MarJel 28.11.2011 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 (edytowane) Zapomniałam, że czekamy jeszcze w tym tyg. na oświetlenie zewnętrzne, które wybrał mąż, taka o to seria, kilka sztuk, trochę kinkietów, dwie wiszące i stojące też http://img705.imageshack.us/img705/306/item26.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img38.imageshack.us/img38/3104/item27.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 28 Listopada 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.11.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 (edytowane) Ok, każda ma inne doświadczenia niektóre dziwne a inne dobrze mi znane. I zaznaczam - pytałam z ciekawości bo swoje obserwacje mam . Marta, lampki fajne . Edytowane 28 Listopada 2011 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 28.11.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 No ostatnio rzeczywiscie cos do mnie nie zagladasz... jak sprawia sie pasiasta roleta? uszyta? Kacha! Roleta uszyta-wisi i cieszy moje (i nie tylko )oko. Autorka tego watku-Marta-równiez widziała ją na żywo i zdradziłam jej kto był darczyńcą Na pewno zrobię fotki i umieszczę na moim wątku :)Wygląda bardzo fajnie i jest przysłowiową "kropką nad i " w łazience Jeszcze raz bardzo Ci dziękuje Przy okazji zrobię również fotki pieknego prezentu do naszej MarJelki .Pokarzę Wam gdzie i co powiesiłam (ale tajemniczo zabrzmiało ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 28.11.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Karolcia, jak córcia? Robimy z Lady wypad za miasto, prawdopodobnie do Radomia. Jakieś zakupy, wnętrzarsko, ciuchowo, świąteczne. Wstępnie wczoraj umówiłyśmy się juz na czwartek. Piszesz się kochana???? Martuś! BARDZO się cieszę na wspólne zakupy :)Wysyłam Ci linka do galerii-ja już zaplanowaną wizytę w kliku sklepach-choć oczywiście najbardziej czekam na TK Maxx-a https://www.galeriasloneczna.pl/pl/zakupy/ Karola!jedziesz z Nami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.11.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Super te zewnętrzne lampy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 28.11.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Lampy na zewnątrz bardzo mi się podobją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.11.2011 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Cześć dziewczynki:) Miło że lampy się podobają, mąż się ucieszy bo to jego wybór, ja tylko zaakceptowałam:D Lady, widziałam galerie :jawdrop:jakie tam są fajne sklepy których nie ma w Lublinie- suuuper!!! Najważniejsze jest zara:cool: Coś mi się wydaję, że u mnie się skończy lataniem za ciuchami, wspominałam Ci ostatnio, że zamierzam zmienić styl na bardziej kobiecy(przez Ciebie zresztą) Koniec chodzenia w porach:lol2: UWAGA! Przeprowadzka zbliża się dużymi krokami:eek:, prawdopodobnie dzisiaj została wysłana z Niemiec moja indukcja:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.11.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 UWAGA! Przeprowadzka zbliża się dużymi krokami, prawdopodobnie dzisiaj została wysłana z Niemiec moja indukcja no w końcu, trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.11.2011 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Przy okazji zrobię również fotki pieknego prezentu do naszej MarJelki .Pokarzę Wam gdzie i co powiesiłam (ale tajemniczo zabrzmiało ) To jednak je powiesiłaś? Zrób koniecznie fotki ozdóbek świątecznych, u Ciebie już tak pięknie wszystko przystrojone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.11.2011 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 no w końcu, trzymam kciuki Dzięki Reniu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.11.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 No...czyli Martus kolejny krok milowy...czy mamy rozumiec , ze Wielki Dzien bedzie zaraz po zamontowaniu indukcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.11.2011 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 No...czyli Martus kolejny krok milowy...czy mamy rozumiec , ze Wielki Dzien bedzie zaraz po zamontowaniu indukcji? Mąż jest już tak napalony, że dzisiaj mi kazał już się pakować Nie ma już chyba nic coby mogło mnie powstrzymać przed przeprowadzką, aaa jeszcze internet podłączyć by wypadało;) Cześć Oleńko, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.11.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 aaa jeszcze internet podłączyć by wypadało;) Kochana, to podstawahttp://imgx.wizaz.pl/forum/images/smilies/nowe/internet.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.11.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Martusia-Siusia, bedzie lanie! Do Radomia macie chyba dalej niz do Kielc, Łobuziary: A u nas sklepów łot cholery i trochejest -uwaga teraz bedzie reklama: nawet wiecej niz w Galerii Krakowskiej (sorki Monia, ale taka prawda:-P) i przede wszystkim TKMaxx:lol:Zastanówcie sie-bede robic za przewodnika...a nawet tragarza:lol: I to za free takie atrakcje...i nawet kawke postawie... Co do przeprowadzki-niezmiennie trzymam kciuki za moja Martusie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.11.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 (edytowane) Martusia-Siusia, bedzie lanie! Do Radomia macie chyba dalej niz do Kielc, Łobuziary: A u nas sklepów łot cholery i trochejest -uwaga teraz bedzie reklama: nawet wiecej niz w Galerii Krakowskiej (sorki Monia, ale taka prawda:-P) i przede wszystkim TKMaxx:lol:Zastanówcie sie-bede robic za przewodnika...a nawet tragarza:lol: I to za free takie atrakcje...i nawet kawke postawie... Co do przeprowadzki-niezmiennie trzymam kciuki za moja Martusie:D To może ja się do tych Kielc do Ciebie przejade, skoro tam takie atrakcje:rotfl: I tragarz w pakiecie:o:lol2: Edytowane 29 Listopada 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.11.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 ola w Krakowskiej tylko Tk maxa niet, bo jak ją otwierali to tego sklepu w ogóle nie było na mapie POlski. zresztą ja do Krakowskiej z musu, bo tam tłumy:) ale dobrze zaopatrzony Peek i ZARA. i tylko tam Lacoste( koszulki synowi kupuję), Mac- pudry, a tak to reszta sklepów jest dostępna gdzie indziej:) a kawy tam nie ma gzie się napić bo ja lubię Coffe club, a go zlikwidowali:offtopic: żeby durnego Starbucksa otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.11.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Karolcia, jak córcia? Robimy z Lady wypad za miasto, prawdopodobnie do Radomia. Jakieś zakupy, wnętrzarsko, ciuchowo, świąteczne. Wstępnie wczoraj umówiłyśmy się juz na czwartek. Piszesz się kochana???? Robicie wypad do mojego miasta??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.11.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 (edytowane) To może ja się do tych Kielc do Ciebie przejade, skoro tam takie atrakcje:rotfl: I tragarz w pakiecie:o:lol2: Nooooo:wave: A na powaznie-galeria wyczesana ale u Was tego,Madziu pełno, wiec pewnie my z Monia predzej do Wawy (czyt: do Was zawitamy) Monia, Cafe Club-melduje, ze jest!Nawet bylismy ostatnio-pyszne deserki serwuja, choc ja znowu uwielbiam Starbuck's-a tego u nas niet:( Jest jeszcze Coffee Heaven-(nie znosze ich kawy, ale ciii) Wiec przybywaj! Tobie tez zakupy ponosze Edytowane 29 Listopada 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.11.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Ola deserki pycha. ja lubie kawę cappucino dużą i herbatę z imbirem i cytrynką i miodem w zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.11.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Herbat nie probowalam, ale moge polecic "przysmak pirata" czy jakos tak-gorąca czekolada+ bita smietana+galka lodów...hmmmmm...kurcze, przeniesmy sie do mnie z tym jedzonkiem, bo nam Martulka tyłki przetrzepie za zasmiecanie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts