MarJel 18.11.2011 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 ależ tu dziś gwarno....., Marta zajrzałam i spać mi się odechciało:) teraz pół nocy będę marzyć... ehhhh Nio:D A ja przerzucam fotki na pierwszą stronę, coby te najbardziej aktualne były w jednym miejscu i też mi się spać jeszcze nie chce. Oldzia życzę spełnienia tych marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 18.11.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Martunia to Mikołaj zawita juz do nowego domku czy odwiedzi Was jeszcze w starym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.11.2011 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 no to git! a zadowo;enie jestescie z kostki, tzn wiem, ze jakies perturbacje byly...Masz fotki? Niby jesteśmy:p tzn. fachowcy jacyś tacy powolni byli i przez nich ledwo zdążyliśmy z tarasem i schodami zewnętrznymi, za nim zaczęły się przymrozki. Kiedyś zrobiłam fotki, ale kostka zasypana cała piachem i mało widać. Wrzucę jak to wszystko uporządkujemy bardziej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.11.2011 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Martunia to Mikołaj zawita juz do nowego domku czy odwiedzi Was jeszcze w starym ? Znając nas różnie może być, ale chyba przeginamy trochę, nie? Nic nie obiecuję, ale postaramy się Mikołaja przyjąć w nowym domku:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.11.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 no czekam bo bardzo jestem ciekawa efektu! najwazniejsze ze skonczyli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.11.2011 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 no czekam bo bardzo jestem ciekawa efektu! najwazniejsze ze skonczyli! Mi się twoja bardziej podoba! Poważnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.11.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 ja jeszcze nie mam zdania - Twojej nie widzialam a moja w powijakach, choc co nieco juz sie wylania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 18.11.2011 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 [quote ale chyba przeginamy trochę, nie? Tyci, tyci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 18.11.2011 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Nio:D A ja przerzucam fotki na pierwszą stronę, coby te najbardziej aktualne były w jednym miejscu i też mi się spać jeszcze nie chce. Oldzia życzę spełnienia tych marzeń Martuś dzięki kochana:hug: ostatnimy czasy takie słowa - jak lekarstwo:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 18.11.2011 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 (edytowane) Jak kogos chcecie zacytowac wlaczacie ODPOWIEDZ Z CYTATEM? Czy mozna zacytowac czyjas wypowiedz robiac EDYCJE POSTA i jesli chce cytowac tylko fragment wypowiedzi moge wykasowywac tekst w tej odpowiedzi z cytatem? Edytowane 18 Listopada 2011 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.11.2011 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Oldzia nic lepiej nie jest? Kaka wciskasz pod moim postem odpowiedz z cytatem i tyle:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 18.11.2011 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Oldzia nic lepiej nie jest? Kaka wciskasz pod moim postem odpowiedz z cytatem i tyle:eek: Do tego juz doszlam ale gdym chciala zacytowac tylko fragment? Albo po wyslaniu posta cos dodac lub zacytowac druga osobe?Da sie to zrobic w jednym poscie po edycji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 18.11.2011 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Oldzia a cos sie stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.11.2011 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Do tego juz doszlam ale gdym chciala zacytowac tylko fragment? Albo po wyslaniu posta cos dodac lub zacytowac druga osobe?Da sie to zrobic w jednym poscie po edycji ? Ja też nie umiem cytować parę osób na raz:(, a fragment potrafię, ja robię tak że kasuję co mi nie potrzeba, ale nie można skasować na początku i na końcu, napisu w nawiasie zrozumiałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 18.11.2011 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Oldzia nic lepiej nie jest? ogólnie nie jest aż tak tragicznie.... chodzi o to, że ostatnio smutki mnie biorą i mam starsznie mieszane myśli..... Znasz moją sytuację - wiem, że potrzeba na wszytko czasu, ale co ja zrobie, że taka w gorącej wodzie kąpana jestem;) Ps. strasznie ciekawa Twojej kostki jestem...... , a pomysł ze zdjęciami super:yes: nie trza będzie dużo szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 18.11.2011 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Oldzia a cos sie stało? kakusku nic sie strasznego nie stało - nie myślcie sobie.... mam czas na marudzenie;) a tak serio trochę przerasta mnie ta cała sytuacja , chyba za długo byłam poza domem:eek: zaczynam nowy etap w życiu - nie ja pierwsza i nie ostatnia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 18.11.2011 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 zrozumiałaś? Zobaczymy a jednak cos wykasowalam za duzo -a przeciez zostawilam nawiasy hehehe No coz pocwicze troche na Twoim watku i zrobie Ci pewnie z lekka bałaganu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 18.11.2011 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 kakusku nic sie strasznego nie stało - nie myślcie sobie.... mam czas na marudzenie;) a tak serio trochę przerasta mnie ta cała sytuacja , chyba za długo byłam poza domem:eek: zaczynam nowy etap w życiu - nie ja pierwsza i nie ostatnia;) Oldzia jak zaczniesz wykonczeniowke nie bedziesz miec czasu na marudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 18.11.2011 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Oldzia jak zaczniesz wykonczeniowke nie bedziesz miec czasu na marudzenie no udało Ci się zacytowac:D no może i tak, ale gorzej będzie jak kasa za szybko zacznie się kończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.11.2011 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Oldzia każda z nas chyba w gorącej wodzie kąpana i każda by chciała wszytko mieć już i teraz;)Nic nowego nie napiszę, ale wiesz że zdrowie najważniejsze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts