kakusek 18.11.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 MarJel az dziw ze jeszcze nie wychaczyli Twojego domku do jakiegos pisma wnetrzarskiego-mysle ze niedlugo dostaniesz taka propozycje Co to za "obraz" na prawej scianie w lazience?Bardzo ciekawie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.11.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 O mamuniu, ta łazienka ma fajny klimat już taka wypasiona jest fajnie No już bardziej być nie mogła, chyba ciut przesadziłam najpierw odpust, a teraz Las Vegas nocą , O rany! Hezelku kofam, kofam, no co ty! ja jestem wierna jak pies:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.11.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Ja tylko powiesiłabym ręcznik odwrotnie, to znaczy tym dłuższym bokiem na wieszaczku. Wiem, że oni zawsze haczyki robia na krótszym boku, ale na tym dłuższym wygląda lepiej. Taki szczegół ode mnie nie no Marta mus to poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.11.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 O żesz!http://forum.barcis.pl/images/smilies/oooo.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/oooo.gif Pięknie wypasiona i na bogato:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.11.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Ja tylko powiesiłabym ręcznik odwrotnie, to znaczy tym dłuższym bokiem na wieszaczku. Wiem, że oni zawsze haczyki robia na krótszym boku, ale na tym dłuższym wygląda lepiej. Taki szczegół ode mnie Już od męża dostałam bure, że muszę wieszaki w ręcznikach poprzeszywać, kto by pomyślał że takie detale zauważa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.11.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 nie no Marta mus to poprawić Ha, ha, ha, a Ty to niby którym bokiem wieszasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.11.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Ha, ha, ha, a Ty to niby którym bokiem wieszasz? a ja mam przełożony przez uchwyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 18.11.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 ale ładnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jaką ma powierzchnię ta łazienka ? a czy pod blatem będzie druga szufladka ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.11.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 (edytowane) a ja mam przełożony przez uchwyt No ja też, ale tym dłuższym bokiem, bo na nim nie ma haczyka P.S. Wiatrołapu nie skomentowałaś Edit: Skumałam Ty masz te koła i na nich wiszą ręczniki, tak? U mnie są uchwyty takie jak u Marty, ale ręczniki też przewieszone, bez haczyków. Ale namotałam Edytowane 18 Listopada 2011 przez anna-maria3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.11.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 i ja też Olka! kto od pierwszych stron twojego dziennika jest zawsze z tobą, no kto? ja się pytam?! W dupę dać? No! Ty jesteś moja pierwsza:hug:, no nie jedyna;), ale to forum już tak ma:lol2: Zaglądałam, wiem o stolarzu:yes:, miałam nadzieję że mówisz o moim:lol2:, ale w ostatniej chwili zaczaiłam że ci namiaru nie dawałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.11.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Ja nawet nie zauważyłam ręcznika, musiałam wracać do fotek Marta, piękne to Las Vegas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.11.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Pięknie. Przepięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.11.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 nooormalnie francja-elegancja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.11.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 (edytowane) MarJel az dziw ze jeszcze nie wychaczyli Twojego domku do jakiegos pisma wnetrzarskiego-mysle ze niedlugo dostaniesz taka propozycje Co to za "obraz" na prawej scianie w lazience?Bardzo ciekawie wyglada Kaka,kochana nie żartuj z tym pismem:lol2: Mówisz o moim grzejniku? Edytowane 29 Lutego 2012 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.11.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Olus, dobrze ze sie skumałysmy-to jakos sie MarJelka podzielimy:yes:Kibelek, to jest taaaaki, ze.............mam ochote oddac swoje szare plytki-jak sie tak napatrzylam:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.11.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Mówisz o moim grzejniku? a ja myślałam że to jakieś okno w potrójnej ramie, ale o obrazie nie pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.11.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 jak zwykle cudnie i już żałuję, że nie uparłam się, aby zrobić na dole biało-czarną łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.11.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Kaka,kochana nie żartuj z tym pismem:lol2: Mówisz o moim grzejniku? To jest enix-zgadlam? Prawie go kupilam do spa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.11.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 ale ładnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jaką ma powierzchnię ta łazienka ? a czy pod blatem będzie druga szufladka ???? Dziękuję :no:nie będzie. Łazienka ma 3 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 18.11.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 (edytowane) Mówisz o moim grzejniku? a ja się chciałam zapytać czy to jedyne szare okno w domu świetny grzejnik ....................................... o żesz, ja to mam wzrok...nawet szybę tam zobaczyłam...i odbicie w niej Edytowane 18 Listopada 2011 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts