Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moim zdaniem różnica w narzutach - radykalna:) Ta jaśniejsza nie dość, ze lepiej odcieniem pasuje, to jeszcze łądniej się układa:yes:

Rolety piękne:rolleyes:

A wieszaczki - te potrójne - były ostatnie:) Było peło innych... najpierw tych "naszych" nie zauważyłam i już się martwiłam, które tu wybrać:roll: (jednak żadne tak mi się nie podobaja;)), aż tu nagle na samym dole półek, skitrane gdzieś z tyłu zauważyłam TE:lol:

Może hazelka faktyczniie jeszcze coś upolowała?

piekniej z drugą , jednak miałaś nosa:)

a jadalnia fajnie przestronna.

już pisałam u Magdy ja też muszę rzucić się na te wieszaczki świąteczne. będę dopiero w tk markecie w środę.mam nadzieję ,że forumowe koleżanki nie były jeszcze w Krakowie na łowach:rotfl:

Madziuchna[/b], nie wierzę! ale się cieszę:wiggle: :rotfl::wiggle: Ty wiesz, że teraz ten czas świąteczny w nowym domu, będzie mi przypominał ciebie za każdym razem jak będę siedziała przy kominku:D Dzisiaj była u mnie Lady i stwierdziła, że jak kupi też Ola-Hezel to drugi komplet bierze ona:D

buuu,to ja tez musze Ci cos wyhaczyc w tkeju jutro-zebys i o mnie sobie pomyslala,jak popatrzysz:D

nie ma sprawy,kupie dwa i wysle Lady-jesli tylko beda.

Ekstra! że wam też bardziej pasuje, ta jasna jest dużo grubsza i dużo droższa dlatego pewnie lepiej się układa;)

Reni, zapraszam oczywiście, pokój gościnny już czeka na pierwszych gości:D

Madziu, mówisz ostatnie:jawdrop: ja to mam jednak farta. Może wyślij mi maila, bo twoja skrzynka ciągle zapchana?

Hezelku, sobie tez kupujesz wieszaki? Jak kupisz więcej na pewno Lady przygarnie, a jak nie ona to chętny sie znajdzie:yes:

Agwi, ta ciemniejsza szara też z h&y, tyle że przynajmniej u nas juz jej nie ma:roll:

No jak to? toż to przecież ta którą wklejałaś u siebie, a ja ją u ciebie podpatrzyłam:lol2: też z h&y tyle że za mała na twoje wyro.

AAa to ta:lol2: Na zdjęciu była ciemniejsza i dlatego nie skojarzyłam:D Piękna jest bez dwóch zdań:yes: tylko dlaczego taka mała...:cry::cry:

[

Madziuchna, nie wierzę! ale się cieszę:wiggle: :rotfl::wiggle: Ty wiesz, że teraz ten czas świąteczny w nowym domu, będzie mi przypominał ciebie za każdym razem jak będę siedziała przy kominku:D

buuu,to ja tez musze Ci cos wyhaczyc w tkeju jutro-zebys i o mnie sobie pomyslala,jak popatrzysz:D

nie ma sprawy,kupie dwa i wysle Lady-jesli tylko beda.

hehe nie ma, nie ma:lol2: Tylko ja mogę być symbolem świąt w domku MarJelki:rotfl: No i może trochę Święty Mikołaj;):lol2: Dla Ciebie nie ma już miejsca:rotfl:

Ale spróbuj, może uda Ci sie być symbolem świąt u Lady:lol2:

Marta Ty to naprawde wprowadzisz sie do domu, w ktorym wszystko bedzie dopiete na ostatni guzik! kurcze no co mam napisac...wszystko mi sie u Ciebie podoba!

Marta
mam nadzieje ze nie Masz nic przeciwko, ze i u Ciebie zamieszcze prosbe o pomoc dla naszego forumowego Franusia.

Dziewczynki
Maluch jest wczesniakiem, to synek naszej forumowej kolezanki AgnesK . Franus potrzebuje aparatow sluchowych, zorganizowano aukcje z fantami , zeby pomoc rodzicom zgromadzic potrzebna kwote. Chcialabym Was wszystkich prosic o pomoc dla Franusia - wesprzyjcie Jego Rodzine w walce o normalne zycie...kazdy gest bedzie doceniony :hug:tutaj slow kilka o Franusiu i o samej licytacji

http://forum.muratordom.pl/showthrea...niuszka-AUKCJA

tutaj mozna wklejac i ogladac fanty

http://forum.muratordom.pl/showthrea...4%85damy-fanty

tutaj licytacja

http://forum.muratordom.pl/showthrea...-Tu-licytujemy