reni1980 14.11.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 zdecydowanie ładniej w drugiej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.11.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Martusia, jest różnica, jasna wygląda lepiej Rolety spoko, chociaż nie moje klimaty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.11.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Reni musiałbyś zobaczyć w realu tą przestrzeń zaproszenie? cofam sugestię , zapomnialam o bufeciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.11.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Moim zdaniem różnica w narzutach - radykalna:) Ta jaśniejsza nie dość, ze lepiej odcieniem pasuje, to jeszcze łądniej się układa:yes: Rolety piękne:rolleyes: A wieszaczki - te potrójne - były ostatnie:) Było peło innych... najpierw tych "naszych" nie zauważyłam i już się martwiłam, które tu wybrać (jednak żadne tak mi się nie podobaja;)), aż tu nagle na samym dole półek, skitrane gdzieś z tyłu zauważyłam TE:lol: Może hazelka faktyczniie jeszcze coś upolowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.11.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 jaśniejsza fajniejsza:D a rolety mój styl więc są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.11.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 piekniej z drugą , jednak miałaś nosa:)a jadalnia fajnie przestronna. już pisałam u Magdy ja też muszę rzucić się na te wieszaczki świąteczne. będę dopiero w tk markecie w środę.mam nadzieję ,że forumowe koleżanki nie były jeszcze w Krakowie na łowach:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.11.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Madziuchna[/b], nie wierzę! ale się cieszę Ty wiesz, że teraz ten czas świąteczny w nowym domu, będzie mi przypominał ciebie za każdym razem jak będę siedziała przy kominku:D Dzisiaj była u mnie Lady i stwierdziła, że jak kupi też Ola-Hezel to drugi komplet bierze ona:D buuu,to ja tez musze Ci cos wyhaczyc w tkeju jutro-zebys i o mnie sobie pomyslala,jak popatrzysz:D nie ma sprawy,kupie dwa i wysle Lady-jesli tylko beda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 agwi, dziękuję że pamiętałaś zaraz lecę do Ciebie:) Nie ma za co:D MarJelko, mów mi zaraz co to za narzuta i poduchy, bo właśnie planuję bardzo podobne:p Może będą duże rozmiary:rolleyes:Ta jasna piękna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.11.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Martulka,napisalam rano u siebie, ze bede jutro dopiero:)co do Twoich wnetrz...zrobilas to z taka klasa, ze shock! Druga narzuta rulezzz. A rolety rzymskie-to taka wisienka na torcie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.11.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Ola u ciebie K jest tk maxx? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.11.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.11.2011 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Ekstra! że wam też bardziej pasuje, ta jasna jest dużo grubsza i dużo droższa dlatego pewnie lepiej się układa;) Reni, zapraszam oczywiście, pokój gościnny już czeka na pierwszych gości:DMadziu, mówisz ostatnie:jawdrop: ja to mam jednak farta. Może wyślij mi maila, bo twoja skrzynka ciągle zapchana?Hezelku, sobie tez kupujesz wieszaki? Jak kupisz więcej na pewno Lady przygarnie, a jak nie ona to chętny sie znajdzie:yes:Agwi, ta ciemniejsza szara też z h&y, tyle że przynajmniej u nas juz jej nie ma:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Agwi, ta ciemniejsza szara też z h&y, tyle że przynajmniej u nas juz jej nie ma:roll: A ta jasna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.11.2011 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 A ta jasna? No jak to? toż to przecież ta którą wklejałaś u siebie, a ja ją u ciebie podpatrzyłam:lol2: też z h&y tyle że za mała na twoje wyro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 No jak to? toż to przecież ta którą wklejałaś u siebie, a ja ją u ciebie podpatrzyłam:lol2: też z h&y tyle że za mała na twoje wyro. AAa to ta:lol2: Na zdjęciu była ciemniejsza i dlatego nie skojarzyłam:D Piękna jest bez dwóch zdań tylko dlaczego taka mała...:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.11.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 [ Madziuchna, nie wierzę! ale się cieszę Ty wiesz, że teraz ten czas świąteczny w nowym domu, będzie mi przypominał ciebie za każdym razem jak będę siedziała przy kominku:D buuu,to ja tez musze Ci cos wyhaczyc w tkeju jutro-zebys i o mnie sobie pomyslala,jak popatrzysz:D nie ma sprawy,kupie dwa i wysle Lady-jesli tylko beda. hehe nie ma, nie ma:lol2: Tylko ja mogę być symbolem świąt w domku MarJelki No i może trochę Święty Mikołaj;) Dla Ciebie nie ma już miejsca:rotfl: Ale spróbuj, może uda Ci sie być symbolem świąt u Lady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 15.11.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 hajo! śliczne te rolety tez planuje podobne, czy mogę wiedzieć jak one wychodzą cenowo? na m2 się je liczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 15.11.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Buuuu. W takim razie poczekam i moze na swieta Wielkanocne cos wyhacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.11.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Super rolety i dobra decyzja z zamianą kap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.11.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Marta Ty to naprawde wprowadzisz sie do domu, w ktorym wszystko bedzie dopiete na ostatni guzik! kurcze no co mam napisac...wszystko mi sie u Ciebie podoba! Marta mam nadzieje ze nie Masz nic przeciwko, ze i u Ciebie zamieszcze prosbe o pomoc dla naszego forumowego Franusia. Dziewczynki Maluch jest wczesniakiem, to synek naszej forumowej kolezanki AgnesK . Franus potrzebuje aparatow sluchowych, zorganizowano aukcje z fantami , zeby pomoc rodzicom zgromadzic potrzebna kwote. Chcialabym Was wszystkich prosic o pomoc dla Franusia - wesprzyjcie Jego Rodzine w walce o normalne zycie...kazdy gest bedzie doceniony :hug:tutaj slow kilka o Franusiu i o samej licytacji http://forum.muratordom.pl/showthrea...niuszka-AUKCJA tutaj mozna wklejac i ogladac fanty http://forum.muratordom.pl/showthrea...4%85damy-fanty tutaj licytacja http://forum.muratordom.pl/showthrea...-Tu-licytujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts