mirela99 03.06.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 MarJel - ja gdzieś zagubiła info dot. łóżka. Możesz pomóc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 03.06.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Mar Jel pufa super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 03.06.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Dziękuję za namiar na stolik Tu same fajne nowości znów, więc zabieram się za oglądanie i wzdychanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 03.06.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Marjelko! Pufa biała bombowa Swoją drogą Pan czytający książkę na łóżku też niczego sobie . A srebrna komódka i ghosty to jest to co tygrysy lubią najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 03.06.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 halo ziemia! Martuśka gdzie Ty się podziewasz ???? Już się stęskniłam, nic swojej galeryjki nie pilnujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.06.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 no właśnie, kota nie ma to myszy harcują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 04.06.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Marjel, co ja mam Ci tu pisać, po prostu wszystko bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 04.06.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 No właśnie-gdzie ten kot?A raczej kocica,bo myszki po całości zaraz zaczną się panoszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.06.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Pewnie siedzi w nowym domku i oswaja sie z nowym lokum;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 05.06.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 albo spędza gdzieś miło wekendzik:D i odpoczywa od prac i tłoku budowlano-remintowego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waclau 05.06.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Biała sypialnia super!, ponadczasowa i można poszaleć z kolorem, choć w twoim wydaniu wygląda bardzo elegancko. Fiolet jest chwilowy, więc nie żałuj. Czy będziesz tak uprzejma i napiszesz gdzie ją zamówiłaś i jaka to firma. Dziękuję i pozdrawiam! Czekam na dalsze fotki.a jeszcze jedno gdzie kupiłaś listwy przypodłogowe, czy to drewno? jakiej wysokości?oraz drzwi wewnętrzne to lakier połysk? robione na zamówienie? czy gotowe? oraz proszę o fotkę drzwi wejściowych?szalejesz już w ogrodzie? (do Twoich wnętrz pasowałby minimalizm i na zewnątrz)u mnie rosną mury , więc sadzę , sadzę i końca nie widać...a kocham bauhaus i minimalizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 05.06.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 A może MarJel kartony przewozi , kiedy będą zdjęcia domu z zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justus67 05.06.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Salonowe płytki sa cudne podaj prosze nazwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 05.06.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 justus tutaj link do płytek: http://www.modnalazienka.pl/index.php?main_page=product_info&cPath=69_76&products_id=4107 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.06.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 MarJelka zniknełaś... ale jutro o 19 masz się znaleść najpóźniej! ..... u mnie oczywiście, mam nadzieję,że pamiętasz Buźka :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.06.2011 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Jeny, ale się zapuściłam:eek: Nie mogę niestety powiedzieć, że odpoczywałam, więc wybaczcie moją chwilową niedyspozycję. A i nie zwoziłam kartonów i się nie przeprowadziłam:P Żartownisie moje:P bdan, wysokość u mnie od podłogi do sufitu ok.2.8m, natomiast salon+ jadalnia to ok.50m+hol obok 22m mirela, zdjęcia łóżka do sypialni, które wkleiłam ostatnio to kler, natomiast ja zamówiłam na ten wzór łóżko i pufę u tapicera. Za dwa tyg. jak przyjdzie łóżko będę mogła powiedzieć więcej czy warto było:rolleyes: waclau Listwy przypodłogowe, drzwi wewnętrzne i zewnętrzne zamawiałam w jednej firmie w Lublinie - Drzwi Kozłowski, wszystko na zamówienie pod wymiar. Białe listwy drewniane mają 10cm. i dębowe 8cm. długości. Drzwi wew. nie są w pełnym połysku, ale też nie matowe, ciężko mi określić, zależało mi najbardziej żeby były białe:lol2: U mnie ogród jeszcze w fazie ruiny, gruzu i pobojowiska:eek: Drzwi zewnętrzne (dysponuję tylko starą fotką) Mój dom z zewnątrz nie jest nowoczesny, to i drzwi bardziej klasyczne. http://img26.imageshack.us/img26/7289/dsc0001hy.jpg Uploaded with ImageShack.us justus67 gres na dole to opoczno lazio bianco, poler 59.3x59.3, widzę że te płytki cieszą się powodzeniem Karolcia, jutro lub pojutrze kończą mi remont w pracy, więc cały dzień będę się z powrotem zwozić, ale na 19.00 melduję się u Ciebie choćby nie wiem co:lol: Mam nadzieje że Lady też przybędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.06.2011 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Chyba nie było mowy jeszcze o gabinecie, na razie czekam na fototapetę na jedną całą ścianę, która powinna być lada dzień, nie mam jeszcze do końca koncepcji jaka będzie reszta czyli biurko i regały na książki, na pewno w rogu będzie fotel i nad nim lampa, coś podobnego do tych ze zdjęcia:)Dlaczego Londyn?, otóż z tym miejscem związana jest praca mojego mężusia:D http://img687.imageshack.us/img687/9879/stockphotoredbus1675861.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img864.imageshack.us/img864/6152/thumb4b0920963b25f.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img803.imageshack.us/img803/8996/image9x1lc.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.06.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Duza to fototapeta ? Muszę w końcu swoją tez zamówić, wtedy tą łązienkę będę miała od a-z skończoną. Sami będzie ja kleić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 06.06.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Hej Marjelko! Fajnie,że już jesteś :)Ciekawe co ciekawego robiłaś przez łikend .Mam nadzieję,że wieczorem Nam opowiesz Ja oczywiście stawiam się o 19 u Karoli,tylko niestety lekko niedysponowana :(Przesadziłam z klimatyzacją+moje skłonności+zimne piwo w upał=zapalenie zatok.I antybiotyki biorę :wr.Więc niestety pozostanie mi pewnie wypić jednego symbolicznego drinka (odrobiny przyjemności sobie nie odmówię ) Ale i tak dla mnie ważniejsze z "kim",a nie "co".W miłym towarzystwie i przy wodzie mogę się dobrze bawić Do miłego zobaczenia u Karoli! (sorry za prywatę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 06.06.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 A fototapeta wiesz,że super .Nie będę Ci kadzić Fajny fotel,wygląda na bardzo wygodny Odrobina miejsca na tematy budowlane,zeby nie było,że my tylko o tych drinkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts