kakusek 24.11.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 MarJel slicznie dziekuje za info o lakierze :hug:Miałam sie jeszcze o cos Ciebie spytac i mi wyleciało:bash:(moze kiedys sobie przypomne ) Mi obie ławeczki sie podobaja a wiatrołap z tym lustrem i Caboche wymiata.Jesli chodzi o serwis to wizualnie podobaja mi sie takie kwadratowe talerze ale ja niestety nie mam do nich reki i ciagle jak wkładam do zmywarki lub sama myje ubijam im kanty:yes: Widocznie mi pisane tylko okraglaki Starsznie sie usmialam z tej historii cyckowej:rotfl::rotfl:Musiałyscie niezle poszalec Gdzie mozna znalezc te galerie Lady ?Czy tylkow tajemniczeni maja linka ? zacikawiłas mnie tymi kolorkami szaro-bezowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 24.11.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 przyjrzałam się jeszcze raz temu materacykowi...nie wiem czemu nie zauważyłam tam lustra w sumie to źle nie wygląda w takim zestawieniu z lustrem tylko taki pofalowany się wydaje...jeżeli Tobie aż tak to nie przeszkadza to może szkoda zachodu ale namieszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.11.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Marta jeżeli Tobie się nie podoba to oczywiście zwróć/wymień. Mi się podoba dużo bardziej tak jak jest teraz i uważam, że lepiej pasuje do całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.11.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Dziewczynki materacyk odstaje bo nie jest jeszcze przymocowany, docelowo będzie przyczepiony na jakieś rzepy czy coś tam i nie będzie tak odstawał Lady biustu możecie zazdrościć, oj tak . Lady kieliszków u mnie pod dostatkiem będziemy ćwiczyć bicie Monia zrobię foty dla Madzi jak się prezentują wieszaki na kominku, a teraz na szybko, są to wieszaki ( ja mam kształt choinki, jelonka, i gwiazdki) stawisz je na kominek , a na haczykach które posiadają możesz powiesić skarpety świąteczne lub inne ozdoby. Leia, prześpię się dziś, przemyślę materacyk, a do kobitki tak czy siak jutro zadzwonię. kaka http://forum.muratordom.pl/showthread.php?183109-domek-w-mie%C5%9Bcie-zapraszamy-w-nasze-skromne-progi-%29 Lady domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 24.11.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 ojtam ojtam 75 E To ja bym pewnie kilka z rzędu zbiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 24.11.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Lady[/b] kieliszków u mnie pod dostatkiem będziemy ćwiczyć bicie :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 24.11.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 kurcze...jestem ciekawa tego tikeja...wieszaczki widziałam, są baaardzo ładne...ciekawe czy coś fajnego u siebie znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 24.11.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Matko kochana, co ja tu czytam? Cycki Lady?Kieliszki? Jeeeny, ze mnie tam nie bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.11.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 No Dziewczynki jak nic mamy nowa forumowa dyscypline:lol2: - rozbijanie kieliszkow cycem... Lady Twoj biust to teraz najslynniejszy biust na forum. Martus lawka nr 1 idealnie sie wpasowuje, lawka nr 2 tez bardzo mi sie podoba...Wiesz ja do tego Twojego wiatrolapu to bardziej taka poduche widze anizeli ta z prostym pikowaniem...no ale rzecz gustu. Bez wzgledu na to co Postanowisz to dobrze Pania poinformowac, ze zaszla pomylka... Wasz dom jest taki cudny i dopieszczony, ze normalnie sciska mnie w dolku z zazdrosci...:bash:jak sie nie wprowadzicie do "Mikolaja" to ja zajmuje ten Wasz "pustostan":lol2:. Tak z ciekawosci - nie korci Was , zeby jak najszybciej sie tam przeniesc? ja bym chyba nie wytrzymala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.11.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Przypomniaąłm sobie co zapomniałam:lol2: Marta kilka razy wspominałąs ze czekasz na płyte indukcyjna i sciagasz ja specjalnie z Niemiec.Ktory dokladnie model zostal wycofany ze sprzedazy?Ten ktory ma Efilo? Wiem ze po "Jej" płycie wszedl nowy model ten : http://www.ceneo.pl/12924240 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 24.11.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 MarJel - bardzo dziękuję za miłe powitanie. Napewno będę często zaglądać, ponieważ tak jak pisałam wcześniej, bardzooo podobają mi się Twoje wnętrza. My jesteśmy dopiero w połowie "przygody" budowlanej, ale już staram się zbierać inspiracje, żeby mieć jakiś pomysł na całokształt wykończenia naszego domku. P.S Ławeczki są super, każda w swoim rodzaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.11.2011 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 kurcze...jestem ciekawa tego tikeja...wieszaczki widziałam, są baaardzo ładne...ciekawe czy coś fajnego u siebie znajdę My też z Lady i może Karolą planujemy w przyszłym tyg. wyskoczyć za miasto i napaść najbliższego tikeja. Dzięki za namiar na lampkę, a zaryzykuję i pokarzę co wymyśliłaś do mojego gabinetu http://img88.imageshack.us/img88/6141/productthumbphph.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.11.2011 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Tak z ciekawosci - nie korci Was , zeby jak najszybciej sie tam przeniesc? ja bym chyba nie wytrzymala... Korci Anetko bardzo, tylko tej płyty cholernej jeszcze nie mam:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.11.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 fajna lampka:) kupiłAŚ JĄ JUŻ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.11.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 WYPAS - jak dostępna i cenowo okej to bież i się nie wahaj - zanimznowu cię ktoś ubiegnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.11.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Korci Anetko bardzo, tylko tej płyty cholernej jeszcze nie mam:bash: A MUSISZ GOTOWAĆ? będziesz robiła dania z piekarnika:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.11.2011 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Przypomniaąłm sobie co zapomniałam:lol2: Marta kilka razy wspominałąs ze czekasz na płyte indukcyjna i sciagasz ja specjalnie z Niemiec.Ktory dokladnie model zostal wycofany ze sprzedazy?Ten ktory ma Efilo? Wiem ze po "Jej" płycie wszedl nowy model ten : http://www.ceneo.pl/12924240 Tak ten sam. Ta też jest spoczko i myślałam przez chwilę o niej, ale ta moja, bardziej wypasiona że tak powiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.11.2011 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 :no:nie kupiłam jeszcze lampki:eek:, niby jest dostępna, cena też ok. Mój syn je głównie zupy, a w piekarniku nie nada:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.11.2011 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 MarJel - bardzo dziękuję za miłe powitanie. Napewno będę często zaglądać, ponieważ tak jak pisałam wcześniej, bardzooo podobają mi się Twoje wnętrza. My jesteśmy dopiero w połowie "przygody" budowlanej, ale już staram się zbierać inspiracje, żeby mieć jakiś pomysł na całokształt wykończenia naszego domku. P.S Ławeczki są super, każda w swoim rodzaju. W takim razie w dobrym momencie znalazłaś się na forum, tu na pewno znajdziesz wiele inspiracji:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.11.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 :no:nie kupiłam jeszcze lampki:eek:, niby jest dostępna, cena też ok. Mój syn je głównie zupy, a w piekarniku nie nada:roll: wykupisz mu na mieście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts