Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Zapomniałam, że czekamy jeszcze w tym tyg. na oświetlenie zewnętrzne, które wybrał mąż, taka o to seria, kilka sztuk, trochę kinkietów, dwie wiszące i stojące też:)

http://img705.imageshack.us/img705/306/item26.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img38.imageshack.us/img38/3104/item27.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Edytowane przez MarJel

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No ostatnio rzeczywiscie cos do mnie nie zagladasz...:) jak sprawia sie pasiasta roleta? uszyta?

Kacha!

Roleta uszyta-wisi i cieszy moje (i nie tylko ;))oko.

Autorka tego watku-Marta-równiez widziała ją na żywo i zdradziłam jej kto był darczyńcą ;):)

Na pewno zrobię fotki i umieszczę na moim wątku :)Wygląda bardzo fajnie i jest przysłowiową "kropką nad i " w łazience :)

Jeszcze raz bardzo Ci dziękuje :D

Przy okazji zrobię również fotki pieknego prezentu do naszej MarJelki :p.Pokarzę Wam gdzie i co powiesiłam (ale tajemniczo zabrzmiało :D)

Karolcia, jak córcia? Robimy z Lady wypad za miasto, prawdopodobnie do Radomia. Jakieś zakupy, wnętrzarsko, ciuchowo, świąteczne. Wstępnie wczoraj umówiłyśmy się juz na czwartek. Piszesz się kochana????:)

Martuś! BARDZO się cieszę na wspólne zakupy :)Wysyłam Ci linka do galerii-ja już zaplanowaną wizytę w kliku sklepach-choć oczywiście najbardziej czekam na TK Maxx-a ;) :yes:

https://www.galeriasloneczna.pl/pl/zakupy/

Karola!jedziesz z Nami?

Cześć dziewczynki:)

Miło że lampy się podobają, mąż się ucieszy bo to jego wybór, ja tylko zaakceptowałam:D

Lady, widziałam galerie :jawdrop:jakie tam są fajne sklepy których nie ma w Lublinie- suuuper!!!

Najważniejsze jest zara:cool:

Coś mi się wydaję, że u mnie się skończy lataniem za ciuchami, wspominałam Ci ostatnio, że zamierzam zmienić styl na bardziej kobiecy(przez Ciebie zresztą:p) Koniec chodzenia w porach:lol2:

UWAGA! Przeprowadzka zbliża się dużymi krokami:eek:, prawdopodobnie dzisiaj została wysłana z Niemiec moja indukcja:lol:

Przy okazji zrobię również fotki pieknego prezentu do naszej MarJelki :p.Pokarzę Wam gdzie i co powiesiłam (ale tajemniczo zabrzmiało :D)

To jednak je powiesiłaś?:D

Zrób koniecznie fotki ozdóbek świątecznych, u Ciebie już tak pięknie wszystko przystrojone :)

No...czyli Martus kolejny krok milowy...czy mamy rozumiec , ze Wielki Dzien bedzie zaraz po zamontowaniu indukcji?

Mąż jest już tak napalony, że dzisiaj mi kazał już się pakować:lol2:

Nie ma już chyba nic coby mogło mnie powstrzymać przed przeprowadzką, aaa jeszcze internet podłączyć by wypadało;)

Cześć Oleńko, dziękuję :hug:

Martusia-Siusia, bedzie lanie! :p Do Radomia macie chyba dalej niz do Kielc, Łobuziary::rolleyes: A u nas sklepów łot cholery i trochejest :yes: -uwaga teraz bedzie reklama: nawet wiecej niz w Galerii Krakowskiej (sorki Monia, ale taka prawda:-P) i przede wszystkim TKMaxx:lol:Zastanówcie sie-bede robic za przewodnika...a nawet tragarza:lol: I to za free takie atrakcje...i nawet kawke postawie...:yes:

Co do przeprowadzki-niezmiennie trzymam kciuki za moja Martusie:D

Martusia-Siusia, bedzie lanie! :p Do Radomia macie chyba dalej niz do Kielc, Łobuziary::rolleyes: A u nas sklepów łot cholery i trochejest :yes: -uwaga teraz bedzie reklama: nawet wiecej niz w Galerii Krakowskiej (sorki Monia, ale taka prawda:-P) i przede wszystkim TKMaxx:lol:Zastanówcie sie-bede robic za przewodnika...a nawet tragarza:lol: I to za free takie atrakcje...i nawet kawke postawie...:yes:

Co do przeprowadzki-niezmiennie trzymam kciuki za moja Martusie:D

To może ja się do tych Kielc do Ciebie przejade, skoro tam takie atrakcje:rotfl:

I tragarz w pakiecie:o:lol2::lol2:

Edytowane przez MagdaZZZ

ola w Krakowskiej tylko Tk maxa niet, bo jak ją otwierali to tego sklepu w ogóle nie było na mapie POlski.

zresztą ja do Krakowskiej z musu, bo tam tłumy:) ale dobrze zaopatrzony Peek i ZARA. i tylko tam Lacoste( koszulki synowi kupuję), Mac- pudry, a tak to reszta sklepów jest dostępna gdzie indziej:) a kawy tam nie ma gzie się napić:) bo ja lubię Coffe club, a go zlikwidowali:offtopic: żeby durnego Starbucksa otworzyć:(

To może ja się do tych Kielc do Ciebie przejade, skoro tam takie atrakcje:rotfl:

I tragarz w pakiecie:o:lol2::lol2:

Nooooo:wave: A na powaznie-galeria wyczesana ale u Was tego,Madziu pełno, wiec pewnie my z Monia predzej do Wawy (czyt: do Was zawitamy):lol:

Monia, Cafe Club-melduje, ze jest!Nawet bylismy ostatnio-pyszne deserki serwuja, choc ja znowu uwielbiam Starbuck's-a tego u nas niet:( Jest jeszcze Coffee Heaven-(nie znosze ich kawy, ale ciii) Wiec przybywaj! Tobie tez zakupy ponosze :lol2:

Edytowane przez hazeleyes1982