oldzia 24.11.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Marta mi również podoba się ławeczka nr 1 - PIĘKNA i idealnie pasuje do Twoich wnętrz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.11.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 MarJel, czy mogę zamieszkać w Twoim wiatrołapie, plizzzz za każdym razem kiedy patrzę na te dopieszczone w każdym calu wnętrza jestem pod ogromnym wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.11.2011 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Marta ławka w drugim miejscu lepiej wygląda. Pewnie będzie trochę tu, a trochę tam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.11.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 MarJel, czy mogę zamieszkać w Twoim wiatrołapie, plizzzz za każdym razem kiedy patrzę na te dopieszczone w każdym calu wnętrza jestem pod ogromnym wrażeniem boszszsz, ja też p.s mój komputer wątek MarJelki, MadziZZZ i Anety wrzuca mi do SPAM - chyba znak żebym do nich nie zaglądała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.11.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 MarJel piękne ławeczki - obie! I w ogóle ten wiatrołap jest miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.11.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Marjelko to żeście dały do wiwatu a Lady Mi się materacyk w skośnym pikowaniu bardzo podoba i świetnie pasuje do całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.11.2011 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Karolcia, Oldzia, dzięki:D Zadzwonię jutro i zobaczymy co Pani mi za proponuje Elena, rozwaliłaś mnie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.11.2011 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 boszszsz, ja też p.s mój komputer wątek MarJelki, MadziZZZ i Anety wrzuca mi do SPAM - chyba znak żebym do nich nie zaglądała;) Pasiu, to zły znak , nie wrzucaj nas do spam plisss:D A a propos Magdy Zet, mąż wrócił z wieszakami przed chwilą od niej, Boziu jak one są piękne i duże, idealne na mój wielki kominek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.11.2011 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Marjelko to żeście dały do wiwatu a Lady Mi się materacyk w skośnym pikowaniu bardzo podoba i świetnie pasuje do całości To co mówisz żeby zostawić ten co jest? Wiecie ja mam takie głupie serducho, teraz mi głupio upomnieć się o swoje nie chcę im robić problemów z jakimś materacykiem, nie wiem może zostawić ten i nie zawracać sobie i komuś głowy:rolleyes: pysiaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.11.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Tłuczony cycem kieliszek rulezzzz Ale się uśmiałam Dziewczyny, powiedzcie o co chodzi z tymi wieszakami, od 2 tygodni o tym czytam i nadal nie wiem co to i dlaczego ... MarJel, piękny wiatrołap. Jak nie znajdę sama ławki fajnej do wiatrołapu, to robię taką jak Twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 24.11.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 MarJelko, ławeczka pierwsza piękna, bez dwóch zdań. Druga... Stelaż OK, prosty, bez udziwnień, ale ten materacyk jakiś taki odstający. On jest tylko tak położony, czy to tak już na gotowo będzie? Mi te pikowania w rąby nie przeszkadzają, ale materiał jakiś taki wypłowiały jest Chyba, że to wina komputera, to się nie czepiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 24.11.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Lady, gratuluję... biustu To miałyście zabawę dziewczyny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.11.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Madzia proszę się tu nie nabijać z koleżanki, każdemu raz na jakiś czas należy się przybić gwoździa:lol2:. Przed chwilą pan dzwonił z przesyłką od ciebie , wysłałam go do męża do biura i teraz czekam aż wróci do domu, z moimi wieszaczkami. Jeszcze raz baaardzo Ci dziękuję . Wyślij mi na priw nr. konta Naprawdę? Już? A ja wczoraj dopiero (zaryczana:lol2:) wysłałam... ale wzięłam priorytet - i widać działa:D Dziewczyny, co Wyście tam piły? Lady, no to fama w eter poszła wiesz, że teraz pół forum fantazjuje na temat Twojego biustu (nie wyłączając mnie ) boszszsz, ja też p.s mój komputer wątek MarJelki, MadziZZZ i Anety wrzuca mi do SPAM - chyba znak żebym do nich nie zaglądała;) Powaga? Może faktycznie to znak... ale mi tam smutno by było:( Marjelko to żeście dały do wiwatu a Lady Mi się materacyk w skośnym pikowaniu bardzo podoba i świetnie pasuje do całości Moim zdaniem ten też ładnie wygląda... ale przyznaję, że nawet nie rodzaj pikowania mnie tu razie... a raczej jego kierunek. Moim zdaniem lepsze byłoby proste a nie skośne... Ale ogólnie ławeczki super:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 24.11.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Marta ławka nr1 śliczna...ławka nr2 też śliczna ale materacyk jakoś mi do niej nie bardzo pasuje, chociaż sam w sobie jest ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.11.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Pasiu, to zły znak , nie wrzucaj nas do spam plisss:D A a propos Magdy Zet, mąż wrócił z wieszakami przed chwilą od niej, Boziu jak one są piękne i duże, idealne na mój wielki kominek:) Cieszę sie, ze ci sie podobają Moim zdaniem też są cudne... zrób koniecznie zdjecie na kominku (swoje na nim zobaczę dopiero za rok:() - chociaż tak możesz mi się odwdzięczyć - strasznie chciałabym je zobaczyć na swoim miejscu... No i chociaż monia się w końcu dowie o co chodzi:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 24.11.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 na Twoim miejscu zadzwoniłabym do tej pani i grzecznie porozmawiała w końcu nie takie były ustalenia...nie za to zapłaciłaś...niby nic takiego ale rodzaj pikowania już zmienia styl materacyka ten z prostymi przeszyciami jest nowoczesny, a ten który otrzymałaś to taki glamour i kłóci mi się z bardzo nowoczesną ławeczką...w każdym bądź razie ja bym zadzwoniła :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 24.11.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Z okrutnym bólem głowy:D jestem kochani po chwili nieobecności. Wczoraj cudownie spędziłam czas z Lady i Karolą, wróciłam w pół do trzeciej nad ranem chwiejnym krokiem do domu:lol2:. Lady dom który pewnie część z was zna z jej galerii zrobił na mnie ogromne wrażenie:eek:, w ogóle zdjęcia nie odzwierciedlają tego jak jest w rzeczywistości. Wszytko gustownie wykończone, dodatki, kolory świetnie dopasowane, metraż domu przeogromny czego na fotkach nie widać, jestem zaczarowana tym miejscem które stworzyła Lady. Najbardziej urzekły mnie kolory zastosowane w domu, jest ciepło, domowo, szaro-beżowo tak jak lubię. Czas spędziłyśmy świetnie, Karola się zmyła wcześniej ze względu na chorą córkę, a Marjelka drinkowała dłużej:yes:. Hit wieczoru: jędrne i duże piersi Lady na tyle, że potrafią bić kieliszki, tak, tak:yes: Lady cycem stłukła kieliszek, no były jaja jak berety. Teraz moja kolej dziewczynki, już możemy planować kolejne spotkanie tym razem u mnie, a że my się umawiamy miesiąc wcześniej , możemy od dzisiaj ustalać termin:) Lady, Karola, dziękuję za wspaniały wieczór:hug::: Martuś!Ty nas zapraszasz-masz jakieś kieliszki do zbicia ? . Karola!Martuś!Dzięki za miłe słowa o moim domku I zapraszam częściej .Wieczór był na tyle miły,że JESTEM PEWNA,że takie wieczorki będziemy kultywować-pewnie w jeszcze powiększonym składzanie . Tylko szkoda,że czas tak szybko minął-straaaaaaaaaaaaaaaasznie szybko zastała nas ta 3-cia w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 24.11.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Lady, gratuluję... biustu To miałyście zabawę dziewczyny... Anno mario Faktycznie-bylo BARDZO wesoło ojtam ojtam 75 E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 24.11.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Leia, dziękuję kochana:hug: za wszystkie propozycje lampkowe do gabinetu, ta czarna świetna jak możesz daj namiar na priw może lepiej. Prześlę Ci namiary na lampkę do gabinetu tylko muszę je odkopać cieszę się, że Ci się podoba...i cena fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 24.11.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 a zostały jeszcze 4 kieliszki Będę miała na czym ćwiczyć Dziś wieczorem pół forrum będzie próbowało zbić kieliszek..........biustem I to nie jakiś malutki kieliszek - to BYŁ kieliszek do martini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts