Leia 22.11.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Marta, może taka lampka do gabinetu ? http://www.fmix.pl/zdjecie/2977822/l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.11.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Marta - ta konsola ... na PW da się przesłać namiar ? Szukam czegoś i się nie potrafię zdecydować.Jak się wkurzę to stolarza zagadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 22.11.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Oba boskie zestawy, i Icona, i Brillante - mam Iconę, chciałabym mieć i ten drugi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 22.11.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 oldzia pewnie ,że ty nie pierwsza i nie ostatnia. każdy tak ma. ale trzeba iśc do przodu.za miesiąc te problemy będa w ogóle nie istotne. szkoda dziewczyno zdrowia. mysl pozytywnie monika996 dzięki za pocieszenie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 22.11.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Marta czajniki oba ładne:yes: wiem, że nie pomogłam ale cóż ja za to mogę, że kazesz nam wybierac z pośród tak ładnych rzeczy:cool: Zestaw obiadwy bardzo ładny - prosty i elegancki. Sama w NO kompletwałam serwis w podobnym stylu;) brakuje mi jeszcze wazy....., ale to będę musiała pewnie dokupić w PL:) Ps. no to kiedy wkońcu ta przeprowadzka??? a z tą datą 2012 to lekko przegiełaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.11.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Ja stawiam na pierwszy zestaw czajnikowy, obawiam sie ze ten drugi szybko sie znudzi. Marta a znasz to? http://www.portform.pl/ser-pol-41-Grand-Cru.html ja od jakiegoś czasu powolutku kompletuję grand cru może do emerytury dam radę, w końcu już tak dużo czasu mi nie zostało ale nie spocznę, póki nie kupię wszystkich elementów zestawu :rooleyes: właśnie sobie zwizualizowałam siebie jako staruszkę, która oddaje ostatnie tchnienie z solniczką - ostatnim elementem zestawu - w ręku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.11.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 ja od jakiegoś czasu powolutku kompletuję grand cru może do emerytury dam radę, w końcu już tak dużo czasu mi nie zostało ale nie spocznę, póki nie kupię wszystkich elementów zestawu :rooleyes: właśnie sobie zwizualizowałam siebie jako staruszkę, która oddaje ostatnie tchnienie z solniczką - ostatnim elementem zestawu - w ręku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 22.11.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 ja od jakiegoś czasu powolutku kompletuję grand cru może do emerytury dam radę, w końcu już tak dużo czasu mi nie zostało ale nie spocznę, póki nie kupię wszystkich elementów zestawu :rooleyes: właśnie sobie zwizualizowałam siebie jako staruszkę, która oddaje ostatnie tchnienie z solniczką - ostatnim elementem zestawu - w ręku To co już uciułałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.11.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 ja od jakiegoś czasu powolutku kompletuję grand cru może do emerytury dam radę, w końcu już tak dużo czasu mi nie zostało ale nie spocznę, póki nie kupię wszystkich elementów zestawu :rooleyes: właśnie sobie zwizualizowałam siebie jako staruszkę, która oddaje ostatnie tchnienie z solniczką - ostatnim elementem zestawu - w ręku Elena padlam:lol2: ale pamietam, ze Ty tez wielka fanka grand cru jestes:lol2: Oldzia piszesz ze w No mieszkalas...ja tez przez 10 lat do maja tego roku...no i strasznie tesknie za Oslo...mialam nadzieje ze to minie buuuu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.11.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Elena jeszcze jedno - mam nadzieje ze Cie tym postem nie zabije...oni co roku cos dokladaja do kolekcji...grand cru sie rozrasta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 22.11.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Elena jeszcze jedno - mam nadzieje ze Cie tym postem nie zabije...oni co roku cos dokladaja do kolekcji...grand cru sie rozrasta... Nic tylko pozostaje Ell żyć wiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.11.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Nic tylko pozostaje Ell żyć wiecznie taaaaaa...a nam razem z nia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.11.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 To co już uciułałaś niewiele - mam 4 pojemniki zamykane np na płatki, cukier itp, komplet talerzy na 6 osób (3 rozmiary talerzy), miseczki szklane, szklanki na gorące napoje, wysokie szklanki na zimne napoje i na razie to tyle... Elena padlam:lol2: ale pamietam, ze Ty tez wielka fanka grand cru jestes:lol2: Oldzia piszesz ze w No mieszkalas...ja tez przez 10 lat do maja tego roku...no i strasznie tesknie za Oslo...mialam nadzieje ze to minie buuuu:( oprócz grand cru podoba mi się jeszcze new wave v&b ale grand cru jest bardziej klasyczne, nie znudzi się szybko (w moim przypadku nie zdąży się znudzić ) Elena jeszcze jedno - mam nadzieje ze Cie tym postem nie zabije...oni co roku cos dokladaja do kolekcji...grand cru sie rozrasta... spoko, przecież mają wydłużyć wiek emerytalny kobiet o 7 lat Nic tylko pozostaje Ell żyć wiecznie taaaaaa...a nam razem z nia:lol2: i tego się trzymajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 23.11.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Oldzia piszesz ze w No mieszkalas...ja tez przez 10 lat do maja tego roku...no i strasznie tesknie za Oslo...mialam nadzieje ze to minie buuuu:( aneta ja byłam w NO ponad 5 lat - wiele temu zawdzięczamy (nasz dom), ale jakoś nie umiałam się tam zaklimatyzować... - zawsze tęskniłam za domem i bliskimi. Ps. a jak udało Wam się zaklimatyzować w PL? jak się odnaleźliscie w nowej sytuacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 23.11.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Mam już rolety rzymskie w kuchni i jadalni ( jutro lub po jutrze zrobię lepsze foto, aparatem) http://img405.imageshack.us/img405/5731/20111114141949.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img824.imageshack.us/img824/9199/20111114140032.jpg Uploaded with ImageShack.us Dobry wieczór dobrze dziewczyny mówiły, że masz lampy, jakich szukam - są boskie czy możesz mi zdradzić, co to za model/producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.11.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 aneta ja byłam w NO ponad 5 lat - wiele temu zawdzięczamy (nasz dom), ale jakoś nie umiałam się tam zaklimatyzować... - zawsze tęskniłam za domem i bliskimi. Ps. a jak udało Wam się zaklimatyzować w PL? jak się odnaleźliscie w nowej sytuacji? no wlasnie nie udalo sie poki co...tzn moj Maz czuje sie swietnie w Pl a ja mam wrazenie , ze jestem tutaj troche jak za kare...:bash:wogole sie nie odnajduje ale mam nadzieje ze to minie, konczy mi sie macierzynski wiec bede szukac jakiegos zajecia, moze to mnie troche nakreci o ile uda mi sie gdzies zaczepic bo jak wiadomo z tym bywa roznie...w kazdym razie na dzis moge w kazdej chwili spakowac walizki, sprzedac dom bez mrugniecia okiem i wracac...ale zawsze bedac tam chcialam mieszkac tu, chcialam zeby dzieci mialy dziadkow, normalna rodzine....no i jak dogodzic kobiecie .... Oldzia a gdzie Wy pomieszkiwaliscie w No? niewiele - mam 4 pojemniki zamykane np na płatki, cukier itp, komplet talerzy na 6 osób (3 rozmiary talerzy), miseczki szklane, szklanki na gorące napoje, wysokie szklanki na zimne napoje i na razie to tyle... oprócz grand cru podoba mi się jeszcze new wave v&b ale grand cru jest bardziej klasyczne, nie znudzi się szybko (w moim przypadku nie zdąży się znudzić ) spoko, przecież mają wydłużyć wiek emerytalny kobiet o 7 lat i tego się trzymajmy Elena ja mam nadzieje, ze jak bedziesz miala eliksir na dlugowiecznosc to sie podzielisz...:lol2:dla mnie Grand Cru jest ponadczasowe ... z VB mam filizanki, ktorych nie uzywam bo nie lubie:P Marta jak wroci to nas pogoni no ale tak to juz bywa jak kota nie ma to..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.11.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 MarJel, masz w sypialni małe okno, czy tarasowe też?Szukam inpiracji co powiesić w oknie tarasowym sypialnianym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.11.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 A gdzie jest właścicielka wątku - czyżby się przeprowadziła, że tu jej nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 24.11.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Witam MarJel!Jestem nowa na forum. Kiedyś przez przypadek znalazłam Twoją galerię i nie wiem ile razy już ją oglądałam. Twój domek jest poprostu super...mam nadzieję, że zamieścisz więcej zdjęć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamka 24.11.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 (edytowane) Uploaded with ImageShack.us http://img695.imageshack.us/img695/5443/dsc00682qi.jpg Uploaded with ImageShack.us Mariel, napisz prosze co to za plytkie te biale ?aaa i odrazu cene za m² Dziekuje Edytowane 24 Listopada 2011 przez Kamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts