hazeleyes1982 10.11.2011 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 You've got mail:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 10.11.2011 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 You've got mail:D Hezel obejrzałam! Już Cię kocham, tzn. wcześniej już się podkochiwałam, ale teraz to wpadłam na dobre:rotfl: Już na pierwszy rzut oka nie da się ciebie nie lubić, jesteś przesympatyczna i nie zła laska:jawdrop: Synek słodziak do potęgi, uroczy szkrabik, ja mam słabość do małych chłopców Mąż w wannie hmmm ( teraz pewnie wszyscy zrobią wielkie oczy, że olka swego chłopa mi wysłała w wannie) tak to prawda umarłam ps. teraz nie kłamie;), ale mam Mai laptopa chwilowo, a tu nie mam swoich fot, ale obiecuję że ci podrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.11.2011 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 No piękne rzeczy . Ee no sielsko anielsko to nie jest , chociaż ramki znane mi bardzo ładnie wyglądają. W zasadzie pościel i dodatki mogą zdziałać cuda i możesz tą sypialnię zaaranżowac na wieeele sposobów, szczególnie że masz okna ze szprosami (i białe, jak ja zazdroszczę!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.11.2011 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Gdybym rok temu nie musiala robic formatowanu dysku (padl komp) to z inspiracji spokojnie urzadzilanym z 5 domow (no jeszcze wor pieniedzy by sie przydał ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.11.2011 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 A ja nie wiem, czy kiedyś stąd czegoś nie zamawiałam, a nie! to z planeta design było, dzięki zara se pooglądam Nie ma za co:D Planeta też fajna- zamawiałam tam szafki nocne:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.11.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Nie jestem pewna co do zegara, mój to karlsson, ja oczywiście mam swój, kupiony jeszcze za czasów Benia Dzisaj liczymy na nowe foteczki Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 11.11.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 (edytowane) Łał, już są fotki piękne wnętrza...kinkiety pasują bardzo...galeria, gościnny, pralnia,wszystko :jawdrop: gabinecik, miodzio...fotel z podnóżkiem podoba mi się najjjjj ja kiedyś buszowałam po takim sklepiku...są tam też fajne mebelki, tak mi się skojarzyły z Twoim domkiem ( jest tam taka sama albo podobna szafka pod rtv) czy dzisiaj też będą zdjęcia ? Edytowane 12 Listopada 2011 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 11.11.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 MarJel, fenomenalny gościnny - jak Ty umiesz połączyć kolory i dodatki!!!! Turkus jest fantastyczny!!!!! Kinkiety piękne, świetnie się prezentują!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.11.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Hezel obejrzałam! Już Cię kocham, tzn. wcześniej już się podkochiwałam, ale teraz to wpadłam na dobre:rotfl: Już na pierwszy rzut oka nie da się ciebie nie lubić, jesteś przesympatyczna i nie zła laska:jawdrop: Synek słodziak do potęgi, uroczy szkrabik, ja mam słabość do małych chłopców Mąż w wannie hmmm ( teraz pewnie wszyscy zrobią wielkie oczy, że olka swego chłopa mi wysłała w wannie) tak to prawda umarłam ps. teraz nie kłamie;), ale mam Mai laptopa chwilowo, a tu nie mam swoich fot, ale obiecuję że ci podrzucę Martusia, Coby nie zanudzic pozostalych dziewczyn i nie wywolac u nich mdlosci:D napisze krotko, ze odwzajemniam Twoje uczucia i tez Cie uwielbiam i kocham od poczatku...ehh ta chemia... (i nie mowie o tej nomen omen budowlanej ) najlepsze, ze fot domagaja sie Moni, Monia i kakusek, wiec wszystkim musze wyjasnic, com zrobila i paciemu...aaaaa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.11.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Martusia, Coby nie zanudzic pozostalych dziewczyn i nie wywolac u nich mdlosci:D napisze krotko, ze odwzajemniam Twoje uczucia i tez Cie uwielbiam i kocham od poczatku...ehh ta chemia... (i nie mowie o tej nomen omen budowlanej ) najlepsze, ze fot domagaja sie Moni, Monia i kakusek, wiec wszystkim musze wyjasnic, com zrobila i paciemu...aaaaa!!! Nie wiem o co chodzi... ALE JA TEŻ SIĘ FOTEK DOMAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po takiej rekomendacji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.11.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Nie wiem o co chodzi... ALE JA TEŻ SIĘ FOTEK DOMAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po takiej rekomendacji.... Oj, Madziaaaaa... Jako OSTATNIA sie zalapiesz,bo Cie bardzo lubie;) i na tym koniec, bo sie M. ze mna rozwiedzie, za te foty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.11.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Oj, Madziaaaaa... Jako OSTATNIA sie zalapiesz,bo Cie bardzo lubie;) i na tym koniec, bo sie M. ze mna rozwiedzie, za te foty! O nieeeee!!!! Znowu miałam pewnie pełną skrzynkę Błagam!!! Nie pozbawiaj mnie tej przyjomności tylko przez moją głupotę Wyślij jeszcze raz plizzz plizzz plizzzz:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 11.11.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Marta PIĘKNIE:yes: co tu dużo pisać ...... :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.11.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 O nieeeee!!!! Znowu miałam pewnie pełną skrzynkę Błagam!!! Nie pozbawiaj mnie tej przyjomności tylko przez moją głupotę Wyślij jeszcze raz plizzz plizzz plizzzz:hug::hug: Madziu,wyslij mi na pw Twojego maila,Glupolku:D Co ja z Wami mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.11.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 no to M Hazelka zrobił karierę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.11.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 A to nie sa jego najlepsze foty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.11.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 mam Cię!!! tu jesteś nie wątpię !!1 ty do wszystkiego go dasz rade namówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.11.2011 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Martusia, nabroilysmy tu troche jak Cie nie bylo...przepraszam-troche z mojej winy:oops: Martusia chcialam powiedziec, ze sypialnia goscinna jest jak z żurnala po prostu...super. Co do suszarki...ja jakas zacofana jestem w tym temacie, wiec prosze Cie o kilka slow na ten temat.Czy to rzeczywiscie taki super-bajer? Nie niszczy ubran? Nie pozera zbyt duzo prundu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.11.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 I jak pierwsza noc?Co Ci się śniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.11.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 sypialnia goscinna cudna!no i jak pierwsza nocka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts