Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

You've got mail:D

Hezel obejrzałam! Już Cię kocham, tzn. wcześniej już się podkochiwałam, ale teraz to wpadłam na dobre:rotfl:

Już na pierwszy rzut oka nie da się ciebie nie lubić, jesteś przesympatyczna i nie zła laska:jawdrop:

Synek słodziak do potęgi, uroczy szkrabik, ja mam słabość do małych chłopców :D

Mąż w wannie hmmm ( teraz pewnie wszyscy zrobią wielkie oczy, że olka swego chłopa mi wysłała w wannie) tak to prawda :yes: umarłam :rotfl::lol2::rotfl:

ps. teraz nie kłamie;), ale mam Mai laptopa chwilowo, a tu nie mam swoich fot, ale obiecuję że ci podrzucę:yes:

No piękne rzeczy :D.

Ee no sielsko anielsko to nie jest ;), chociaż ramki znane mi :yes: bardzo ładnie wyglądają. W zasadzie pościel i dodatki mogą zdziałać cuda i możesz tą sypialnię zaaranżowac na wieeele sposobów, szczególnie że masz okna ze szprosami (i białe, jak ja zazdroszczę!).

Łał, już są fotki :D piękne wnętrza...kinkiety pasują bardzo...galeria, gościnny, pralnia,wszystko :jawdrop::jawdrop::jawdrop: gabinecik, miodzio...fotel z podnóżkiem podoba mi się najjjjj :yes:

ja kiedyś buszowałam po takim sklepiku...są tam też fajne mebelki, tak mi się skojarzyły z Twoim domkiem ( jest tam taka sama albo podobna szafka pod rtv)

czy dzisiaj też będą zdjęcia ? :D

Edytowane przez Leia

Hezel obejrzałam! Już Cię kocham, tzn. wcześniej już się podkochiwałam, ale teraz to wpadłam na dobre:rotfl:

Już na pierwszy rzut oka nie da się ciebie nie lubić, jesteś przesympatyczna i nie zła laska:jawdrop:

Synek słodziak do potęgi, uroczy szkrabik, ja mam słabość do małych chłopców :D

Mąż w wannie hmmm ( teraz pewnie wszyscy zrobią wielkie oczy, że olka swego chłopa mi wysłała w wannie) tak to prawda :yes: umarłam :rotfl::lol2::rotfl: ps. teraz nie kłamie;), ale mam Mai laptopa chwilowo, a tu nie mam swoich fot, ale obiecuję że ci podrzucę:yes:

Martusia, :oops: :hug:

Coby nie zanudzic pozostalych dziewczyn i nie wywolac u nich mdlosci:D napisze krotko, ze odwzajemniam Twoje uczucia i tez Cie uwielbiam i kocham od poczatku...ehh ta chemia...:D (i nie mowie o tej nomen omen budowlanej :D ) najlepsze, ze fot domagaja sie Moni, Monia i kakusek, wiec wszystkim musze wyjasnic, com zrobila i paciemu...aaaaa!!!:lol:

Martusia, :oops: :hug:

Coby nie zanudzic pozostalych dziewczyn i nie wywolac u nich mdlosci:D napisze krotko, ze odwzajemniam Twoje uczucia i tez Cie uwielbiam i kocham od poczatku...ehh ta chemia...:D (i nie mowie o tej nomen omen budowlanej :D ) najlepsze, ze fot domagaja sie Moni, Monia i kakusek, wiec wszystkim musze wyjasnic, com zrobila i paciemu...aaaaa!!!:lol:

Nie wiem o co chodzi... ALE JA TEŻ SIĘ FOTEK DOMAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Po takiej rekomendacji....

Oj, Madziaaaaa... Jako OSTATNIA sie zalapiesz,bo Cie bardzo lubie;) i na tym koniec, bo sie M. ze mna rozwiedzie, za te foty!

O nieeeee!!!! Znowu miałam pewnie pełną skrzynkę:cry: Błagam!!! Nie pozbawiaj mnie tej przyjomności tylko przez moją głupotę;) Wyślij jeszcze raz plizzz plizzz plizzzz:hug::hug::hug:

Martusia, nabroilysmy tu troche jak Cie nie bylo...przepraszam-troche z mojej winy:oops:

Martusia chcialam powiedziec, ze sypialnia goscinna jest jak z żurnala po prostu...super. Co do suszarki...ja jakas zacofana jestem w tym temacie, wiec prosze Cie o kilka slow na ten temat.Czy to rzeczywiscie taki super-bajer? Nie niszczy ubran? Nie pozera zbyt duzo prundu ?:)