kakusek 17.11.2011 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Marta co ja moge jeszcze dodac -REWELACJA http://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gif Szklana barierka taka jak ja sobie wyobrazałam a najbardziej podoba mi sie ujecie zrobione z półpietra To szkłojest lekko zielonkawe tak jak u anuli? Masz przepiekny i bardzo przestronny dom ale mysle ze skoro tak dobrze poszła Ci ta budowa na tej jednej nie poprzestaniesz Strasznie mi sie podoba kolor tych Twoich schodów wiec jak bedziesz miala pod reka nazwe bejcy i lakieru to bede wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.11.2011 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 szykujcie w takim razie popcorn na jutro:lol: To ja sobie budzik nastawię, żebym nie przegapiła...http://emoty.blox.pl/resource/7_11_1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.11.2011 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Martus , Dziewczynki I love You za to ze wlaczylyscie sie do aukcji:hug::hug: schody...:jawdrop::jawdrop:Marta no pieknie bedziecie mieszkac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.11.2011 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 A miałam jeszcze wrzucić fotki łazienek z dodatkami:bash:, szykujcie w takim razie popcorn na jutro:lol: Już jest jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.11.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Już jest jutro Tylko poczekaj z tym popcornem, bo do wieczora to Cię zemdli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 18.11.2011 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 o rany, jak pięknie! http://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 18.11.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Choć zwolenniczką szklanych balustrad nie jestem, to zbieram szczenę z podłogi BOSKO! To ja się pod anną w 100% podpisuję. Szałowa ta balustrada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 18.11.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 balustrada piekna... tak lekka schody również bardzo bardzo piekne, właśnie takie identyczne chce zrobić u siebie juz je zapisałm do swoich inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 18.11.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Ja też sie do aukcji dołączyłąm i serdecznie namawiam na pyszne nalewki domowej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.11.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Przepięknie wyszła ta balustrada! Żadnego odpustu to ja tam nie widzę u Ciebie Wszystko super gra ze sobą i aż żal, że te wnętrza stoją puste! Czekam na wieczorne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 18.11.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 No Martuśka czekamy na świeżutkie foteczki Tylko nie czekaj z fotkami do późnego wieczoru bo sie niestrawności od ilości pocornu nabawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FanKaPe 18.11.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Balustrada CUDOWNA :jawdrop: aż zaczynam żałowac że wmoim domu nie dędzie schodów. Jesteś moim niedoścignionym wzorem wszystko idealnie dopasowane. W moim domu chciała bym miec chociaż w połowie tak pięknie jak Ty.......... Ach nie mogę oderwac oczu od Twoich wnętrz BAJKA!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamka 18.11.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Uploaded with ImageShack.us http://img684.imageshack.us/img684/893/dsc0772n.jpg Co to za plytki na podlodze?...piekne schody z balustrada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 18.11.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Kamka...Marta ma Lazio Bianco z Opoczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 18.11.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Martusia, balustrada bajka, Twoje płytki podłogowe robią furrorę Dobrze, że mieszkam daleko bo siedziałabym u Ciebie codziennie. Pozdrowionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.11.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Martusia, po raz kolejny nie zawiodlas naszych oczekiwan...zawsze spodziewamy sie, ze bedzie ł-a-a-a-a-a-ł,no i jest! Ja nie mam w domu schodow, ale gdybym miala-bylyby takie jak Twoje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 18.11.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 aaa ostatnio zauważyłam u Ciebie lampę SIENA w biblioteczce, taką samą kupiłam jakiś czas temu do sypialni razem z kinkietami. Powiedz mi jakie światło daje? Jakbyś była w stanie zrobić zdjęcie wieczorkiem tej lampie to byłoby super, wiem że w pełni nie odda to klimatu, ale spróbuj. Bardzo Ci dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.11.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Tylko poczekaj z tym popcornem, bo do wieczora to Cię zemdli Ejże, ale nie było mowy o tym, że dopiero wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.11.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Martusia - przychodzę z letka spóźniona;) ale cała zachwyconahttp://emoty.blox.pl/resource/jump.gif - no BOSKO po prostu wyglądają te schody:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 18.11.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Czekamy więc do wieczora na zdjęcia Martuś!Pomimo,że byłam u Ciebie _i widziałam na żywo najładniejszy dom na FM to i tak czekam ,bo lubię oglądać zdjęcia i nowości które sie u Ciebie pojawiają . Wtorek i spotkanie coraz bliżej :yes: Marta!Wysyłam Ci priva - bo jeszcze chrypię i nie lubię rozmawiać z tym chrypiącym głosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts