Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

ależ tu dziś gwarno....., Marta zajrzałam i spać mi się odechciało:) teraz pół nocy będę marzyć... ehhhh :eek:

Nio:D

A ja przerzucam fotki na pierwszą stronę, coby te najbardziej aktualne były w jednym miejscu i też mi się spać jeszcze nie chce.

Oldzia życzę spełnienia tych marzeń:hug:

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no to git! a zadowo;enie jestescie z kostki, tzn wiem, ze jakies perturbacje byly...Masz fotki?

Niby jesteśmy:p tzn. fachowcy jacyś tacy powolni byli i przez nich ledwo zdążyliśmy z tarasem i schodami zewnętrznymi, za nim zaczęły się przymrozki. Kiedyś zrobiłam fotki, ale kostka zasypana cała piachem i mało widać.

Wrzucę jak to wszystko uporządkujemy bardziej:yes:

Do tego juz doszlam ale gdym chciala zacytowac tylko fragment? Albo po wyslaniu posta cos dodac lub zacytowac druga osobe?Da sie to zrobic w jednym poscie po edycji ?

Ja też nie umiem cytować parę osób na raz:(, a fragment potrafię, ja robię tak że kasuję co mi nie potrzeba, ale nie można skasować na początku i na końcu, napisu w nawiasie zrozumiałaś?

Oldzia nic lepiej nie jest? :(

ogólnie nie jest aż tak tragicznie.... chodzi o to, że ostatnio smutki mnie biorą i mam starsznie mieszane myśli..... Znasz moją sytuację - wiem, że potrzeba na wszytko czasu, ale co ja zrobie, że taka w gorącej wodzie kąpana jestem;)

Ps. strasznie ciekawa Twojej kostki jestem...... , a pomysł ze zdjęciami super:yes: nie trza będzie dużo szukać;)

kakusku nic sie strasznego nie stało - nie myślcie sobie.... mam czas na marudzenie;) a tak serio trochę przerasta mnie ta cała sytuacja , chyba za długo byłam poza domem:eek: zaczynam nowy etap w życiu - nie ja pierwsza i nie ostatnia;)

Oldzia jak zaczniesz wykonczeniowke nie bedziesz miec czasu na marudzenie :)