MarJel 17.11.2011 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Agwi, dziekuję, a no komódka obowiązkowo musiała być! Na tych fotach to tak wyszło odpustowo jakoś, jakby to powiedzieć na bogato ( tu się świeci, tam się błyszczy:lol2:) ale w rzeczywistości jest bardziej przejrzyście i nie jest tak na sr....ne wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.11.2011 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 PIĘKNIE MARTUSIA :) Szklana balustrada jest poprostu BOSKA!!! Tym bardziej sie ciesze,że na taką właśnie zdecydowałam sie po obu stronach kładki Ehhhh.... teraz to ja bym już nawet z małymi dzieciaczkami nie była w stanie wytrzymać ani jednego dnia! Jest tak..... ,że poprostu trzeba szybkos sie wprowadzać i cieszyć pięknymi wnętzrami! Karolinka musisz wreszcie do mnie przyjechać i ocenić na żywo:yes: Do balustrad nie mam większych zastrzeżeń, ale na upartego mogłabym się przyczepić do czegoś, ale na tym etapie to już przymykam oko na szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.11.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 to żeś mnie rozbawiła- odpustowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 17.11.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Spoko Martusia może kiedyś będzie okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.11.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 to żeś mnie rozbawiła- odpustowo No mnie teżhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/rofl.gif Cudnie jest i basta! http://imgx.wizaz.pl/forum/images/smilies/tmp/oklaski.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 17.11.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Choć zwolenniczką szklanych balustrad nie jestem, to zbieram szczenę z podłogi BOSKO! To teraz pomalutku kartony pakować i przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 17.11.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 kurcze Marta...jesteś taka przewidywalna ;) wiedziałam , że to będzie ekstraśne :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 17.11.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Już miałam odpuścić temat szklanych balustrad i BACHhhhhhhhhhh taki cudeńko PIĘKNE ... mąż się załamie . Poproszę o namiary na wykonawcę i cenę za m, może być na priv. Pewnie było srylion razy ale padnę jak nie zapytam, możesz napisać co to takiego pięknego zwisa w środku pomiędzy schodami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.11.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Poproszę o namiary na wykonawcę i cenę za m, może być na priv. i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.11.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Marta, ja bym się bała takiej ilości szkła ale u Ciebie wygląda świetnie, nie zmniejsza przestrzeni, dystansu - super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 17.11.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Padłam , jeszcze nie wstałam bo nie chcę , jest pięknie http://emoty.blox.pl/resource/buzki.gif i chyba zostanę wirtualnym dzikim lokatorem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamaki 17.11.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Ach....... Witam, ja ponownie z pytaniem. Proszę Cię podaj mi producenta Twoich drzwi wewnętrznych oraz kolor podłogi w przedpokoju na górze i w sypialni gościnnej. Będę ogromnie wdzięczna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.11.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Marta balustrada przepiękna...szkoda że u mnie już dawno na nią za późno BOSKO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.11.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Moim zdaniem, to nawet na zdjęciach nie wygląda odpustowo! Balustrada - CUDO! Dla takiej, to mogłabym nawet mieć schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 17.11.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 majamaki Pozwól,że wystąpię w roli rzecznika naszej gospodyni Z tego co mi wiadomo to drzwi z firmy "kozłowski" Martuś! Barierka szklana REWELACJA.Choć nie jestem zwolenniczką takich konstrukcji u Ciebie wygląda rewelacyjnie :)No i w ogóle fajnie u Ciebie. Karola!Martuś! Do miłego zobaczenia Agwi, dziekuję, a no komódka obowiązkowo musiała być! Na tych fotach to tak wyszło odpustowo jakoś, jakby to powiedzieć na bogato ( tu się świeci, tam się błyszczy:lol2:) ale w rzeczywistości jest bardziej przejrzyście i nie jest tak na sr....ne wszystkiego Nie grzesz KOBIETO AAAA zapomniałam Anetko!!! na Franiowej aukcji działam od wczoraj do takich dzieciowych to ja zawsze chętnie:yes: Niestety WIEM kto mnie wciąż "przelicytowuje" A co tam-- kasa idzei na szczytny cel! Nieważne pieniądze-zdrowie najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.11.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Pięknie, pięknie i jeszcze raz pięknie.Lampę już dawno zobaczyłam i zachorowałam na nią, tylko nie wiem gdzie wykonawcę tutaj na Śląsku znajdę.Powiedz mi z czego masz schody -jaki to kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hairdresser 17.11.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 MarJel, przywiodły mnie do Ciebie wyluzowane łosie super są! Obejrzałam część Twoich fotek i powiem tylko tyle SZCZENA OPADA! Naprawdę piękny masz dom!!! Tylko pozazdrościć. Zaciekawiło mnie też Twoje szkło na ścianie w kuchni (bo to szkło tak?). Co to za kolor? Mogłabyś przysłać mi więcej fotek z bliska? Szczególnie interesują mnie łączenia przy oknie. Planuję (a raczej planowałam, bo mnie fachowcy odstraszyli) zrobić też jakąś szybkę/szkło/lacobel w szarościach. Mam 2 okna w kuchni i boję się, że trochę z tym przedobrzę. U Ciebie wygląda to znakomicie! Powiedziano mi, że jeżeli już to na łączeniach będę musiała zastosować aluminiowe listewki zaślepki - a ja ich nie cierpię i już prawie zrezygnowałam. Jak zobaczyłam jak wygląda to u Ciebie to od razu mi się dzisiaj humor poprawił Bardzo Cię proszę o kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 17.11.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 MarJel, przywiodły mnie do Ciebie wyluzowane łosie super są! Obejrzałam część Twoich fotek i powiem tylko tyle SZCZENA OPADA! Naprawdę piękny masz dom!!! Tylko pozazdrościć. Zaciekawiło mnie też Twoje szkło na ścianie w kuchni (bo to szkło tak?). Co to za kolor? Mogłabyś przysłać mi więcej fotek z bliska? Szczególnie interesują mnie łączenia przy oknie. Planuję (a raczej planowałam, bo mnie fachowcy odstraszyli) zrobić też jakąś szybkę/szkło/lacobel w szarościach. Mam 2 okna w kuchni i boję się, że trochę z tym przedobrzę. U Ciebie wygląda to znakomicie! Powiedziano mi, że jeżeli już to na łączeniach będę musiała zastosować aluminiowe listewki zaślepki - a ja ich nie cierpię i już prawie zrezygnowałam. Jak zobaczyłam jak wygląda to u Ciebie to od razu mi się dzisiaj humor poprawił Bardzo Cię proszę o kilka fotek Ja widziałam te szyby "live" i faktycznie łączenia są niewidoczne :)Bardzo ładnie się ta szyba na scianie prezentuje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.11.2011 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 :jawdrop: Dziękuję wszystkim:hug: To nie ładnie z mojej strony wrzuciłam foty, a zaraz potem zasnęłam:lol2: Obiecuję jutro odpowiedzieć na pytania, wrzucę też fotki z bliska szkła w kuchni. Ledwo patrze na oczy i mogę pisać głupoty,idę spać , a że zasnęłam w opakowaniu przy laptopie to na chwilę zajrzałam z ciekawości czy podobał się wam mój odpust Lady dzięki, że mnie zastępujesz:hug: A miałam jeszcze wrzucić fotki łazienek z dodatkami:bash:, szykujcie w takim razie popcorn na jutro:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.11.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts