Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

MarJel slicznie dziekuje za info o lakierze :hug:Miałam sie jeszcze o cos Ciebie spytac i mi wyleciało:bash:(moze kiedys sobie przypomne :D)

Mi obie ławeczki sie podobaja a wiatrołap z tym lustrem i Caboche wymiata.Jesli chodzi o serwis to wizualnie podobaja mi sie takie kwadratowe talerze ale ja niestety nie mam do nich reki i ciagle jak wkładam do zmywarki lub sama myje ubijam im kanty:yes: Widocznie mi pisane tylko okraglaki :lol2:

Starsznie sie usmialam z tej historii cyckowej:rotfl::rotfl:Musiałyscie niezle poszalec :lol2:

Gdzie mozna znalezc te galerie Lady ?Czy tylkow tajemniczeni maja linka ? zacikawiłas mnie tymi kolorkami szaro-bezowymi :yes:

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczynki materacyk odstaje bo nie jest jeszcze przymocowany, docelowo będzie przyczepiony na jakieś rzepy czy coś tam i nie będzie tak odstawał

Lady biustu możecie zazdrościć, oj tak :eek::cool:. Lady kieliszków u mnie pod dostatkiem będziemy ćwiczyć bicie :lol2:

Monia zrobię foty dla Madzi jak się prezentują wieszaki na kominku, a teraz na szybko, są to wieszaki ( ja mam kształt choinki, jelonka, i gwiazdki) stawisz je na kominek , a na haczykach które posiadają możesz powiesić skarpety świąteczne lub inne ozdoby.

Leia, prześpię się dziś, przemyślę materacyk, a do kobitki tak czy siak jutro zadzwonię.

kaka http://forum.muratordom.pl/showthread.php?183109-domek-w-mie%C5%9Bcie-zapraszamy-w-nasze-skromne-progi-%29 Lady domek

No Dziewczynki jak nic mamy nowa forumowa dyscypline:lol2: - rozbijanie kieliszkow cycem...:rotfl: Lady Twoj biust to teraz najslynniejszy biust na forum.:yes::D

Martus lawka nr 1 idealnie sie wpasowuje, lawka nr 2 tez bardzo mi sie podoba...Wiesz ja do tego Twojego wiatrolapu to bardziej taka poduche widze anizeli ta z prostym pikowaniem...no ale rzecz gustu. Bez wzgledu na to co Postanowisz to dobrze Pania poinformowac, ze zaszla pomylka...:yes::)

Wasz dom jest taki cudny i dopieszczony, ze normalnie sciska mnie w dolku z zazdrosci...:bash:jak sie nie wprowadzicie do "Mikolaja" to ja zajmuje ten Wasz "pustostan":lol2:. Tak z ciekawosci - nie korci Was , zeby jak najszybciej sie tam przeniesc? ja bym chyba nie wytrzymala...:cool:

MarJel - bardzo dziękuję za miłe powitanie. Napewno będę często zaglądać, ponieważ tak jak pisałam wcześniej, bardzooo podobają mi się Twoje wnętrza. My jesteśmy dopiero w połowie "przygody" budowlanej, ale już staram się zbierać inspiracje, żeby mieć jakiś pomysł na całokształt wykończenia naszego domku. :)

P.S Ławeczki są super, każda w swoim rodzaju.

kurcze...jestem ciekawa tego tikeja...wieszaczki widziałam, są baaardzo ładne...ciekawe czy coś fajnego u siebie znajdę :)

My też z Lady i może Karolą planujemy w przyszłym tyg. wyskoczyć za miasto i napaść najbliższego tikeja.

Dzięki za namiar na lampkę, a zaryzykuję i pokarzę co wymyśliłaś do mojego gabinetu :eek::rolleyes:

http://img88.imageshack.us/img88/6141/productthumbphph.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Przypomniaąłm sobie co zapomniałam:lol2: Marta kilka razy wspominałąs ze czekasz na płyte indukcyjna i sciagasz ja specjalnie z Niemiec.Ktory dokladnie model zostal wycofany ze sprzedazy?Ten ktory ma Efilo? Wiem ze po "Jej" płycie wszedl nowy model ten : http://www.ceneo.pl/12924240

Tak ten sam. Ta też jest spoczko i myślałam przez chwilę o niej, ale ta moja, bardziej wypasiona że tak powiem:D

MarJel - bardzo dziękuję za miłe powitanie. Napewno będę często zaglądać, ponieważ tak jak pisałam wcześniej, bardzooo podobają mi się Twoje wnętrza. My jesteśmy dopiero w połowie "przygody" budowlanej, ale już staram się zbierać inspiracje, żeby mieć jakiś pomysł na całokształt wykończenia naszego domku. :)

P.S Ławeczki są super, każda w swoim rodzaju.

W takim razie w dobrym momencie znalazłaś się na forum, tu na pewno znajdziesz wiele inspiracji:yes: