Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Kinkieciki pasują jak ulał :)

Ale ładny ten Twój szary kolor ścian, chyba mi już go podawałaś i dobrze, bo chyba będę ściągać ;) :p

A w tle w kuchni chyba widzę mój zregar na ścianie, hehe :)

Martuska nie bądź drań i dawaj jeszcze troszkę pożywki dla koleżanek ;)

Swoją drogą po przeprowadzce musisz chyba przejść cały domek i wkleić wszystkie fotki na raz domku,żeby było w jednym miejscu ... :)

Będę:p, ni ma więcej dzisiaj nic na pożarcie:D

Masz mój zegar? :eek:;)

Zrobie tak zrobie wszystkie aktualne foty wrzuce na 1 str. żeby nie trzeba było szukać.

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bleee :Pwszystko OHYDA:lol2::lol2:

Żarcik;) Marta, cudnie- widać wszystko wypucowane, aż pachnie świeżością:D

Gościnny piękny, kuchnia i kinkiety- cud miód i orzeszki:D:D

ps. Śliczna ta narzuta- właśnie taką dzisiaj w necie namierzyłam i zastanawiam się do siebie, choć szukam troszkę innej:yes:

Martusia, błagam!!! dowiedz się gdzie można kupić taką podstawę pod suszarkę z półką... genialna sprawa - a ja przecież też będę miała takie rozwiązanie:yes: Próbowałam znaleźć w sieci, ale widać - nawet nie mam pomysłu co wpisać;)

Poza tym cała reszta zachwyca - jak zawsze u ciebie z resztą;) szkoda, że z barierka nie zdążyli... ale i tak- co to za poślizg:rolleyes: U nas to s poślizgi:o 4-5-6 miesięcy:lol2:

Bardzo mi się ten wasz fotel, a jeszcze bardziej - podnóżek podobają:rolleyes:

agwi, nie do końca wypucowane, może to tak pięknie na fotkach wygląda, my nie jesteśmy zadowoleni ze sprzątania choć do pedantów nam bardzo daleko:rolleyes: Jednak nie widać tam kobiecej ręki....

Madziu, w większości tych nadstawek są takie zwyczajne łączniki, ja mam z tą z wysuwaną półką, model Siemens Wz 20300 http://www.ceneo.pl/3790068 Rozbieżność cenowa od 80zł-300zł

http://img265.imageshack.us/img265/5262/siemenswz2030024600.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img256.imageshack.us/img256/5346/siemenswz20300246002.jpg

http://img683.imageshack.us/img683/6719/siemenswz20300246003.jpg

Już dawno pyknęłam tel. te uchwyty, ale nie było kiedy wkleić. Mój stolarz też na początku zamówił do zamrażarki i lodówki takie same uchwyty jak wszędzie :D potem zaczął sam szlifować, ale za daleko wyszlifował aż wreszcie zrobił rysunek i zamówił gotowe.

Tak to wygląda w lodówce

[/url]

Aż tak to się w oczy nie rzuca, chyba ;) i jak wcześniej wspomniałam u mnie jest wyszlifowane po obu stronach, w zamrażarce też.

Tu przy otwartych drzwiach w zamrażarce.

Martuś, dzięki, że Ci się chciało :cool: U mnie musi być zrobione podobnie, ale trzeba będzie zamówić nowe uchwyty :rolleyes:

Pewnie już nasze zachwyty nie robią na Tobie dużego wrażenia, ale nie mogę się oprzeć, żeby nie westchnąć na widok kolejnej serii fotek :cool:

Ja tez szukam białego nie dużego fotela do naszej sypialni, wiklinowego do córki i na gwałt chcem kupić biały bufet do jadalni.

Ktokolwiek widział.....?????

Marjelko, ostatnio napatoczyłam się na ten sklep w Wawie, mają też wysyłkowy. Piękne rzeczy, może coś wyhaczysz z foteli i nie tylko:rolleyes::rolleyes:

http://9design.pl/pol_m_MEBLE_Fotele-115.html

Martuś, dzięki, że Ci się chciało :cool: U mnie musi być zrobione podobnie, ale trzeba będzie zamówić nowe uchwyty :rolleyes:

Pewnie już nasze zachwyty nie robią na Tobie dużego wrażenia, ale nie mogę się oprzeć, żeby nie westchnąć na widok kolejnej serii fotek :cool:

Elena, to żaden problem dla mnie. Muszę ci przyznać, że nijak nie mogłam wytłumaczyć mojemu stolarzowi (innemu od schodów) jak ma je łączyć pod kątem, on ciągle mi wmawiał że tak się nie robi i co? i wysłałam mu twoje foty schodowe z montażu:oops: A on :aaaaaaaaaaaaa to było tak od razu

Jest okazja, to przyznaję się że podkradłam twoje zdjątka :D

Elena, to żaden problem dla mnie. Muszę ci przyznać, że nijak nie mogłam wytłumaczyć mojemu stolarzowi (innemu od schodów) jak ma je łączyć pod kątem, on ciągle mi wmawiał że tak się nie robi i co? i wysłałam mu twoje foty schodowe z montażu:oops: A on :aaaaaaaaaaaaa to było tak od razu

Jest okazja, to przyznaję się że podkradłam twoje zdjątka :D

Cieszę się, że mogły się komuś przydać :)

Nas też kilku wykonawców przekonywało, że tak się nie robi - po prostu jest dużo więcej pracy przy takim łączeniu, zwłaszcza jak ma się tak nierówno wylane schody jak u mnie :rolleyes:

Marjelko, ostatnio napatoczyłam się na ten sklep w Wawie, mają też wysyłkowy. Piękne rzeczy, może coś wyhaczysz z foteli i nie tylko:rolleyes::rolleyes:

http://9design.pl/pol_m_MEBLE_Fotele-115.html

A ja nie wiem, czy kiedyś stąd czegoś nie zamawiałam, a nie! to z planeta design było, dzięki zara se pooglądam :D

Kaka , a to ja wiem nie od dziś że ty chomik jesteś :lol2:

Elena, mój też marudził że, więcej pracy, ale nawet sobie drożej nie policzył, bo to znajomy jest:D

Marta, pokój gościnny jest zaje*isty :jawdrop: pamiętam, że już wcześniej był ale teraz naprawdę można w nim gościć :yes:. Jest taki świeży, przyjemny i dość energetyzujący przez ten turkus. Teraz przez Ciebie się zastanawiam czy robić gościnny z łożem czy tak jak planowałam, z pojedynczym łóżkiem bo tam i biurko miało wliźć.

Kinkiety ładnie pasują, nie wybijają się na pierwszy plan, fajnie zagrały z tapetą.

W gabinecie najfajniejsza biblioteka, na drugim miejscu fotel :D.

Marta, pokój gościnny jest zaje*isty :jawdrop: pamiętam, że już wcześniej był ale teraz naprawdę można w nim gościć :yes:. Jest taki świeży, przyjemny i dość energetyzujący przez ten turkus. wliźć.

.

Yokasta jak mi miło:hug:, nie do końca jest tak jak planowałam, miło być sielsko-anielsko, a wyszło jak wyszło:D

A ja się o Ciebie nie martwię:), już ty coś wymyślisz ze swoim pokojem:yes: