monsanbia 29.11.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 świetne te wieszaczki są Na moim kominku by nie miały miejsca Bo mam tylko ramę z granitu ... A oficerki - cudo. Skąd one? Venezia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.11.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Dzięki dziefczynki, brawa dla Madzi, to ona ja wyniuchała, a ja tylko wysępiłam od niej:p Karolinka, szkoda:(, mam nadzieję, że taki wypad jeszcze uda nam się zorganizować, przed nami Kielce i W-wa:D Zaraz idę poczytać co u Ciebie.... Monia, oficerki to Wojas, są baaardzo długie, kończą się tuż przed kolanem, takich kozaków za kolano to już nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.11.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Marta ja tez obstawiam wersje nr 1 - skarpetowa:yes:aaaa i kiedy te zakupy maja byc Dziewczyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.11.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 ja do Wojasa nie wchodziłam:( ale wejdę jutro:yes: oficerki boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.11.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Dzięki dziefczynki, brawa dla Madzi, to ona ja wyniuchała, a ja tylko wysępiłam od niej:p http://emoty.blox.pl/resource/bravo1.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/bravo1.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/bravo1.gif brawa dla Bohatera Narodowego:lol2: Madzia mnie ostatnio u siebie obgadała, że nawet fot nie zrobiłam z wieszakami od niej to się wolałam postarać z sesją żeby nie podpaść Oj tam od razu obgadała No może troszkę się poskarżyłam:oops: Ale teraz jestem bardzo usatysfakcjonowana:lol: Ślicznie to wygląda... z bombkami po prostu obłędnie (mam takie same bombeczki:wiggle:), ale ze skarpetami też rewelacja!!! I ja bym dokupiła trzecią, ale jeszcze inną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 29.11.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 (edytowane) Hej Marjelko! Karmelowe oficerki-super.Bardzo w moim stylu :)Doczytałm,że kupiłś je w Wojasie.Mam nawet kupon rabatowy do Wojasa-wazny do.............wczoraj :lol; Bedąc ostatnio u mnie mowilaś,ze kupiłaś buty w Wojasie,ale ja -blondynka nie zaczaiłam Wieszaki ze skarpetami świetne!!!Najciekawiej wyglądaja z roznymi skarpetami Szkoda,ze Karolina nie wybierze sie z nami na nasz "shopping day",mam nadzieję,ze Julka szybko wyzdrowieje Marto-czy w zwiazku z tym ,ze Karola nie jedzie moja koleżanka może się z nami zabrać? (to bardzo fajna dziewczyna ) Edytowane 29 Listopada 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.11.2011 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Zakochałam się w tym oficerkach :o:o świetne, uwielbiam takie buty. Skarpety albo wszystkie takie same albo każda inna, nie 2+1 i wersja z bombkami interesująca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 30.11.2011 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 MarJel, pięknie kominek będzie wyglądał przystrojony Ja bym zawiesiła 3 różne skarpety, ewentualnie 3 takie same...wersja z bombkami też ładna jednak w obydwu wersjach brakuje mi czegoś...może zielonego ? tylko nie wiem w jakiej postaci UWIELBIAM oficerki !!! Te Twoje super ! Pierwsze mi się nie podobają, nie lubię takich butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.11.2011 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Marta ja tez obstawiam wersje nr 1 - skarpetowa:yes: aaaa i kiedy te zakupy maja byc Dziewczyny? Aneciu, w czwartek- jutro:) ja do Wojasa nie wchodziłam:( ale wejdę jutro:yes: oficerki boskie Ja tam bywałam tylko z mężem, on stamtąd lubi buty, a tu masz! i ja trafiłam coś dla siebie:popcorn: http://emoty.blox.pl/resource/bravo1.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/bravo1.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/bravo1.gif brawa dla Bohatera Narodowego:lol2: :lol2: Marto-czy w zwiazku z tym ,ze Karola nie jedzie moja koleżanka może się z nami zabrać? (to bardzo fajna dziewczyna ) Jak najbardziej To o której zbiórka i gdzie??? Zakochałam się w tym oficerkach :o:o świetne, uwielbiam takie buty. Yokasiu, te oficerki też moje ulubione i są mega wygodne:) MarJel, pięknie kominek będzie wyglądał przystrojony Ja bym zawiesiła 3 różne skarpety, ewentualnie 3 takie same...wersja z bombkami też ładna jednak w obydwu wersjach brakuje mi czegoś...może zielonego ? tylko nie wiem w jakiej postaci UWIELBIAM oficerki !!! Te Twoje super ! Pierwsze mi się nie podobają, nie lubię takich butów Zielona będzie choinka , miała byc ubrana na biało, niestety mąż i dzieci się nie zgodziły, będzie kolorowa:D Leia, wczoraj przyszła lampka do gabinetu, ale jeszcze jej nie widziałam. Wczoraj zostały zamontowane dwa balkony, jutro montują kute przęsła na ogrodzeniu, jutro też jadę na zakupy do Radomia, oraz jutro przyjeżdżają kanapy z de velde (ok. godz. 19-20) Aaaaa i nauczyłam się cytować jednocześnie kilka postów, nie pytajcie jak? bo nie wiem:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.11.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Aaaaa i nauczyłam się cytować jednocześnie kilka postów, nie pytajcie jak? bo nie wiem:rotfl: A co tam, niech strace-ja sie zapytam,bo sama tej umiejetnosci jeszcze nie posiadlam:oops: To jak, Martusiu? Wieszaczki sa przednie a na Twoim kominku wygladaja idealnie:) Teraz czekamy w takim razie na focisze kanapy-akurat TamMadl bedzie:lol: Martusia-do Kielc juz wiecie, ze warto przyjechac:macie tragarza i przewodnika po galerii za free.Wczoraj z Łodzi przyjechał nasz klient na zakupy i był padniety. Spedzil w galerii z rodzina 7 godz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.11.2011 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 (edytowane) A co tam, niech strace-ja sie zapytam,bo sama tej umiejetnosci jeszcze nie posiadlam:oops: To jak, Martusiu? Hezelku Pod postem w prostokątach jest 5 prostokątów z napisami Edytuj post,, Odpowiedz , Odpowiedź z Cytatem, Poleć znajomemu i czwarty sam znaczek cudzysłów " czyli Multi-Cytat Tego Posta Przy każdym poście który chcesz zacytować zaznaczasz ten piąty, pojawia ci się wtedy taki ptaszek, potem wracasz do tego pierwszego naciskasz odpowiedz z cytatem i wyskakują ci wszystkie, po miedzy którymi wpisujesz swoje odpowiedzi:) Nauczyłam się przed chwilą i nie wiem czy tak powinno się robić, ale u mnie to działa;) A jakie ty byś chciała dzisiaj foty? Przecie jutro jest czwartek, a dzisiaj tapmadl:P Edit. 4 prostokąty bez edytuj post, w każdym bądź razie chodzi mi o ten ostatni prostokącik, sam cudzysłów. Edytowane 30 Listopada 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 30.11.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Zielona będzie choinka , miała byc ubrana na biało, niestety mąż i dzieci się nie zgodziły, będzie kolorowa:D Leia, wczoraj przyszła lampka do gabinetu, ale jeszcze jej nie widziałam. Wczoraj zostały zamontowane dwa balkony, jutro montują kute przęsła na ogrodzeniu, jutro też jadę na zakupy do Radomia, oraz jutro przyjeżdżają kanapy z de velde (ok. godz. 19-20) Aaaaa i nauczyłam się cytować jednocześnie kilka postów, nie pytajcie jak? bo nie wiem:rotfl: Ja u siebie już 2 lata z rzędu mam choinkę ubraną na biało ze srebrnym jednak dla dzieci z pewnością piękniejsza będzie kolorowa Mam nadzieję, że lampka spełni Twoje oczekiwania Nie mogę się doczekać zdjęć z postępu prac u Ciebie...ale NAJBARDZIEJ widoku kanapy !!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAaaaa jak widać człowiek uczy się całe życie ja już umiem zamieszczać zdjęcia w wątku ( jakie to było proste ) A masz już położone płyty LIBET VENETIA ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.11.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Jenyyyy,Martusia przeciez ja to musze co najmniej z cztery razy przeczytac, zeby zaczaic:lol2: No ...foty...kanapy...czy pokrecilam cos jak zwykle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.11.2011 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 A masz już położone płyty LIBET VENETIA ???????? Yhu, już dawno skończone, jak jeszcze przymrozków nie było i nawet zdążyli zafugować w ostatniej chwili:) Jenyyyy,Martusia przeciez ja to musze co najmniej z cztery razy przeczytac, zeby zaczaic:lol2: No ...foty...kanapy...czy pokrecilam cos jak zwykle? Jak przeczytałam w jaki sposób Ci wytłumaczyłam pewnie sama bym nie zrozumiała siebie Metodą prób i błędów dojdziesz w końcu do tego. Oluś, jutro przyjadą kanapy ok.godz. 20., a tapmadl jest dzisiaj:) w spokoju sobie obejrzysz przynajmniej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.11.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Ok , bede cwiczyc:yes: podobnie, jak wstawianie emotków-jeszcze mi zaden nie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.11.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 no to Dziewczynki udanych zakupow:hug: nie zrujnujcie sie a ja czekam kiedy wreszcie Martusia z Rodzina zamieszkaja w tym cudnym, dopieszczonym do ostatniego szczegoliku domu:mad: Marta a zdjecia z zewnatrz po skonczonym ogrodzeniu bedA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.11.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Super te wieszaczki na kominek i też jestem za zróżnicowaniem skarpet Najbardziej mi się podobają jak tak wiszą z boku kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 30.11.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 kominek mnie urzekł, jak większość twojego domu ,mam pytanie o tą półkę pod kominkiem czarną ona jest z kamienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 01.12.2011 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 ha! buty w kolorze camel tudziez jasny braz juz mam ael raczej pod szpilke podchodza... i sa fajowe! bawcie sei dobrze dziewczeta na zakupach! chetnei bym sie przyzwyczaila ale z przyczyn niezaleznych.... no - bawcie sie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 01.12.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 No proszę... Miłych zakupów w takim razie. Przywieźcie jakieś wnętrzarskie perełki i nie zapomnijcie też o sobie Ależ zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts