Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Marta co ja moge jeszcze dodac -REWELACJA http://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gif

Szklana barierka taka jak ja sobie wyobrazałam a najbardziej podoba mi sie ujecie zrobione z półpietra :D To szkłojest lekko zielonkawe tak jak u anuli?

Masz przepiekny i bardzo przestronny dom ale mysle ze skoro tak dobrze poszła Ci ta budowa na tej jednej nie poprzestaniesz :p Strasznie mi sie podoba kolor tych Twoich schodów wiec jak bedziesz miala pod reka nazwe bejcy i lakieru to bede wdzieczna :yes:

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Balustrada CUDOWNA :jawdrop::jawdrop: aż zaczynam żałowac że wmoim domu nie dędzie schodów.

Jesteś moim niedoścignionym wzorem wszystko idealnie dopasowane. W moim domu chciała bym miec chociaż w połowie tak pięknie jak Ty..........

Ach nie mogę oderwac oczu od Twoich wnętrz

BAJKA!!!!!!!!!!!!!!!!

aaa ostatnio zauważyłam u Ciebie lampę SIENA w biblioteczce, taką samą kupiłam jakiś czas temu do sypialni razem z kinkietami. Powiedz mi jakie światło daje? Jakbyś była w stanie zrobić zdjęcie wieczorkiem tej lampie to byłoby super, wiem że w pełni nie odda to klimatu, ale spróbuj. Bardzo Ci dziękuję.

Czekamy więc do wieczora na zdjęcia :)

Martuś!Pomimo,że byłam u Ciebie _i widziałam na żywo najładniejszy dom na FM to i tak czekam ,bo lubię oglądać zdjęcia i nowości które sie u Ciebie pojawiają :p.

Wtorek i spotkanie coraz bliżej :yes: :yes: :yes:

Marta!Wysyłam Ci priva - bo jeszcze chrypię i nie lubię rozmawiać z tym chrypiącym głosem :(