Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki dziefczynki, brawa dla Madzi, to ona ja wyniuchała, a ja tylko wysępiłam od niej:p

Karolinka, szkoda:(, mam nadzieję, że taki wypad jeszcze uda nam się zorganizować, przed nami Kielce i W-wa:D

Zaraz idę poczytać co u Ciebie....

Monia, oficerki to Wojas, są baaardzo długie, kończą się tuż przed kolanem, takich kozaków za kolano to już nie lubię:no:

Dzięki dziefczynki, brawa dla Madzi, to ona ja wyniuchała, a ja tylko wysępiłam od niej:p

http://emoty.blox.pl/resource/bravo1.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/bravo1.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/bravo1.gif

brawa dla Bohatera Narodowego:lol2::lol2:

Madzia mnie ostatnio u siebie obgadała;), że nawet fot nie zrobiłam z wieszakami od niej to się wolałam postarać z sesją żeby nie podpaść :lol2:

Oj tam od razu obgadała :lol2: No może troszkę się poskarżyłam:oops: Ale teraz jestem bardzo usatysfakcjonowana:lol:

Ślicznie to wygląda... z bombkami po prostu obłędnie (mam takie same bombeczki:wiggle:), ale ze skarpetami też rewelacja!!! I ja bym dokupiła trzecią, ale jeszcze inną;)

Hej Marjelko!

Karmelowe oficerki-super.Bardzo w moim stylu :)Doczytałm,że kupiłś je w Wojasie.Mam nawet kupon rabatowy do Wojasa-wazny do.............wczoraj :lol;

Bedąc ostatnio u mnie mowilaś,ze kupiłaś buty w Wojasie,ale ja -blondynka nie zaczaiłam :D

Wieszaki ze skarpetami świetne!!!Najciekawiej wyglądaja z roznymi skarpetami :yes:

Szkoda,ze Karolina nie wybierze sie z nami na nasz "shopping day",mam nadzieję,ze Julka szybko wyzdrowieje :)

Marto-czy w zwiazku z tym ,ze Karola nie jedzie moja koleżanka może się z nami zabrać? (to bardzo fajna dziewczyna ;))

Edytowane przez lady in red

MarJel, pięknie kominek będzie wyglądał przystrojony :yes: Ja bym zawiesiła 3 różne skarpety, ewentualnie 3 takie same...wersja z bombkami też ładna :D jednak w obydwu wersjach brakuje mi czegoś...może zielonego ?:yes: tylko nie wiem w jakiej postaci :rolleyes:

UWIELBIAM oficerki !!! Te Twoje super ! Pierwsze mi się nie podobają, nie lubię takich butów :no::D

Marta ja tez obstawiam wersje nr 1 - skarpetowa:yes:

aaaa i kiedy te zakupy maja byc Dziewczyny?

Aneciu, w czwartek- jutro:)

ja do Wojasa nie wchodziłam:( ale wejdę jutro:yes: oficerki boskie

Ja tam bywałam tylko z mężem, on stamtąd lubi buty, a tu masz! i ja trafiłam coś dla siebie:popcorn:

http://emoty.blox.pl/resource/bravo1.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/bravo1.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/bravo1.gif

brawa dla Bohatera Narodowego:lol2::lol2:

:lol2::lol2::lol2:

Marto-czy w zwiazku z tym ,ze Karola nie jedzie moja koleżanka może się z nami zabrać? (to bardzo fajna dziewczyna ;))

Jak najbardziej :yes:

To o której zbiórka i gdzie???

Zakochałam się w tym oficerkach :o:o:o świetne, uwielbiam takie buty.

Yokasiu, te oficerki też moje ulubione i są mega wygodne:)

MarJel, pięknie kominek będzie wyglądał przystrojony :yes: Ja bym zawiesiła 3 różne skarpety, ewentualnie 3 takie same...wersja z bombkami też ładna :D jednak w obydwu wersjach brakuje mi czegoś...może zielonego ?:yes: tylko nie wiem w jakiej postaci :rolleyes:

UWIELBIAM oficerki !!! Te Twoje super ! Pierwsze mi się nie podobają, nie lubię takich butów :no::D

Zielona będzie choinka :lol2:, miała byc ubrana na biało, niestety mąż i dzieci się nie zgodziły, będzie kolorowa:D

Leia, wczoraj przyszła lampka do gabinetu, ale jeszcze jej nie widziałam.

Wczoraj zostały zamontowane dwa balkony, jutro montują kute przęsła na ogrodzeniu, jutro też jadę na zakupy do Radomia, oraz jutro przyjeżdżają kanapy z de velde (ok. godz. 19-20) :wave:

Aaaaa i nauczyłam się cytować jednocześnie kilka postów, nie pytajcie jak? bo nie wiem:rotfl:

Aaaaa i nauczyłam się cytować jednocześnie kilka postów, nie pytajcie jak? bo nie wiem:rotfl:

A co tam, niech strace-ja sie zapytam,bo sama tej umiejetnosci jeszcze nie posiadlam:oops: To jak, Martusiu?:D

Wieszaczki sa przednie a na Twoim kominku wygladaja idealnie:) Teraz czekamy w takim razie na focisze kanapy-akurat TamMadl bedzie:lol:

Martusia-do Kielc juz wiecie, ze warto przyjechac:macie tragarza i przewodnika po galerii za free.Wczoraj z Łodzi przyjechał nasz klient na zakupy i był padniety. Spedzil w galerii z rodzina 7 godz!:jawdrop:

A co tam, niech strace-ja sie zapytam,bo sama tej umiejetnosci jeszcze nie posiadlam:oops: To jak, Martusiu?:D

Hezelku

Pod postem w prostokątach jest 5 prostokątów z napisami Edytuj post,, Odpowiedz , Odpowiedź z Cytatem, Poleć znajomemu i czwarty sam znaczek cudzysłów " czyli Multi-Cytat Tego Posta

Przy każdym poście który chcesz zacytować zaznaczasz ten piąty, pojawia ci się wtedy taki ptaszek, potem wracasz do tego pierwszego naciskasz odpowiedz z cytatem i wyskakują ci wszystkie, po miedzy którymi wpisujesz swoje odpowiedzi:)

Nauczyłam się przed chwilą i nie wiem czy tak powinno się robić, ale u mnie to działa;)

A jakie ty byś chciała dzisiaj foty?:popcorn: Przecie jutro jest czwartek, a dzisiaj tapmadl:P

Edit.

4 prostokąty bez edytuj post, w każdym bądź razie chodzi mi o ten ostatni prostokącik, sam cudzysłów.

Edytowane przez MarJel

Zielona będzie choinka :lol2:, miała byc ubrana na biało, niestety mąż i dzieci się nie zgodziły, będzie kolorowa:D

Leia, wczoraj przyszła lampka do gabinetu, ale jeszcze jej nie widziałam.

Wczoraj zostały zamontowane dwa balkony, jutro montują kute przęsła na ogrodzeniu, jutro też jadę na zakupy do Radomia, oraz jutro przyjeżdżają kanapy z de velde (ok. godz. 19-20) :wave:

Ja u siebie już 2 lata z rzędu mam choinkę ubraną na biało ze srebrnym ;) jednak dla dzieci z pewnością piękniejsza będzie kolorowa :yes:

Mam nadzieję, że lampka spełni Twoje oczekiwania :D

Nie mogę się doczekać zdjęć z postępu prac u Ciebie...ale NAJBARDZIEJ widoku kanapy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AAaaaa jak widać człowiek uczy się całe życie :lol2: ja już umiem zamieszczać zdjęcia w wątku ( jakie to było proste :oops: )

A masz już położone płyty LIBET VENETIA ????????

A masz już położone płyty LIBET VENETIA ????????

Yhu, już dawno skończone, jak jeszcze przymrozków nie było i nawet zdążyli zafugować w ostatniej chwili:)

Jenyyyy,Martusia przeciez ja to musze co najmniej z cztery razy przeczytac, zeby zaczaic:lol2:

No ...foty...kanapy...czy pokrecilam cos jak zwykle?:eek:

Jak przeczytałam w jaki sposób Ci wytłumaczyłam pewnie sama bym nie zrozumiała siebie :lol2: Metodą prób i błędów dojdziesz w końcu do tego.

Oluś, jutro przyjadą kanapy ok.godz. 20., a tapmadl jest dzisiaj:) w spokoju sobie obejrzysz przynajmniej;)