.11.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Galeryjka piękna, a jaki Ty masz duży hall, MarJel!!!!! No i świetny upolowałaś stolik. Czy muszę dodawać, że pralnia wielkości boiska sportowego robi wrażenie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.11.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Świetna ta pralnia wyszła, no i super, że tak wszystko w jednym miejscu będziesz miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.11.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Konsolka i czarny stolik tv pasuja moim zdaniem idelanie! Galeria super U mnie planuję galeryjkę zdjęć imprezowych w bilardowni Buziaki :*** p.s jak zwykle za mało zdjęć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 09.11.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 gratuluje przeprowadzki!!! i powidziwiam ze w tym zabieganiu jeszcze masz czas na zakupy i firany!!! powodzenia! fajny kinkiet - ten czarny - o nazwe zapytam po przeprowadzce chyba ze wiesz z glowy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.11.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Aniu, póki konsola i stolik do mnie nie dotrą namiar wysyłam na priw. hezelku, ale wrzuciłam przecie wcześniej foty żeby Cię nie rozpraszać przy TapMadl Sharlotko, na fotce jest tylko polowa holu Pysiaczku, pralnia to było moje marzenie, u mnie pralka chodzi codziennie i wiecznie te suszarki rozstawione z wiszącymi gaciami świeciły w salonie( bo jest największy) Karolinka, będę dozować, jutro reszta fot:D Bardzo wam dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.11.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 A ja poproszę, jeśli można, o informacje na temat pralki i suszarki. Producent, model, itp. I dlaczego te a nie inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.11.2011 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 gratuluje przeprowadzki!!! i powidziwiam ze w tym zabieganiu jeszcze masz czas na zakupy i firany!!! powodzenia! fajny kinkiet - ten czarny - o nazwe zapytam po przeprowadzce chyba ze wiesz z glowy!!! Ten duży czarny? to lovely home, ja zamówiłam na allegro:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.11.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 twoja pralnia miód malina, duża i piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.11.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 A ja poproszę, jeśli można, o informacje na temat pralki i suszarki. Producent, model, itp. I dlaczego te a nie inne Pralka SIEMENS WM 16S890EU Suszarka BECO Pralka dlatego taka, gdyż tak się złożyło że, większość sprzętów mam simenesa, to i pralkę chciałam, a że nie mogłam się zdecydować na model, to mąż mi kupił ten najnowszy żebym mu potem nie gderała, że coś nie tak:D Suszarka to prezent, który dostał mąż w pracy za coś, nie mieliśmy wyboru, to jest baco. To ci nie pomogłam raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.11.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Marta 11 juz tuz , tuz....;)uf...kurcze u Was to pewnie mega goraco teraz:), trzymam kciuki zeby wszystko poszlo juz do konca tak sprawnie. Pralnie baaardzo mi sie podoba (pralki mamy takie same:yes:) , galeryjka tez fajniutka. Ty zreszta wszystko Masz fajniutkie:yes:. Tez poprosze namiar na szafke tv jesli mozna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.11.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Martusia, galeria naprawdę imponująca i nie wygląda na symetryczną dzięki temu, że ramki są różnej wielkości i w dwóch kolorach. Dla mnie są bomba , nie pisałam że symetrycznie w złym sensie jeśli tak to odebrałaś . 11 tuż tuż !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.11.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Marta w pralni bym prała cały czas, fajna:)a stolik rtv sliczny, pasuje do twoich wnętrz. gdzie takie meble mozna dostac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.11.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 ulalaulalaaaaaaaaaaaaaaaaaa:wiggle: dzieje się, oj dzieje:yes: u ciebie to się pozachwycać można... i pozazdrościć można... no pełen wachlarz emocji:rotfl: TRZYMAM KCIUKI!!! Bardzo liczę na tego 11.11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 09.11.2011 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Czuje niedosyt -gdzie balustrady????? Martunia zrob koniecznie fotke tej półki na pranie w suszarni bo niezbyt zrozumiałam gdzie to cudo się znajduje Myślałam że już przyzwyczaiłam się do Twojego perfekcjonizmu w wykanczaniu ale jak zobaczyłam ze nawet w pralni masz dodatki w tej samej kolorystyce to wymiekłam http://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gif Tak na marginesie to nie ma u męża w pracy wolnych etatów?-też chce takie prezenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 10.11.2011 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Ten duży czarny? to lovely home, ja zamówiłam na allegro:D tak, ale patrzylam na lovely home i tam go nie ma wiec nie wiem pod jaka nazwa wystepuje na allegro. bylabym wdzieczna gdybys podpowiedziala.Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.11.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Marta bosko Mamy te same zlewy w pralni Stolik do salonu piękny i taki glamour, ale bardzo elegancki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.11.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 ślicznie sprzata ta ekipa sprzątająca:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts