Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marta czajniki oba ładne:yes: wiem, że nie pomogłam ;) ale cóż ja za to mogę, że kazesz nam wybierac z pośród tak ładnych rzeczy:cool:

Zestaw obiadwy bardzo ładny - prosty i elegancki.

Sama w NO kompletwałam serwis w podobnym stylu;) brakuje mi jeszcze wazy....., ale to będę musiała pewnie dokupić w PL:)

Ps. no to kiedy wkońcu ta przeprowadzka??? a z tą datą 2012 to lekko przegiełaś;)

Ja stawiam na pierwszy zestaw czajnikowy, obawiam sie ze ten drugi szybko sie znudzi.

Marta a znasz to? http://www.portform.pl/ser-pol-41-Grand-Cru.html

ja od jakiegoś czasu powolutku kompletuję grand cru :cool: może do emerytury dam radę, w końcu już tak dużo czasu mi nie zostało :lol2: ale nie spocznę, póki nie kupię wszystkich elementów zestawu :rooleyes: właśnie sobie zwizualizowałam siebie jako staruszkę, która oddaje ostatnie tchnienie z solniczką - ostatnim elementem zestawu - w ręku :lol2:

ja od jakiegoś czasu powolutku kompletuję grand cru :cool: może do emerytury dam radę, w końcu już tak dużo czasu mi nie zostało :lol2: ale nie spocznę, póki nie kupię wszystkich elementów zestawu :rooleyes: właśnie sobie zwizualizowałam siebie jako staruszkę, która oddaje ostatnie tchnienie z solniczką - ostatnim elementem zestawu - w ręku :lol2:
:rotfl:

To co już uciułałaś :cool:

Elena padlam:lol2: ale pamietam, ze Ty tez wielka fanka grand cru jestes:lol2:

Oldzia piszesz ze w No mieszkalas...ja tez przez 10 lat do maja tego roku...no i strasznie tesknie za Oslo...mialam nadzieje ze to minie buuuu:(

To co już uciułałaś :cool:

niewiele - mam 4 pojemniki zamykane np na płatki, cukier itp, komplet talerzy na 6 osób (3 rozmiary talerzy), miseczki szklane, szklanki na gorące napoje, wysokie szklanki na zimne napoje i na razie to tyle...

Elena padlam:lol2: ale pamietam, ze Ty tez wielka fanka grand cru jestes:lol2:

Oldzia piszesz ze w No mieszkalas...ja tez przez 10 lat do maja tego roku...no i strasznie tesknie za Oslo...mialam nadzieje ze to minie buuuu:(

oprócz grand cru podoba mi się jeszcze new wave v&b ale grand cru jest bardziej klasyczne, nie znudzi się szybko (w moim przypadku nie zdąży się znudzić ;) )

Elena jeszcze jedno - mam nadzieje ze Cie tym postem nie zabije...oni co roku cos dokladaja do kolekcji...grand cru sie rozrasta...

spoko, przecież mają wydłużyć wiek emerytalny kobiet o 7 lat :D

Nic tylko pozostaje Ell żyć wiecznie :lol2:

taaaaaa...a nam razem z nia:lol2:

i tego się trzymajmy :lol2:

aneta ja byłam w NO ponad 5 lat - wiele temu zawdzięczamy (nasz dom):), ale jakoś nie umiałam się tam zaklimatyzować... - zawsze tęskniłam za domem i bliskimi.

Ps. a jak udało Wam się zaklimatyzować w PL? jak się odnaleźliscie w nowej sytuacji?

Mam już rolety rzymskie w kuchni i jadalni :lol: ( jutro lub po jutrze zrobię lepsze foto, aparatem)

http://img405.imageshack.us/img405/5731/20111114141949.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img824.imageshack.us/img824/9199/20111114140032.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Dobry wieczór :) dobrze dziewczyny mówiły, że masz lampy, jakich szukam - są boskie :) czy możesz mi zdradzić, co to za model/producent?

aneta ja byłam w NO ponad 5 lat - wiele temu zawdzięczamy (nasz dom):), ale jakoś nie umiałam się tam zaklimatyzować... - zawsze tęskniłam za domem i bliskimi.

Ps. a jak udało Wam się zaklimatyzować w PL? jak się odnaleźliscie w nowej sytuacji?

no wlasnie nie udalo sie poki co...tzn moj Maz czuje sie swietnie w Pl a ja mam wrazenie , ze jestem tutaj troche jak za kare...:bash:wogole sie nie odnajduje ale mam nadzieje ze to minie, konczy mi sie macierzynski wiec bede szukac jakiegos zajecia, moze to mnie troche nakreci o ile uda mi sie gdzies zaczepic bo jak wiadomo z tym bywa roznie...w kazdym razie na dzis moge w kazdej chwili spakowac walizki, sprzedac dom bez mrugniecia okiem i wracac...ale zawsze bedac tam chcialam mieszkac tu, chcialam zeby dzieci mialy dziadkow, normalna rodzine....no i jak dogodzic kobiecie ....:lol2:

Oldzia a gdzie Wy pomieszkiwaliscie w No?

niewiele - mam 4 pojemniki zamykane np na płatki, cukier itp, komplet talerzy na 6 osób (3 rozmiary talerzy), miseczki szklane, szklanki na gorące napoje, wysokie szklanki na zimne napoje i na razie to tyle...

oprócz grand cru podoba mi się jeszcze new wave v&b ale grand cru jest bardziej klasyczne, nie znudzi się szybko (w moim przypadku nie zdąży się znudzić ;) )

spoko, przecież mają wydłużyć wiek emerytalny kobiet o 7 lat :D

i tego się trzymajmy :lol2:

Elena ja mam nadzieje, ze jak bedziesz miala eliksir na dlugowiecznosc to sie podzielisz...:lol2:dla mnie Grand Cru jest ponadczasowe ... z VB mam filizanki, ktorych nie uzywam bo nie lubie:P

Marta jak wroci to nas pogoni no ale tak to juz bywa jak kota nie ma to.....:lol2: