MagdaZZZ 20.11.2011 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 nie, nie, ja je włożę do pudełka:lol2: Ale luzem, w gazetach, bez tej tektury, do której są przymocowane... no to się dogadałyśmy:rotfl: Widzę u mnie dziś z komunikacją średnio:roll: Idę chyba spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.11.2011 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 (edytowane) aaaaa to ja raczej taki czajnik:lol2: To czym ty się przejmujesz, skoro w pudełku to miodzio, jak widzisz ja i w kopercie biorę je w ciemno:D Ja taż spadam spać Edytowane 20 Listopada 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.11.2011 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 a bo pomyślałam, że może ci zależy, żeby do świąt tak w tym czerwonym kartoniku postały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 20.11.2011 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Toście sie dogadały,Dziewuszki:D Martulka, my to chyba stanowimy zagrożenie dla otoczenia tym naszym zamotaniem,co? Madzia,ciekawe jak ja Ci ta lustrzana ramke wyślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.11.2011 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Toście sie dogadały,Dziewuszki:D Martulka, my to chyba stanowimy zagrożenie dla otoczenia tym naszym zamotaniem,co? o jezusiczku... faktycznie:o Jak to przesłać potem? eeee, potem będziemy się martwić Ja mam przecież jeszcze tyyyyle czasu do przeprowadzki - kto wie, może pojadę po nią A gdzie ty tak w ogóle mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamka 21.11.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Uploaded with ImageShack.us http://img684.imageshack.us/img684/893/dsc0772n.jpg Co to za plytki na podlodze?...piekne schody z balustrada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.11.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Ja dopiero zauważyłam... Ty tam w tle na drzwiach masz lustro? Ręcznik w łazience przewieszony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.11.2011 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Co to za plytki na podlodze?...piekne schody z balustrada Jednak ominęłam post sorki Kamka, ale ja już tak mam Hezel, Madzia Kamka płytki to opczno lazio bianco poler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.11.2011 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Ja dopiero zauważyłam... Ty tam w tle na drzwiach masz lustro? Ręcznik w łazience przewieszony? Tak Aneczko lustro:yes: Te drzwi prowadzą do garażu i pewnie w okresie zimowym częściej będę korzystać z tych, ponieważ jestem drajwer, a parkować zamierzam w garażu. Wiadomo lustro się przyda. Aniu nie ręczniki tylko ręcznik , tylko w czarnej wisi nie tak jak należy:D nadal wisi tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.11.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 kakusku nic sie strasznego nie stało - nie myślcie sobie.... mam czas na marudzenie;) a tak serio trochę przerasta mnie ta cała sytuacja , chyba za długo byłam poza domem:eek: zaczynam nowy etap w życiu - nie ja pierwsza i nie ostatnia;)oldzia pewnie ,że ty nie pierwsza i nie ostatnia. każdy tak ma. ale trzeba iśc do przodu.za miesiąc te problemy będa w ogóle nie istotne. szkoda dziewczyno zdrowia. mysl pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.11.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Aniu nie ręczniki tylko ręcznik , tylko w czarnej wisi nie tak jak należy:D nadal wisi tak samo Oj, Martuś, coś Ci się w oczach mieni Ja napisałam przeca RĘCZNIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.11.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 marjelko /B]jak już są balustrady , to kiedy sie wprowadzacie? czy coś ominęłąm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 21.11.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Uploaded with ImageShack.us http://img684.imageshack.us/img684/893/dsc0772n.jpg Co to za plytki na podlodze?...piekne schody z balustrada ej no Kamka, chciałam Martę wyręczyć i zaraz po twoim poście podpowiedziałam Ci jakie to płytki bo wiesz...ja Marty dziennik wertuję w tę i z powrotem tak mi się wszystko podoba, dlatego jestem w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 21.11.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 (edytowane) Marta jakiej długości konsoli szukasz ? na ten hol na górze ? nadal nie kupiłaś, może coś już masz ? i w takim stylu jak tamta co okazała się za długa ? edit: znalazłam taką za 649 zł...w dwóch wymiarach...wygląda identycznie jak tamta, ale jest tańsza chyba wkleić tu linka do niej ??? Edytowane 21 Listopada 2011 przez Leia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.11.2011 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Oj, Martuś, coś Ci się w oczach mieni Ja napisałam przeca RĘCZNIK A faktycznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.11.2011 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Marta jakiej długości konsoli szukasz ? na ten hol na górze ? nadal nie kupiłaś, może coś już masz ? i w takim stylu jak tamta co okazała się za długa ? edit: znalazłam taką za 649 zł...w dwóch wymiarach...wygląda identycznie jak tamta, ale jest tańsza chyba wkleić tu linka do niej ??? Może lepiej wklej mi na priwa;) Chyba podejrzewam o której piszesz, ale jest w tej chwili niedostępna, ale wklej jakby co, bo nie jestem pewna że o tej samej piszemy. Konsola może być różnych wymiarów bo ona idzie pod galerie zdjęć, to stolik rtv nie może być za duży:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.11.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 A propos konsoli... Pytałaś w tych meblach stylowych? Czy kupujesz te droższe? Doszłaś, skąd taka różnica w cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.11.2011 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 A propos konsoli... Pytałaś w tych meblach stylowych? Czy kupujesz te droższe? Doszłaś, skąd taka różnica w cenie? Aniu w meblach stylowych nie pytałam, ale tą konsolę i stolik rtv, przez przypadek znalazłam na innej stronie o wiele tańsze, ale chwilowo są niedostępne, piszą jednak że dostawa niebawem..... Chcesz namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.11.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Dzięki za info o wyposażeniu łazienki drajwer[/i], a parkować zamierzam w garażu. Wiadomo lustro się przyda. Cóż za rozpusta! Nie dość, że ma garaż, to jeszcze parkować w nim zamierza I w lustrze się będzie przeglądać Co to się z tym światem porobiło, proszę państwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.11.2011 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Dzięki za info o wyposażeniu łazienki Cóż za rozpusta! Nie dość, że ma garaż, to jeszcze parkować w nim zamierza I w lustrze się będzie przeglądać Co to się z tym światem porobiło, proszę państwa! Co nie:lol2: Nie długo będę sobie kazała do siebie mówić Pani MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts