Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Agwi, dziekuję, a no komódka obowiązkowo musiała być! Na tych fotach to tak wyszło odpustowo jakoś, jakby to powiedzieć na bogato ( tu się świeci, tam się błyszczy:lol2:) ale w rzeczywistości jest bardziej przejrzyście i nie jest tak na sr....ne wszystkiego

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

PIĘKNIE MARTUSIA :) :) :)

Szklana balustrada jest poprostu BOSKA!!!

Tym bardziej sie ciesze,że na taką właśnie zdecydowałam sie po obu stronach kładki ;) :)

Ehhhh.... teraz to ja bym już nawet z małymi dzieciaczkami nie była w stanie wytrzymać ani jednego dnia!

Jest tak..... ,że poprostu trzeba szybkos sie wprowadzać i cieszyć pięknymi wnętzrami! :)

Karolinka musisz wreszcie do mnie przyjechać i ocenić na żywo:yes:

Do balustrad nie mam większych zastrzeżeń, ale na upartego mogłabym się przyczepić do czegoś, ale na tym etapie to już przymykam oko na szczegóły :D

Już miałam odpuścić temat szklanych balustrad i BACHhhhhhhhhhh taki cudeńko PIĘKNE ... mąż się załamie :rotfl:. Poproszę o namiary na wykonawcę i cenę za m, może być na priv.

Pewnie było srylion razy ale padnę jak nie zapytam, możesz napisać co to takiego pięknego zwisa w środku pomiędzy schodami?

majamaki :) Pozwól,że wystąpię w roli rzecznika naszej gospodyni ;) Z tego co mi wiadomo to drzwi z firmy "kozłowski" :)

Martuś!

Barierka szklana REWELACJA.Choć nie jestem zwolenniczką takich konstrukcji u Ciebie wygląda rewelacyjnie :)No i w ogóle fajnie u Ciebie.

Karola!Martuś!

Do miłego zobaczenia :)

Agwi, dziekuję, a no komódka obowiązkowo musiała być! Na tych fotach to tak wyszło odpustowo jakoś, jakby to powiedzieć na bogato ( tu się świeci, tam się błyszczy:lol2:) ale w rzeczywistości jest bardziej przejrzyście i nie jest tak na sr....ne wszystkiego

Nie grzesz KOBIETO ;):D

AAAA zapomniałam Anetko!!! na Franiowej aukcji działam od wczoraj do takich dzieciowych to ja zawsze chętnie:yes:

Niestety WIEM kto mnie wciąż "przelicytowuje" ;) :yes:

A co tam-- kasa idzei na szczytny cel! :)

Nieważne pieniądze-zdrowie najważniejsze :p

MarJel, przywiodły mnie do Ciebie wyluzowane łosie :) super są!

Obejrzałam część Twoich fotek i powiem tylko tyle SZCZENA OPADA!

Naprawdę piękny masz dom!!! Tylko pozazdrościć.

Zaciekawiło mnie też Twoje szkło na ścianie w kuchni (bo to szkło tak?). Co to za kolor? Mogłabyś przysłać mi więcej fotek z bliska? Szczególnie interesują mnie łączenia przy oknie. Planuję (a raczej planowałam, bo mnie fachowcy odstraszyli) zrobić też jakąś szybkę/szkło/lacobel w szarościach. Mam 2 okna w kuchni i boję się, że trochę z tym przedobrzę. U Ciebie wygląda to znakomicie! Powiedziano mi, że jeżeli już to na łączeniach będę musiała zastosować aluminiowe listewki zaślepki - a ja ich nie cierpię i już prawie zrezygnowałam. Jak zobaczyłam jak wygląda to u Ciebie to od razu mi się dzisiaj humor poprawił :) Bardzo Cię proszę o kilka fotek :)

MarJel, przywiodły mnie do Ciebie wyluzowane łosie :) super są!

Obejrzałam część Twoich fotek i powiem tylko tyle SZCZENA OPADA!

Naprawdę piękny masz dom!!! Tylko pozazdrościć.

Zaciekawiło mnie też Twoje szkło na ścianie w kuchni (bo to szkło tak?). Co to za kolor? Mogłabyś przysłać mi więcej fotek z bliska? Szczególnie interesują mnie łączenia przy oknie. Planuję (a raczej planowałam, bo mnie fachowcy odstraszyli) zrobić też jakąś szybkę/szkło/lacobel w szarościach. Mam 2 okna w kuchni i boję się, że trochę z tym przedobrzę. U Ciebie wygląda to znakomicie! Powiedziano mi, że jeżeli już to na łączeniach będę musiała zastosować aluminiowe listewki zaślepki - a ja ich nie cierpię i już prawie zrezygnowałam. Jak zobaczyłam jak wygląda to u Ciebie to od razu mi się dzisiaj humor poprawił :) Bardzo Cię proszę o kilka fotek :)

Ja widziałam te szyby "live" i faktycznie łączenia są niewidoczne :)Bardzo ładnie się ta szyba na scianie prezentuje !

:jawdrop::jawdrop::jawdrop: Dziękuję wszystkim:hug:

To nie ładnie z mojej strony wrzuciłam foty, a zaraz potem zasnęłam:lol2: Obiecuję jutro odpowiedzieć na pytania, wrzucę też fotki z bliska szkła w kuchni. Ledwo patrze na oczy i mogę pisać głupoty,idę spać :sleep:, a że zasnęłam w opakowaniu przy laptopie to na chwilę zajrzałam z ciekawości czy podobał się wam mój odpust :lol2:

Lady dzięki, że mnie zastępujesz:hug:

A miałam jeszcze wrzucić fotki łazienek z dodatkami:bash:, szykujcie w takim razie popcorn na jutro:lol:

:goodnight: