Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Toście sie dogadały,Dziewuszki:D Martulka, my to chyba stanowimy zagrożenie dla otoczenia tym naszym zamotaniem,co?:lol2:

:rotfl:

o jezusiczku... faktycznie:o Jak to przesłać potem?:o eeee, potem będziemy się martwić;) Ja mam przecież jeszcze tyyyyle czasu do przeprowadzki - kto wie, może pojadę po nią;) A gdzie ty tak w ogóle mieszkasz?:)

Ja dopiero zauważyłam... Ty tam w tle na drzwiach masz lustro?

Ręcznik w łazience przewieszony? :lol2:

Tak Aneczko lustro:yes: Te drzwi prowadzą do garażu i pewnie w okresie zimowym częściej będę korzystać z tych, ponieważ jestem drajwer, a parkować zamierzam w garażu.

Wiadomo lustro się przyda.

Aniu nie ręczniki tylko ręcznik :p, tylko w czarnej wisi nie tak jak należy:D nadal wisi tak samo :lol2:

kakusku nic sie strasznego nie stało - nie myślcie sobie.... mam czas na marudzenie;) a tak serio trochę przerasta mnie ta cała sytuacja , chyba za długo byłam poza domem:eek: zaczynam nowy etap w życiu - nie ja pierwsza i nie ostatnia;)
oldzia pewnie ,że ty nie pierwsza i nie ostatnia. każdy tak ma. ale trzeba iśc do przodu.za miesiąc te problemy będa w ogóle nie istotne. szkoda dziewczyno zdrowia. mysl pozytywnie

Uploaded with ImageShack.us

http://img684.imageshack.us/img684/893/dsc0772n.jpg

Co to za plytki na podlodze?...piekne schody z balustrada :)

ej no Kamka, chciałam Martę wyręczyć i zaraz po twoim poście podpowiedziałam Ci jakie to płytki :) bo wiesz...ja Marty dziennik wertuję w tę i z powrotem tak mi się wszystko podoba, dlatego jestem w temacie :D

Marta jakiej długości konsoli szukasz ? na ten hol na górze ? nadal nie kupiłaś, może coś już masz ? i w takim stylu jak tamta co okazała się za długa ?

edit: znalazłam taką za 649 zł...w dwóch wymiarach...wygląda identycznie jak tamta, ale jest tańsza chyba :) wkleić tu linka do niej ???

Edytowane przez Leia

Marta jakiej długości konsoli szukasz ? na ten hol na górze ? nadal nie kupiłaś, może coś już masz ? i w takim stylu jak tamta co okazała się za długa ?

edit: znalazłam taką za 649 zł...w dwóch wymiarach...wygląda identycznie jak tamta, ale jest tańsza chyba :) wkleić tu linka do niej ???

Może lepiej wklej mi na priwa;):hug:

Chyba podejrzewam o której piszesz, ale jest w tej chwili niedostępna, ale wklej jakby co, bo nie jestem pewna że o tej samej piszemy.

Konsola może być różnych wymiarów bo ona idzie pod galerie zdjęć, to stolik rtv nie może być za duży:yes:

A propos konsoli... Pytałaś w tych meblach stylowych? Czy kupujesz te droższe? Doszłaś, skąd taka różnica w cenie?

Aniu w meblach stylowych nie pytałam, ale tą konsolę i stolik rtv, przez przypadek znalazłam na innej stronie o wiele tańsze, ale chwilowo są niedostępne, piszą jednak że dostawa niebawem..... Chcesz namiar?

Dzięki za info o wyposażeniu łazienki :hug:

drajwer[/i], a parkować zamierzam w garażu.

Wiadomo lustro się przyda.

Cóż za rozpusta! Nie dość, że ma garaż, to jeszcze parkować w nim zamierza :rotfl:

I w lustrze się będzie przeglądać :rotfl:

Co to się z tym światem porobiło, proszę państwa!

Dzięki za info o wyposażeniu łazienki :hug:

Cóż za rozpusta! Nie dość, że ma garaż, to jeszcze parkować w nim zamierza :rotfl:

I w lustrze się będzie przeglądać :rotfl:

Co to się z tym światem porobiło, proszę państwa!

Co nie:lol2: Nie długo będę sobie kazała do siebie mówić Pani MarJel :lol2::rotfl::lol2: