Saly 06.06.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Ach Wstręciuchy - musicie tak pisać o tych drineczkach na początku tygodnia.....człowiek nie dość że daleko dojechać nie moze to jeszcze w pracy siedzi i czyta o zimnych drinkach i ploteczkach ach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.06.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Marta ale u ciebie pieknie , dopiero teraz dotarlam Mam pytania oczywisci, co to masz za kwadraty przy schodach ? to sa lustra??? skad lozko zamawiane jest?? mozesz podac jaki koszt jest mniej wiecej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.06.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Saly nic sie nie martw, w sierpniu dostaniesz podwójną ilość drineczków Tak by nadrobić zaległości Spotkanie było baaaardzo miłe Mam nadzieję,że spotkania będą często sie powtarzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 08.06.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 cześć Marta:) coś ostatnio nie ma Ciebie na FM:( , ale jak wrócisz mam pytanie odnośnie czarnej łazienki... napisz mi proszę, jaką wielkość ma Twoja łazienka i jaki ma wymiar blat pod tą piękną umywalką aaa i jeszcze ile blat jest odsunięty od drzwi? z niecierpliwością czekam na dalsze foto:D pozdrowienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 08.06.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Karolina chyba mocne były te drineczki bo Marty do dziś nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 08.06.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Mar Jel gdzie jesteś ??? pewnie zajumuje się urządzaniem miejsca pracy pokaż nam efekty chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.06.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 W moim wątku nuuuda niestety, bo i w domku nic się nie dzieje chwilowo, ale za to po półtorej miesiąca remontu w mojej pracy, w lokalu w którym urzęduję już od 10 lat, zrobiłam kapitalny remont. Dzisiaj definitywnie się zakończył ufff. Moja ekipa, cała ekipa łącznie ze stolarzem przeniosła się właśnie tam- czyli do starej kamienicy w centrum miasta a dokładnie piwnicy. Tyle pokrótce w ramach usprawiedliwienia mojej chwilowej nieobecności, a żeby udowodnić że nie było łatwo, wklejam fotkę lokalu, po trzech dniach robót moich chłopców radarowców. Lokal, a raczej obora, brakuję tylko krów i sianka,świnek i korytka W trakcie prac, między innymi zwalił się nam sufit w jednym pomieszczeniu i jak to bywa w takich starych budynkach wyszło parę innych niespodzianek. http://img225.imageshack.us/img225/2673/dsc0321x.jpg Uploaded with ImageShack.us Tu widać jakie były wcześniej kolory:oops: http://img695.imageshack.us/img695/412/dsc0320m.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img269.imageshack.us/img269/6307/dsc0317ai.jpg Uploaded with ImageShack.us markoto Witaj, kwadraty na schodach, to szkło lacobel i gdzie nie gdzie to znaczy w mniejszej kompozycji jest również lustro grafitowe, info na temat łóżka wyślę na priv, póki nie zobaczę na żywo i okażę się że jest ok. na razie nie chcę robić reklamy. Oldzia, ostatnio nie bywam w domku, ale przy najbliższej okazji zmierzę blat i podam resztę wymiarów:yes: A propos spotkanka z Karolcią i Ledy, to co tu dużo pisać, dziewczyny są fantastyczne! Karolcia robi pyszne drinie i sałatki i jest bardzo gościnna. Lady tego dnia miała fryzurę jak Marilyn Monroe i do tego sukienkę letnią w jej stylu, wyglądała bosko, oczywiście nie ujmując Karolci która krótko po narodzinach córci wygląda kwitnąco. W skrócie gęby nam się nie zamykały , wróciłam grubo po północy lekko chwiejnym krokiem:popcorn: Może na dniach wkleję na chwilusie fotki już gotowego lokalu, poznacie drugie oblicze MarJel- wnętrzarskie i nie tylko.....dodam że nie będzie tak jak w moim domu- minimalizm szkło itp. będzie zupełnie coś innego Dobranoc padam z nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.06.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Kobito tylko pokaż co tam wyczarujesz w tej piwnicy ja widzę potencjał a ten gruz to bym przygarnęła, pod podjazd by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 09.06.2011 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Mar Jel obora pełną parą, ale napewno jakieś cudeńko z tego wyczarujesz nie moge się doczekać efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.06.2011 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Yokasta, remont miał trwać dwa tyg. , a przez półtorej tygodnia było tylko kucie ścian, kucie dwóch warstw starej podłogi, wynoszenie i wywożenie gruzu...gruz, gruz, gruz i nic po za tym. Były chwile załamania, ale warto było. Wszystko skończyliśmy w nie całe 5 tyg. Blekitna słońce, ja już wyczarowałam sama w to jeszcze nie wierze, że to już koniec i udało mi się stworzyć klimatyczne wnętrze z tej obory. Praktycznie czekam na dwa nowe mebelki, cała reszta już skończona, pomalowane,obrazki, żyrandole, kinkiety zamontowane, wszystko wysprzątane i od wczoraj już działamy z powrotem. Na ten remont czekałam bardziej niż na mój dom z ogródkiem. Miałam wszystko zaplanowane już 3 lata temu, od roku kupowałam dodatki i planowałam szczegóły. Teraz piję sobie kawkę i sama się do siebie cieszę jak głupia, były chwile zwątpienia, łzy, odciski na piętach, zdarte paznokcie, ale się udało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 09.06.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Dobrze - poczekam:yes:no faktycznie w pracy remont na całego..., ale znając Ciebie na pewno wyczarujesz z tego coś niesamowitego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.06.2011 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Dobrze - poczekam:yes: no faktycznie w pracy remont na całego..., ale znając Ciebie na pewno wyczarujesz z tego coś niesamowitego:D Oldzia, to miłe że we mnie wierzysz:hug: , dzisiaj pyknę fotki to sama ocenisz efekt końcowy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 09.06.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 No MarJel ja również umieram z ciekawości co tam wyczarowałaś - wygląda bardzo tajemniczo i ciekawa jestem jakie oblicze ma po zmianachBuziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.06.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Aleś kobieto zrobiła smaka na te wnętrza. Teraz to wszystkie będą przebierać nóżkami, żeby tylko zobaczyć te cudowne wnętrza http://emoty.blox.pl/resource/tuptup.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 09.06.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 witam, w tym domu jest pięknie, w szczególności podobają mi się tapety, kominek, oczywiście sypialnia i kabiny prysznicowe- rewelacja gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.06.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 TO jak mogłaś tutaj bez aktualnych zdjęć przyjść ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.06.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Ja te z tego nie rozumiem, no jak mozna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 09.06.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 (edytowane) A propos spotkanka z Karolcią i Ledy, to co tu dużo pisać, dziewczyny są fantastyczne! Karolcia robi pyszne drinie i sałatki i jest bardzo gościnna. Lady tego dnia miała fryzurę jak Marilyn Monroe i do tego sukienkę letnią w jej stylu, wyglądała bosko, oczywiście nie ujmując Karolci która krótko po narodzinach córci wygląda kwitnąco. W skrócie gęby nam się nie zamykały , wróciłam grubo po północy lekko chwiejnym krokiem:popcorn: Może na dniach wkleję na chwilusie fotki już gotowego lokalu, poznacie drugie oblicze MarJel- wnętrzarskie i nie tylko.....dodam że nie będzie tak jak w moim domu- minimalizm szkło itp. będzie zupełnie coś innego Dobranoc padam z nóg Ja też przemiło wspominam wieczór w Waszym towarzystwie i czekam na następny. Apropo mojego podobieństwa do Marline Monroe-kiedyś byliśmy na balu przebierańców i ja byłam przebrana właśnie za MM.Moi znajomi powiedzieli,że to się nie liczy,bo ja wyglądam jak Marline na codzień.I że to niesprawiedliwe,bo moją stylizacją był tylko namalowany charakterystyczny pieprzyk.A nie dostrzegli makijażu,sukienki (typowej "Marlinki") i innych gażatów,które godzinami wybierałam A teraz o Twoim lokalu.Czy tam przypadkiem bomba nie wpadła? :DTo nie tylko był remont tylko cała rozpierducha .Tym bardziej czekam na efekty prac-ale znając Twój gust +rewelacyjna ekipa=cudny efekt. Z niecierpliwością czekam na zdjęcia A Twoją nieobecność na FM po przedstawieniu zdjęc usprawiedliwiamy Edytowane 9 Czerwca 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.06.2011 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Saly, rere,mirela,markotko, musiałam trochę podnieść napięcie, a Wy byście chciały wszystko od razu No i wyszło kolejne moje oblicze -zołza Kolejna odsłona mojej obory już wkrótce uciaplucia Witaj! dzięki za miłe komplementy i zapraszam częściej:) Lady, no muszę przyznać że faktycznie fryzura i sukienka to tylko szczegół, masz coś z Marilyn Monroe bez dwóch zdań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.06.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 To już reszta wie jak Lady wygląda MarJel, obiecaj tutaj szybką poprawę i wklejenie metamorfozy stodoły http://emoty.blox.pl/resource/fouet.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts