Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A dziewuszki głupio mi się przyznać bo na pewno pomyślicie, że jestem całkiem nienormalna (ale coś w tym jest);), ja się jeszcze nie przeprowadziłam :rotfl::oops:

Wróciłam do planu pierwotnego, mamy być skończone prawie wszystko, a nie jest:bash:, więc czekamy sobie dalej już myślimy nad kolejnym terminem, ale obiecuję na święta już zamieszkać :rotfl::lol2::rotfl:

a ja czułam ze nici z przeprowadzki, chyba bałas się ze nie ma balustrady?

Tak to była główna przyczyna, chcieliśmy żeby syn od pierwszej nocy spał w swoim pokoju, a nie wiadomo czy w nocy nie chciałby wędrować w poszukiwaniu mamy i jej sypialni i mogłoby to sie skończyć tragicznie, dlatego data przeprowadzki 11.11.2011, przestała być dla mnie juz tak istotna.

Renatko, najlepiej jakby były w chromie i 3 różne, może być jak u Madzi, choinka , jelonek i gwiazdka, zaraz wyślę nr.

Teraz muszę zmykać bo mają mi montować rolety rzymskie

reni, a ty do jakiego tkmaxxa jedziesz? W wawie?

Zwróć uwagę tylko, na to, że jakbyś brała nie od kompletu, to one czasem mają różną wysokość podstawy (te moje nawyższą podstawę miały) - może to potem dziwnie wyglądać jak się ustawi w jednej linii...

Maruśka, słusznie że się wstrzymaliście:yes: Ja cię rozumiem, bo my też chcemy wszystko wykończyć zanim się wprowadzimy... jak czas człowieka nie goni i koszty utrzymania dwóch mieszkań;) to lepiej się wstzrymać... bo potem człowiek żyje latami w "prowizorce" i wszystko odkłada na potem;)

Ale czy kotś się w końcu przeprowadził tego magicznego 11.11.11??? Było tylu chętnych na tą datę:lol2:

Edytowane przez MagdaZZZ

No ładnie, to ja tu się zastanawiam jakie sny miałąś na nowym miejscu a tu taka wiadomość :( ;)

Martuśka pewnie,że bezpieczeństwo dzieciaków najważniejsze, wiec nie ma najmniejszego sensu ryzykować.

To kiedy montaż balustrady? W poniedziałek ?

Mam nadzije,ze bedziesz zadowolona, tym bardziej,że my nasze balustrady na kładkę zamawiamy też u nich ;)

Buźka :***

Marta co sie odwlecze...Najwazniejszy jest Wasz komfort psychiczny a brak barierki to niestety duzaaaa przeszkoda, ja ze swoim ancymonem tez bym sie nie przeprowadzila.

No to czekamy dalej na przeprowadzke, do Swiat masz troche czasu wiec napewno wszystko podopinacie!

A dziewuszki głupio mi się przyznać bo na pewno pomyślicie, że jestem całkiem nienormalna (ale coś w tym jest);), ja się jeszcze nie przeprowadziłam :rotfl::oops:

O rany!!! Ja tu przyszłam z szampanem, a tu takieeee buty....:lol2::lol2:

No nic, poczekam na tą WIELKĄ chwilę jeszcze trochę:D

Marta no smutne info mam, takich wieszaczków jak ma Magda nie było wogóle, był jeden ale taki dziwny bo ta stal z której jest zrobiony była taka jakby w drugim gatunku, tzn taka żółtawa i podrapana, więc wygladał jak zniszczony, no i był tylko ten jeden i na dodatek po 44,90, myslę że już wykupili bo pytałam pani i powiedziała ze chyba było więcej ale za duzo tam rzeczy aby wszystko pamiętać, ogólnie ja tez nic prawie nie kupiłam jakieś takie same śmieci były, najbardziej lubię tx w częstochowie, a będe tam za tydzień w niedzielę więc jak Magda ci nie kupi to ja tez w częstochowie looknę

Marta!!! :jawdrop:

U mnie ludzie mówią, że mam za wielkie wymagania, bo chcę mieć lampę nad stołem i wypoczynek do przeprowadzki

Gdybyś Ty miała się wprowadzić do tego do czego planuję ja! :no:

Niezła jesteś

I zazdroszczę Ci!

Ta sypialnia gościnna .... ciekawe czy moja kiedykolwiek będzie tak dopracowana???

Martulka,bezpieczenstwo Dzieciaczkow jest nawazniejsze,wiec co my mamy sobie pomyslec? Co najwyzej, ze jestes rozsadna i przezorna (no i perfekcyjna ale o tym ciiii:D)

Jutro bede u siebie w tkeju-po rekomendacjach Venuska i Madzi wiec moge Ci kupic te ozdoby-sama wlasnie pojde je oblookac:yes: