Ilona Agata 13.11.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 MarJel, przychodzę prosto od Reni, jakby Madzia nic nie dostała, we wtorek będę na siłowni, a ona jest w tym samym centrum handlowym, co TK Maxx, jutro wieczorem będę śledzić co i jak z tymi wieszaczkami i ewentualnie mogę się rozejrzeć, czy w Poznaniu coś zostało (w czwartek było tego pełno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.11.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Ale zintegrowana akcja:lol2: Venuska pisałą, że poznaniu była w tkmaxxie i widziała sporo wieszaczków:yes: Jak mi się jutro nie uda, to musisz działąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.11.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Hihi, ja mam TK Maxx pod bokiem, aż mi wstyd, że wcześniej nie ruszyłam tyłka Niestety, jutro po pracy zostaję na noc u rodziców (mąż w Warszawie, a ja się czuję nieswojo sama w domu), a to niestety już poza granicami Poznania i w dodatku z zupełnie innej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.11.2011 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Cieszę się że nie macie mnie za wariatkę z tym moim przesunięciem przeprowadzki ufff;) Wiem co się dzieję jak jestem tam z synem, w zasadzie chodzę za nim krok w krok, bo chwila nie uwagi i nieszczęście gotowe. Chciałbym od pierwszych chwil w nowym domu czuć się bezpiecznie- balustrada! i komfortowo- jeszcze kręcą się obcy ludzie po domu, ale to kwestia kilku dni. Wieszaki na kominek Reniu, dzieki raz jeszcze że próbowałaś je dla mnie zdobyć Ilonka, Olu, bardzo dziękuję za chęć pomocy zobaczymy co uda się Madzi załatwić jutro w razie jakby nie było W-wie będę was prosić, tzn. Ilonę bo Ola chyba jutro ma być to nie będę jej gonić znowu we wtorek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.11.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 O, nie zauważyłąm, że i Hazelek sie zdeklarowała:DTo jak trafisz na nie - to bierz:yes: Przecież w tikeju można zwracać (normalnie przez 14 dni, a teraz do stycznia jakoś bez ograniczęn;)) - dla mnie nie będzie problemu to zwórcić... a lepiej, żebyśmy kupiły dwie, niż żadna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.11.2011 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Madziu jestem za, a nawet pomyślałam sobie że jakby wam się nie chciało jeździć tyle razy i zwracać to wyślecie mi obie zawsze mogę dać komuś jeden komplet w prezencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.11.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 dziewczyny już czekam na Wasze świąteczne wnetrza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.11.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Madziu jestem za, a nawet pomyślałam sobie że jakby wam się nie chciało jeździć tyle razy i zwracać to wyślecie mi obie zawsze mogę dać komuś jeden komplet w prezencie coś wymyślimy;) najpierw kupmy:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.11.2011 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 dziewczyny już czekam na Wasze świąteczne wnetrza:) monia, a ty nie zaszalejesz z ozdobami? A tak w ogóle to chyba nie ja pierwsza ci mówię żebyś porządnie obfociła swój dom, takie mieć wnętrza i się nie chwalić U mnie jak dojdą choćby uchwyty to zaraz wrzucam sto tysięcy ujęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.11.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 MarJel piękna ta sypialnia gościnna I wcale się nie dziwię, że się nie przeprowadziłaś skoro barierki nie ma Bezpieczeństwo przede wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.11.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Hmn...ja byłam chyba w Malcie i jak mówiłam było ich mnóstwo ah te wieszaczki są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.11.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Hej Martuś Rozumiem Twoje argumenty za odłożeniem godziny "W" Balustrada to jedno ale Ci ludzie kręcący się po domu .... przerabiałam to ...MASAKRA Niech już wszyscy idą w cholerkę i wtedy dopiero poczujesz się u siebie Trzymam kciukasy aby nastąpiło to już niebawem Pozdrawiam serdecznie Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 MarJelko wstawiłam Ci u siebie foty końcówek tego karnisza, o który prosiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.11.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 MAM:wave: dokładnie takie jak moje - one jednak najładniejsze są Przesyłaj adres... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.11.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 no to wszystko dobrze się skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.11.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 pysiaczku, saly, dziękuję za wsparcie, szkło na barierkę podobno dziś przyjechało do firmy , jutro ma być montaż agwi, dziękuję że pamiętałaś zaraz lecę do Ciebie:) Madziuchna, nie wierzę! ale się cieszę Ty wiesz, że teraz ten czas świąteczny w nowym domu, będzie mi przypominał ciebie za każdym razem jak będę siedziała przy kominku:D Baaardzo Ci dziękuję , za moment wysyłam priw z adresem Tak z ciekawości,dużo było jeszcze tych wieszaczków? Dzisiaj była u mnie Lady i stwierdziła, że jak kupi też Ola-Hezel to drugi komplet bierze ona:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.11.2011 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Mam już rolety rzymskie w kuchni i jadalni ( jutro lub po jutrze zrobię lepsze foto, aparatem) http://img405.imageshack.us/img405/5731/20111114141949.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img824.imageshack.us/img824/9199/20111114140032.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.11.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 piknie a gdzie pikny stół?????? nie wiem czemu ale stol bym dala dluższym bokiem wzdłuż okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.11.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Jakby to powiedzieć, jeszcze nie mieszkam, ale już mnie zdążyła wkurzyć narzuta w sypialni i ją dałam do innego pokoju, ale o tym już chyba wspominałam:D Nadal jeszcze to nie jest to, ale to jeszcze nie koniec dekoracji Było http://img339.imageshack.us/img339/9153/dsc0471w.jpg Uploaded with ImageShack.us Jest http://img337.imageshack.us/img337/7559/20111114141750.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img265.imageshack.us/img265/6467/20111114141550.jpg Uploaded with ImageShack.us Chyba odcień narzuty bardziej mi leży:) Jak tak teraz patrze to nie wielka różnica w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.11.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 piknie a gdzie pikny stół?????? nie wiem czemu ale stol bym dala dluższym bokiem wzdłuż okna W salunie stoi chwilowo. Reni musiałbyś zobaczyć w realu tą przestrzeń, idąc do jadalni jest bardzo długa nie wykorzystana komunikacja, zdecydowanie wygodniej będzie stół krótszym bokiem do okna. Kolejna sprawa tam gdzie tapeta w jadalni będzie stał bufet:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts