agawi74 24.11.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Fajniutka ta lapma:yes: BIERZ! Jejku, ja nie zdążyłam jeszcze nic napisać o ławeczce... jest BOSKA i pięknie się prezentuje w Twoich wnętrzach:D Materacyka za bardzo nie widać, ale mi nie przeszkadzają te romby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.11.2011 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 wykupisz mu na mieście:) Nie da rady, moje dziecko specyficzne jest niestety, on nawet do przedszkola chłodzi codziennie z własną zupą, bo nie chce jeść przedszkolnej:bash: Ile razy rano na szybko gotowałam i dowoziłam do przedszkola, jak wieczorem zapomniałam ugotować Agwi, dziękuję , myślę nad materacem, myślę i nic jeszcze nie wymyśliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.11.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Moja Zu też dostaje swoje jedzenie ale tylko jogurt;) na wszelki wypadek jak to co podadzą jej się nie spodoba:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.11.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Agwi, dziękuję , myślę nad materacem, myślę i nic jeszcze nie wymyśliłam Nie ma za co:D Jak materacyk Ci nie leży to dzwoń jutro do babki, niech robią nowy:yes: Nic na siłę, bo potem będziesz żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.11.2011 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Moja Zu też dostaje swoje jedzenie ale tylko jogurt;) na wszelki wypadek jak to co podadzą jej się nie spodoba:bash: Ja próbowałam ponad miesiąc (we wrześniu) nie dostawał swojego jedzenia. Mieliśmy nadzieję, że będąc z innymi dziećmi spróbuje jeść to co one. Wracał do domu z bólem brzucha głodny, blady, a w przedszkolu nawet nie spróbował Wspólnie z Paniami podjęłyśmy decyzję, że nie ma innego wyjścia i chodzi ze swoim żarełkiem, a śniadanie je w domu przed wyjściem. W przedszkolu je tylko podwieczorki, bo picie też swoje nosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 24.11.2011 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 cześć, cześć, czytam, podczytuję, ale nie mam czasu pisac, bo pakuję. Śliczne ławeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 25.11.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 MarJel, ławeczki przecudne, a już ta lampa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Absolutnie odjazdowa i idealnie pasująca do Twojego gabinetu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 25.11.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Marta, lampa świetna. Myślę, że będzie dużo lepiej pasowała niż ta bankierka, którą ktoś sobie kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 25.11.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Dzięki za namiar na lampkę, a zaryzykuję i pokarzę co wymyśliłaś do mojego gabinetu http://img88.imageshack.us/img88/6141/productthumbphph.jpg Uploaded with ImageShack.us Marta bardzo się cieszę, że moja propozycja Ci się spodobała i uważam, że jest fajniejsza od bankierki kupuj, kupuj bo LICHO NIE ŚPI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 25.11.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Jest zdecydowanie fajniejsza. Jest absolutnie, pardon, przezajebiaszcza!!!! Fajne rzeczy Leia wyszukujesz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 25.11.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 My też z Lady i może Karolą planujemy w przyszłym tyg. wyskoczyć za miasto i napaść najbliższego tikeja. Dzięki za namiar na lampkę, a zaryzykuję i pokarzę co wymyśliłaś do mojego gabinetu http://img88.imageshack.us/img88/6141/productthumbphph.jpg Uploaded with ImageShack.us Martuś! Lampa super! Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo ;)Dobrze,ze ktoś kupił bankierkę-dzięki temu znalazłaś tę lampę .Idealnie pasuje W ogóle fajowa jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.11.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Marta lampka fajna, mysle ze duzo bardziej bedzie pasowala anizeli tamta bankierka:yes: ale ja malo obiektywna jestem bo Popatrz sama co czeka na moj gabinet:lol2: http://img855.imageshack.us/img855/3153/img2312g.jpg Uploaded with ImageShack.us tyle, ze ja mam lampy a nie mam gabinetu:( no ale moze sie doczekam w koncu:) na temat niejadkow wiem chyba wszystko ...:bash::bash:moj Okruszek jest mega niejadkiem! dobrze ze Twoj je chociaz zupy bo w nich mozna wszystko przemycic...moj wogole obiadowych rzeczy nie tyka...od wrzesnia jest w przedszkolu i mialam nadzieje, ze to rozwiaze nasz problem i po czesci tak jest , podobno w przedszkolu je obiady, w domu do tej pory nie tknie...od razu ustalilam z paniami, ze nic zastepczego -bo to droga donikad... musi sie zorientowac, ze jest pora posilku, wszystkie dzieci jedza to samo a jak nie to sa glodne do nastepnego posilku...to jedyna droga...w domu ciezko to zrobic z wlasnym dzieckiem bo serce sciska ale obcym ludziom - paniom w przedszkolu juz latwiej. ja nie pozwolilam dac nic w zamian, mial tylko wode do picia bo on nic innego nie pije, przez miesiac nie jadl nic ale potem zalapal o co biega . w domu oczywiscie rytualy jedzeniowe nie zmienily sie...mi lekarka juz wczesniej polecala ta "drastyczna" metode ale ja nie potrafie byc twarda w stosunku do wlasnych dzieci i nie bylam w stanie glodzic dziecka przez kilka dni a trzeba bylo sprobowac bo dziecko glupie nie jest i ma instynky zamozachowawczy, zaglodzic sie nie da...:)Marta Twoj synek ma ok 3 lat, dobrze pamietam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 25.11.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 kupuj, kupuj bo LICHO NIE ŚPI !!! no własnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 25.11.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 o kurczę, Aneta, ale czad!!!!!Gdzieś Ty ją upolowała????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 25.11.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Jest zdecydowanie fajniejsza. Jest absolutnie, pardon, przezajebiaszcza!!!! Fajne rzeczy Leia wyszukujesz!!!! dziękuję ...cieszę się jak mogę pomóc chociaż w taki sposób... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 25.11.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 fajna ta lampa anety s....ja mam jeszcze namiar na taką, ale kosztuje jeszcze raz tyle co ta, którą zaproponowałam MarJel... http://www.fmix.pl/zdjecie/2983618/lampa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.11.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Marta, fajnie wyszły te ławeczki Materacyk w rąby, aż tak bardzo nie razi, więc jeśli nie chce ci się go zmieniać, to możesz śmiało zostawić. Mam pytanie za to odnośnie czarnej ławeczki. Powiedz, mi czy nóżki wystają za obręb siedziska ? Chcę tą ławeczkę postawić u mnie w przedpokoju, będzie ona częściowo stała we wnęce i dlatego zależy mi na tym, aby nóżki były schowane pod siedziskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.11.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 o kurczę, Aneta, ale czad!!!!! Gdzieś Ty ją upolowała????? Sharlotko przytachalam z No...kupiona tutaj http://www.hodnebo.no/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.11.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Sharlotko przytachalam z No...kupiona tutaj http://www.hodnebo.no/ Aneta, czy Ty cały samolot wynajęłaś na to tachanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.11.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Aneta, czy Ty cały samolot wynajęłaś na to tachanie? Nie wiem, czy samolot to nie za mało. Może raczej taki długi transportowiec i to jeszcze z przyczepką A swoją drogą, to Ci Anetko trochę zazdroszczę tej możliwości zakupów w No. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts