Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć Marta:)

coś ostatnio nie ma Ciebie na FM:( , ale jak wrócisz mam pytanie odnośnie czarnej łazienki...

napisz mi proszę, jaką wielkość ma Twoja łazienka i jaki ma wymiar blat pod tą piękną umywalką;) aaa i jeszcze ile blat jest odsunięty od drzwi?

z niecierpliwością czekam na dalsze foto:D

pozdrowienia:)

W moim wątku nuuuda niestety, bo i w domku nic się nie dzieje chwilowo, ale za to po półtorej miesiąca remontu w mojej pracy, w lokalu w którym urzęduję już od 10 lat, zrobiłam kapitalny remont. Dzisiaj definitywnie się zakończył ufff.

Moja ekipa, cała ekipa łącznie ze stolarzem przeniosła się właśnie tam- czyli do starej kamienicy w centrum miasta a dokładnie piwnicy.

Tyle pokrótce w ramach usprawiedliwienia mojej chwilowej nieobecności, a żeby udowodnić że nie było łatwo, wklejam fotkę lokalu, po trzech dniach robót moich chłopców radarowców.

Lokal, a raczej obora, brakuję tylko krów i sianka,świnek i korytka :sick::lol2: W trakcie prac, między innymi zwalił się nam sufit w jednym pomieszczeniu i jak to bywa w takich starych budynkach wyszło parę innych niespodzianek.

http://img225.imageshack.us/img225/2673/dsc0321x.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Tu widać jakie były wcześniej kolory:oops:

http://img695.imageshack.us/img695/412/dsc0320m.jpg

http://img269.imageshack.us/img269/6307/dsc0317ai.jpg

markoto Witaj, kwadraty na schodach, to szkło lacobel i gdzie nie gdzie to znaczy w mniejszej kompozycji jest również lustro grafitowe, info na temat łóżka wyślę na priv, póki nie zobaczę na żywo i okażę się że jest ok. na razie nie chcę robić reklamy.

Oldzia, ostatnio nie bywam w domku, ale przy najbliższej okazji zmierzę blat i podam resztę wymiarów:yes:

A propos spotkanka z Karolcią i Ledy, to co tu dużo pisać, dziewczyny są fantastyczne! Karolcia robi pyszne drinie i sałatki i jest bardzo gościnna.

Lady tego dnia miała fryzurę jak Marilyn Monroe i do tego sukienkę letnią w jej stylu, wyglądała bosko, oczywiście nie ujmując Karolci która krótko po narodzinach córci wygląda kwitnąco.

W skrócie gęby nam się nie zamykały :lol2:, wróciłam grubo po północy lekko chwiejnym krokiem:popcorn:

Może na dniach wkleję na chwilusie fotki już gotowego lokalu, poznacie drugie oblicze MarJel- wnętrzarskie i nie tylko.....dodam że nie będzie tak jak w moim domu- minimalizm szkło itp. będzie zupełnie coś innego ;)

Dobranoc

padam z nóg

Yokasta, remont miał trwać dwa tyg. , a przez półtorej tygodnia było tylko kucie ścian, kucie dwóch warstw starej podłogi, wynoszenie i wywożenie gruzu...gruz, gruz, gruz i nic po za tym. Były chwile załamania, ale warto było. Wszystko skończyliśmy w nie całe 5 tyg.:D

Blekitna słońce, ja już wyczarowałam :cool: sama w to jeszcze nie wierze, że to już koniec i udało mi się stworzyć klimatyczne wnętrze z tej obory.

Praktycznie czekam na dwa nowe mebelki, cała reszta już skończona, pomalowane,obrazki, żyrandole, kinkiety zamontowane, wszystko wysprzątane i od wczoraj już działamy z powrotem.

Na ten remont czekałam bardziej niż na mój dom z ogródkiem. Miałam wszystko zaplanowane już 3 lata temu, od roku kupowałam dodatki i planowałam szczegóły.

Teraz piję sobie kawkę i sama się do siebie cieszę jak głupia, były chwile zwątpienia, łzy, odciski na piętach, zdarte paznokcie, ale się udało!

A propos spotkanka z Karolcią i Ledy, to co tu dużo pisać, dziewczyny są fantastyczne! Karolcia robi pyszne drinie i sałatki i jest bardzo gościnna.

Lady tego dnia miała fryzurę jak Marilyn Monroe i do tego sukienkę letnią w jej stylu, wyglądała bosko, oczywiście nie ujmując Karolci która krótko po narodzinach córci wygląda kwitnąco.

W skrócie gęby nam się nie zamykały :lol2:, wróciłam grubo po północy lekko chwiejnym krokiem:popcorn:

Może na dniach wkleję na chwilusie fotki już gotowego lokalu, poznacie drugie oblicze MarJel- wnętrzarskie i nie tylko.....dodam że nie będzie tak jak w moim domu- minimalizm szkło itp. będzie zupełnie coś innego ;)

Dobranoc

padam z nóg

:)

Ja też przemiło wspominam wieczór w Waszym towarzystwie i czekam na następny.

Apropo mojego podobieństwa do Marline Monroe-kiedyś byliśmy na balu przebierańców i ja byłam przebrana właśnie za MM.Moi znajomi powiedzieli,że to się nie liczy,bo ja wyglądam jak Marline na codzień:D.I że to niesprawiedliwe,bo moją stylizacją był tylko namalowany charakterystyczny pieprzyk.A nie dostrzegli makijażu,sukienki (typowej "Marlinki") i innych gażatów,które godzinami wybierałam :( :D :p

A teraz o Twoim lokalu.Czy tam przypadkiem bomba nie wpadła? :DTo nie tylko był remont tylko cała rozpierducha :D.Tym bardziej czekam na efekty prac-ale znając Twój gust +rewelacyjna ekipa=cudny efekt.

Z niecierpliwością czekam na zdjęcia ;)

A Twoją nieobecność na FM po przedstawieniu zdjęc usprawiedliwiamy ;)

Edytowane przez lady in red

Saly, rere,mirela,markotko:p, musiałam trochę podnieść napięcie, a Wy byście chciały wszystko od razu :p No i wyszło kolejne moje oblicze -zołza :lol2:

Kolejna odsłona mojej obory już wkrótce :popcorn:

uciaplucia Witaj! dzięki za miłe komplementy i zapraszam częściej:)

Lady, no muszę przyznać że faktycznie fryzura i sukienka to tylko szczegół, masz coś z Marilyn Monroe bez dwóch zdań:yes: