Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

MarJel, czy mogę zamieszkać w Twoim wiatrołapie, plizzzz :rolleyes:

za każdym razem kiedy patrzę na te dopieszczone w każdym calu wnętrza jestem pod ogromnym wrażeniem :)

boszszsz, ja też:rolleyes:

p.s mój komputer wątek MarJelki, MadziZZZ i Anety wrzuca mi do SPAM - chyba znak żebym do nich nie zaglądała;)

p.s mój komputer wątek MarJelki, MadziZZZ i Anety wrzuca mi do SPAM - chyba znak żebym do nich nie zaglądała;)

Pasiu, to zły znak :eek:, nie wrzucaj nas do spam plisss:D

A a propos Magdy Zet, mąż wrócił z wieszakami przed chwilą od niej, Boziu jak one są piękne i duże, idealne na mój wielki kominek:)

Marjelko to żeście dały do wiwatu ;) a Lady :lol2:

Mi się materacyk w skośnym pikowaniu bardzo podoba i świetnie pasuje do całości :yes:

To co mówisz żeby zostawić ten co jest? Wiecie ja mam takie głupie serducho, teraz mi głupio upomnieć się o swoje nie chcę im robić problemów z jakimś materacykiem, nie wiem może zostawić ten i nie zawracać sobie i komuś głowy:rolleyes:

pysiaczku :hug:

Tłuczony cycem kieliszek rulezzzz :lol2: Ale się uśmiałam

Dziewczyny, powiedzcie o co chodzi z tymi wieszakami, od 2 tygodni o tym czytam i nadal nie wiem co to i dlaczego ...

MarJel, piękny wiatrołap. Jak nie znajdę sama ławki fajnej do wiatrołapu, to robię taką jak Twoja

MarJelko, ławeczka pierwsza piękna, bez dwóch zdań. Druga... Stelaż OK, prosty, bez udziwnień, ale ten materacyk jakiś taki odstający. On jest tylko tak położony, czy to tak już na gotowo będzie? Mi te pikowania w rąby nie przeszkadzają, ale materiał jakiś taki wypłowiały jest :???: Chyba, że to wina komputera, to się nie czepiam :roll:

Madzia proszę się tu nie nabijać z koleżanki, każdemu raz na jakiś czas należy się przybić gwoździa:lol2:. Przed chwilą pan dzwonił z przesyłką od ciebie :wave:, wysłałam go do męża do biura i teraz czekam aż wróci do domu, z moimi wieszaczkami. Jeszcze raz baaardzo Ci dziękuję :hug:. Wyślij mi na priw nr. konta

Naprawdę? Już?:o A ja wczoraj dopiero (zaryczana:lol2:) wysłałam... ale wzięłam priorytet - i widać działa:D

Dziewczyny, co Wyście tam piły? :lol2:

Lady, no to fama w eter poszła ;) wiesz, że teraz pół forum fantazjuje na temat Twojego biustu :cool: (nie wyłączając mnie :lol: )

:rotfl:

Powaga?:lol2: Może faktycznie to znak... ale mi tam smutno by było:(

Marjelko to żeście dały do wiwatu ;) a Lady :lol2:

Mi się materacyk w skośnym pikowaniu bardzo podoba i świetnie pasuje do całości :yes:

Moim zdaniem ten też ładnie wygląda... ale przyznaję, że nawet nie rodzaj pikowania mnie tu razie... a raczej jego kierunek. Moim zdaniem lepsze byłoby proste a nie skośne...

Ale ogólnie ławeczki super:D

Pasiu, to zły znak :eek:, nie wrzucaj nas do spam plisss:D

A a propos Magdy Zet, mąż wrócił z wieszakami przed chwilą od niej, Boziu jak one są piękne i duże, idealne na mój wielki kominek:)

:hug: Cieszę sie, ze ci sie podobają:wave:

Moim zdaniem też są cudne... zrób koniecznie zdjecie na kominku (swoje na nim zobaczę dopiero za rok:() - chociaż tak możesz mi się odwdzięczyć:lol2: - strasznie chciałabym je zobaczyć na swoim miejscu...

No i chociaż monia się w końcu dowie o co chodzi:lol2::lol2::lol2:

na Twoim miejscu zadzwoniłabym do tej pani i grzecznie porozmawiała :yes::D w końcu nie takie były ustalenia...nie za to zapłaciłaś...niby nic takiego ale rodzaj pikowania już zmienia styl materacyka :yes: ten z prostymi przeszyciami jest nowoczesny, a ten który otrzymałaś to taki glamour i kłóci mi się z bardzo nowoczesną ławeczką...w każdym bądź razie ja bym zadzwoniła :yes::yes::yes:

Z okrutnym bólem głowy:D jestem kochani po chwili nieobecności. Wczoraj cudownie spędziłam czas z Lady i Karolą, wróciłam w pół do trzeciej nad ranem chwiejnym krokiem do domu:lol2:. Lady dom który pewnie część z was zna z jej galerii zrobił na mnie ogromne wrażenie:eek::jawdrop:, w ogóle zdjęcia nie odzwierciedlają tego jak jest w rzeczywistości. Wszytko gustownie wykończone, dodatki, kolory świetnie dopasowane, metraż domu przeogromny czego na fotkach nie widać, jestem zaczarowana tym miejscem które stworzyła Lady. Najbardziej urzekły mnie kolory zastosowane w domu, jest ciepło, domowo, szaro-beżowo tak jak lubię. Czas spędziłyśmy świetnie, Karola się zmyła wcześniej ze względu na chorą córkę, a Marjelka drinkowała dłużej:yes:. Hit wieczoru: jędrne i duże piersi Lady na tyle, że potrafią bić kieliszki, tak, tak:yes: Lady cycem stłukła kieliszek, no były jaja jak berety. Teraz moja kolej dziewczynki, już możemy planować kolejne spotkanie tym razem u mnie, a że my się umawiamy miesiąc wcześniej , możemy od dzisiaj ustalać termin:) Lady, Karola, dziękuję za wspaniały wieczór:hug:::

Martuś!Ty nas zapraszasz-masz jakieś kieliszki do zbicia ? ;) :D :yes:.

Karola!Martuś!Dzięki za miłe słowa o moim domku :) I zapraszam częściej ;).Wieczór był na tyle miły,że JESTEM PEWNA,że takie wieczorki będziemy kultywować-pewnie w jeszcze powiększonym składzanie :D.

Tylko szkoda,że czas tak szybko minął-straaaaaaaaaaaaaaaasznie szybko zastała nas ta 3-cia w nocy :cool: