Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marta Ty to naprawde wprowadzisz sie do domu, w ktorym wszystko bedzie dopiete na ostatni guzik! kurcze no co mam napisac...wszystko mi sie u Ciebie podoba!

Marta
mam nadzieje ze nie Masz nic przeciwko, ze i u Ciebie zamieszcze prosbe o pomoc dla naszego forumowego Franusia.

Dziewczynki
Maluch jest wczesniakiem, to synek naszej forumowej kolezanki AgnesK . Franus potrzebuje aparatow sluchowych, zorganizowano aukcje z fantami , zeby pomoc rodzicom zgromadzic potrzebna kwote. Chcialabym Was wszystkich prosic o pomoc dla Franusia - wesprzyjcie Jego Rodzine w walce o normalne zycie...kazdy gest bedzie doceniony :hug:tutaj slow kilka o Franusiu i o samej licytacji

http://forum.muratordom.pl/showthrea...niuszka-AUKCJA

tutaj mozna wklejac i ogladac fanty

http://forum.muratordom.pl/showthrea...4%85damy-fanty

tutaj licytacja

http://forum.muratordom.pl/showthrea...-Tu-licytujemy

dobrze, że to tutaj dziś wrzuciłaś :) napewno się w jakiś sposób przyłaczę :)

Witam wszystkich

wczoraj trafiłam ta ten wątek no i nocka z głowy... Pileknie u Ciebie MarJel i bardzo ciekawie. Ja właśnie skończyłam budowe i zaczynam wykańczanie domu (albo on mnie) i jeżeli pozwolisz to będe do Ciebie zagladała i podglądała bo pomysły masz niesamoite ale obiecuje, że nic nie podkupie za twoimi plecami:-)

Hej!

A ja widziałam obie narzuty "na żywo" u Marty :p.Wydaje mi się,że jasna lepiej wygląda-ładnie uzupełnia się z tapetą :)

Gustowne sa obydwie więc gospodyni może mieć wersję zimową (cięższą) i letnią (lżejszą) :D

Albo wersja jak z pościelą "dziś tak kochanie" (chyba taką widziałyscie?).Pościel jest dwustronna i w zalezności od nastroju żona kładzie pościel napisem do góry :D.Są opcje:

dziś TAK kochanie

dziś NIE kochanie

:D

Marta może się umówić z mężem i tak uzywać narzut ;) :o

A ja bym to odczytała "dziś TAK kochanie" w sensie " w ten sposób " :rotfl:

yokasto :)

:rotfl:

Chodziło mi o taką pościel:

http://sennemarzenie.pl/160/918-posciel-z-kory-160x200-dzisiaj-tak-nie-kochanie.html

Wiem,że jest trochę kiczowata dlatego żadna z forrumowiczek jej nie ma :)

Cześć

Hezelku, ja zawsze o tobie ciepło myślę, w święta też pomyślę:D

Dziewczynki narzuty są dwie,żadnej już nie mogę oddać, ja osobiście wolę tą jasną, ale skoro twierdzicie, że obie są w miarę będę miała na zmianę.

Lady, yokasta:lol2:

blekitna wyślę priw

FanKaPe, :welcome:naprawdę przeczytałaś cały mój wątek?:jawdrop: Miło mi i zapraszam.

Leia, nie kupiłam, obawiam się że może być za duży, mam jeszcze inny na oku, ciągle się jeszcze zastanawiam.... Poczekam chyba aż dojdą kanapy będzie lepiej widać na ile mogę sobie jeszcze pozwolić z innymi meblami.

Karolinka, pytasz w samą porę , zaraz foty balustrady:yes:

Fantastic !!!!!!!!!!!!!

.........................................................

TO JUŻ MOŻECIE ZAMIESZKAĆ :yes::D

( no chyba, że jacyś ludzie się jeszcze kręcą ;)

No kręcą się kręcą i jeszcze tyle do zrobienia:lol2:

Nie wiem:rolleyes: może w grudniu po popołudniu nam się uda :lol2:

PIĘKNIE MARTUSIA :) :) :)

Szklana balustrada jest poprostu BOSKA!!!

Tym bardziej sie ciesze,że na taką właśnie zdecydowałam sie po obu stronach kładki ;) :)

Ehhhh.... teraz to ja bym już nawet z małymi dzieciaczkami nie była w stanie wytrzymać ani jednego dnia!

Jest tak..... ,że poprostu trzeba szybkos sie wprowadzać i cieszyć pięknymi wnętzrami! :)